20

а

преди 4 години

До Първият концлагерАз ти дадох плюсче. Но.Балканската война, едно островче на Марица. Там нашите военни държат хиляди турци. По някои сведения, били принудени от глад да ядат корите от дървата там. Дали пък не сме ние първите? Или пък са британците (в южна Африка и войната с бурите). Знае ли човек.

19

Първият концлагер

преди 4 години

Първият концлагер в Европа е на остров Трикери, Гърция, където малаките затриват над 6000 българи - елитът на нацията ни в отново поробената Македония. Разбира се, това не се знае от 99.99% от сегашнте им наследници, за които върховно удоволствие е да си топнат дирника именно там, където дедите им са умирали от глад, жажда и пек, но това си е особена народопсихология на нашенеца.П.С. Повече инфо за Трикери може да прочетете в книгата на Владимир Сис ,писана преди 100 години.

18

Анонимен

преди 4 години

истинските концлагери са ги строили англичаните. да питат бурите в южна африка къде са им държали англичаните едно време жените и децата... нюпакистания скоро ще си платят за това че оставиха синедриона да яхне целия свят.

17

DW - фабрика за лъжи

преди 4 години

Статията смърди отдалеч на DW и на *** нацистка пропаганда. Изцяло в стила на Йозеф Гьобелс.

16

Анонимен

преди 4 години

Помните от преди 30-35 години. ,,East 17'' . New Wave grup.

15

Жиб.

преди 4 години

"Концлагер 17" е правилното име!

14

Анонимен

преди 4 години

Смехотворно изложение по темата (коя?) :)Нивото е на съчинение на четвъртокласник. Нелче-е, Нелче! :)

13

Оруел

преди 4 години

До 14 " Абе с Гуайдо какво стана бе?"Кой Гуайдо? Какъв Гуайдо? Аз не съм чувал за никакъв Гуайдо,Ти имаш халюцинации, Отиваш в стая 101.Ти знаеш какво има в стая 101. Всеки знае какво има в стая 101.

12

Анонимен

преди 4 години

Концлагери лагери е имало и в САЩ.Всички японци които са живеели там са били вкарани там до края на войната,дори децата им да са воювали в американската армия. В Англия всички германци дори когато съпрузите /съпругите / са им били английски граждани, също са били вкарани в лагери.А в това дали някой вярва или не си е негова работа.Всеки който се поинтересува може да научи истината.

11

юбералес

преди 4 години

След като Британия нападна Германия на 3.09. 1939г, всички германци, чехи и австрийци (тогава всички те бяха граждани на Райха), пребиваващи или работещи в Британия, бяха вкарани в лагери, където останаха до края на войната. Пленените немски войници бяха няколко стотин пилоти и матроси.

10

Анонимен

преди 4 години

Абе с Гуайдо какво стана бе?Спасихме ли демокрацията питам?

9

Не разбрал

преди 4 години

Какви хитлеристи са били в тези лагери? Нещо не схващам ли, или Гугъл преводачът е неверен? И другото- колко е истинският брой на лагерите в Англия, че нещо много ми се вижда? И накрая, нима не е имало газови камери там, и нито един евреин? Или - карай да върви, важното е да драскаме нещо, че пари трябва!

8

Розово наци

преди 4 години

А имало ли е изнасилени? За един камарад питам.

7

НОВО

преди 4 години

За първи път чувам че по времето на ВСВ е имали Концлагери пълни с Хитлеристи ?

6

Анонимен

преди 4 години

Послушните джурналя сигурно чакат Брекзит, за да почнат най-накрая да пишат и за индийския гладомор по времето на Чърчил. Сега шефовете отгоре не им позволяват да клепат "евросъюзника".

5

Анонимен

преди 4 години

Стига сте ни занимавали с глупости. Напишете какви заклинания и ритуали трябва да изпълняваме за да противодействаме на ретроградния Меркурий.

4

до №4

преди 4 години

Англия първи в света "съвсем демократично" създават концлагери по време на втората англо-бурска война (1900-1902 г.) в Африка, но не за чернокожи, а за холандските преселници и техните семейства.

3

Анонимен

преди 4 години

А газови камери в английските концлагери нямало ли е или са ги пропуснали в статията...

2

Идиот

преди 4 години

В Англия лагерите в смисъл концлагерите били 1500!!!! Дали в Съветска Русия, която всички лаят за ГУЛАГ е имало толкова?

1

Ади от Харманли

преди 4 години

Всичко това е вярно, този наследник е всъщност баща ми. Демек чичо ви Ади на мен ми е дедо. Кръстен съм на него, ок?