90

Амали

преди 4 години

Има ли друга държава да попитам , лятна туристическа дестинация със подобен проблем. Някой знае ли?

89

Анонимен

преди 4 години

плажовете да се подържат от общините и прекратяване на всички концесии.таксите от услуги предлагани на плажовете да постъпват в общините.у нас всичко печелившо се дава на концесия а губещите отрасли остават на държавата и общините а идеята на концесиите е да се разработват губещи отрасли.за големите срокове на концесиити които наскоро бяха увеличени още няма нужда от коментар.борбата за власт е за да се краде по законен път.

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Дай всички по морето да умрем от глад"Добре, давам ти. *** на воля, така или иначе друг лек за алчността и неадекватността ви не съществува.

87

Анонимен

преди 4 години

Щом утежнената процедура, уж действала досега, продуцира концесионери-мутри, представям си какво ще стане при улеснената. Оле мале.

86

Варна

преди 4 години

До АнонименЩом казваш....*** колкото искаш.

85

Анонимен

преди 4 години

Къде във Варна е скръб бе? ХахахаВсеки уикенд не мога си сложа хавлията на плажа. Преди 10 год ротахме по плажа.. Ся краката неможе да си опънеш. А говоря за Юни.,който традиционно не е туристически месец.

84

Варна

преди 4 години

Очаквали спад между 3% и 6% уаааааааъ.....Във Варна е скръб, не знам дали съм виждал по слаб сезон.

83

До 81

преди 4 години

Вие така наречените хотели, ще ги съборите рано или късно. Като спрат да идват читави туристи в тези кокошарници, където само ги тормозите.Бетон, каменяк, гадна храна, чалга до зори, кофти отношение, *** в морето и чадър, шезлонг и шалте по 70 лв, като първия чадър стърчи от водата....Полека лека ще ви дойде ред и на вас, така наречените "хотелиери" а всъщност разни ненаситни простаци

82

На никой не му пука

преди 4 години

На робовладелците никога не им е пукало за нас, просто и чужденците ги отсвириха и почна един воййй...

81

Анонимен

преди 4 години

Явно ходенето на плаж тука ще бъде още по-затруднена процедура.

80

Чикън

преди 4 години

Фалит, беее, перачи на пари!

79

Анонимен

преди 4 години

На Бунгало хахахха аве си замине те ве :)Тука идват туристи плащат по 15 евро пица остават десетки левово бакшили на хората работещи по морето. Кво ме занимаваш с твоето Бунгало в Гърция. Бахтиии бълхите. Дай всички по морето да умрем от глад, защото ходиш на бунгала, а ние да съборим хотелите ') Само ще си мечтаете за такова развитие. Тука няма да припарите, защото ще ви летят чехлите.

78

Ами

преди 4 години

те мутрите като утрепат някой бизнес и почват да реват за държавни субсидии, държавно подпомагане, такси по пътища и граници, такси за право за преминаване, за разпространение, за зелена енергия, за паркиране и т.н. и понеже държавата е тяхна парламент и правителство вадят от нашия джоб и продължават да им поддържат бентлитата, дворците и метресите.

77

Преди години

преди 4 години

мутрите заграбиха изкупуването на земеделската продукция - земеделието умря - сега ядеме храни само от внос, после заграбиха Черноморието - тръгнахме лятото да почиваме в чужбина, заграбиха планините - скоро българите ще карат ски само в Алпите, откраднаха енергетиката - обаче като наложат да се купува от обща европейска борса - производството ще спрат да купуват скъп ток от тях - е не можаха да разберат, че вече България е част от Европа и да слагаш "хайдушки данък" на тясно място е трудно.

76

ERICH

преди 4 години

В Гърция е РАЙ! На бунгало цялото семейство (4 души ) за 20? на нощувка. В местните магазини нормални цени. На плажа свободна зона до хоризонта, паркинги също.Където пожелаем монтираме чадъра и скойствие,няма крясъци ,няма чалга. Никой не ни рекетира за хавлия на пясъка или за чадър. Водата е изключително чиста, местните хора много вежливи и внимателни, не като чалгарите да миришат на мастика и вкиснато още от сутринта

75

Анонимен

преди 4 години

Виждам че троловете на хотелиерската мафия са заели позиции още от сутринта.Не се морете момчета. Нищо не става. Шефовете ви скоро ще фалират, а вас ще ви уволнят.

74

Анонимен

преди 4 години

Баламаите вече измряха. Дори и руснаците вече не можеш да ги излъжеш да дойдат на Мутроморието. Ходят в Тунис и Египет, където е доста по-евтино и много по-уредено.

73

Waffen SS

преди 4 години

И да се знае,че за всички минали ,настоящи и бъдещи беди на правителството на ГЕРБ,Орешарски е виновен.Да беше Чингизк хан,по-малко беди щеше да сътвори за 1 година управление.И както се знае,на калпава ракета космоса и крив

72

Анонимен

преди 4 години

За кво да ходя на Кафяво море - мръсотия, простотия, чалга и рекетьори.В Гърция е чисто, уредено, слънчево, тихо и приятно.

71

Анонимен

преди 4 години

По твоята логика Варна и Бургас трябва да са умрели от корем :) Нествай смешен.