19

а

преди 4 години

"Адмирираме отговорните органи за светкавичната им реакция веднага след сигнал за изоставен автомобил в квартал "Младост" 1, още на следващия ден колата била отстранена."Стават нещата. Има шанс да не сме Сомалия, както написа един по-долу.

18

Анонимен

преди 4 години

Държавата жунгла ... направо ниво Сомалия.

17

Анонимен

преди 4 години

а в западен парк няма парк. от 1 година е разкопан, и сега тепърва ще му търсят нов проектант.

16

Анонимен

преди 4 години

Da slojat 5 tabelki po 79 leva za ogranichenie na skorostta do 10 km, kameri, da sabirat globi i da konfiskuvat lichnite bagaji na narushitelite za recyclinga da topliat vodata na sofia....da sa kapiat tea mrasni sofianci s topla voda, da ne idvat da mi tsapat bialoto more...

15

Анонимен

преди 4 години

Ползвайте прилижението Moovit и табла няма да ви трябват. Инфо в реално време.

14

БПФ

преди 4 години

Не слагат - защото ги е срам: тия автобуси закъсняват повече от селските !!! Трябва да се направи минилиния от Терминал 1 до метростанция Летище София - 3-4 автобусченца само между тия две точки да циркулират - та хората да се качват на влака до София - на мизерните рейсове явно не може да се разчита.

13

Помощ!

преди 4 години

Без електронни табла ние не можеме да отидеме на работа. Чакаме намеса на премиера генерал Бойко Борисов иначе загиваме!

12

Анонимен

преди 4 години

И на лондонското летище няма такива табла. Има обикновени, на които пише в колко часа тръгва автобуса.

11

Анонимен

преди 4 години

Ха ха, ел. табло.. звучи като електрическо табло с булони. Всъщност става въпрос за информационо табло..

10

gazaro go6o

преди 4 години

Какви табла, какви пет лева?За да отидеш до летището няма една насочваща табела?!?!? Във всеки нормален град, когато влизаш след името на града, първо пише посоката за летището. Вече не може да се сравняваме и с Африка..

9

Александър

преди 4 години

А не може ли да се сложи едно табло и на спирката на пл. Възраждане на трамвай 3 (в посока Захарна фабрика) ?

8

Анонимен

преди 4 години

Аааа не, замърсяването с фини прахови частици е от печките на твърдо гориво.

7

Drowning Pool

преди 4 години

Bodies ....

6

Анонимен

преди 4 години

В Прлевен вече повечето табла не работят. От жегите ли е незнам,но си е удобство да ги има.

5

И да има

преди 4 години

Като не работят какво от това. Вече един месец таблото на трамвай 11 в Овча купел в двете посоки не работи, същото е и за автобус 73.Попитах едни контрольори защо е така, а те ми отговориха, че половината табла в София не работят

4

...

преди 4 години

Ако един прекрасен ден ни се получат нещата, то ще е след доста зор. Необясним зор, но това е ! Това е като да се бориш сам със себе си - много е трудно ! Хем искаш метър да минеш и да скъташ нещо, хем искаш и табло на летището да имаш, щото и това по самочувствието ти удря, хем да остане нищо, за което да можеш да си мрънкаш. Защото живот без мрънкане, живот ли е ? И това само в България е така !

3

Анонимен

преди 4 години

Ел таблата са пълна пунта мара.Вчера чаках трамвай номер 20 около половин час.Отначало таблото твърдеше 5 мин.След тва изгасна и почна да показва звездички.След тва замръзна на 20 мин.след 15 мин станаха 2 минути.И след 10 минути железният кон дойде.По-добре тия табла да пишат вицове и да показват колко е часът.Няма смисъл от график и без тва за тях времето е от друго измерение ,алтернаривна реалност.

2

Бай Шенген

преди 4 години

Ха ха, наистина ли няма ел табла на спирките на Летище София?И това в Столицата на европейска държава!

1

Анонимен

преди 4 години

Айде стига глезотии- ел.табла, асфалт...Къде дават така? Нали много обичате самоковската даскалица? Ами ще живеете тогава в прахоляка, ще се гърчите в задръствания, за да има пари за т.нар. ремонти за по 20-30млн. на улици дълги 800метра, както беше с Графа.