16

Владимир

преди 4 години

Закривай. Аз не виждам как милиционер ще изкара и един ден на свободния трудов пазар. Много са зле.

15

до 12 и 13

преди 4 години

Бях! Благодарен съм на МВР, грижи се добре за служителите, но това мрънкане на тези нещо като колеги е най малко досадно! Не е това големия проблем, а тиквизацията.

14

до Съвет

преди 4 години

съврти лесно се давст, само че на местата на освободените пенсионери трябват хора. Матрял. Но матрял няма, щото и сега МВР е с 4000 непопълнени места, армията и там са попти толкова. Е хайде намерете 8000 читави грамитни здрави имащи желание да са в сектор сигурност за 880 лв начална заплата в Сифия Пловдив или Варна.....мисия невъзможна

13

до haha

преди 4 години

ми стани полицай пожарникар пазач в затвор щом им завиждаш, ама кой те знае къв църбул си и за нищо не ставсш....

12

Анонимен

преди 4 години

Българина както винаги от всичко разбира. Драгите ни политици всекидневно ни правят на маймуни, но си траете. Тези по - тъмните, които всекидневно тормозят и грабят не ви притеснява. Не ви стиска да излезете на протест и да питате защо тези по - тъмните си правят каквото си искат и са безнаказани. Като толкова давате акъл и мнение как да се оправят нещата станете полицаи, пожарникари, надзиратели и военни.

11

Обикновена мравка

преди 4 години

Не съм полицай, но бих подкрепил обикновените редови служители. Във всяко стадо има мършa. Но бихте ли изкарали един месец охрана в затвора? И един месец на улицата с тях? Преди да ги съдиите! Определено има хора който си вършат работата, а корупцията започва високо над тях.

10

haha

преди 4 години

тези започнаха да искат през ден, ама не питат как се изкарват тези пари.

9

Анонимен

преди 4 години

140 години хрантутници! Никаква полза за обществото! Само Никола Гешев е свършил малко работа, но накрая избяга пред тази напаст! Сами си отговорете на въпроса! Какво полезно за хората по същество върши за една смяна, месец, година, цял трудов стаж един ватман, водач на градски автобус, лекар, хлебопекар, метач..... и един лентяй, който освен с корупции и да варди *** на властта друго не го занимават!

8

Анонимен

преди 4 години

Днес, за празника, Бойко ще ги награди! Ще има и парад! Много добре са си устроени в сравнение с повечето българи! А това за пенсия и заплата се случи, защото тези, които участват в писането на законите са от тази категория - дръти експерти! Естествено ще се наградят сами, след като и правителството флиртува с тях. А престъпността най малко интересува някого, освен потърпевшите! Важното е кой раздава парите и рейтинга!

7

Съвет

преди 4 години

Незабавно освобождаване на всички пенсионери от работа в МВР , и пари ще има.2 000 лв заплата , 20 заплати при пенсиониране и 800-1000 лв. пенсия. *** ги гони.

6

Данъкоплатец

преди 4 години

Заплатите на всички не трябва ли да се актуализират редовно според инфлацията без да се налага да се стига до протести. Ние разчитаме на полицията, като ги потърсим да ги намираме на работните им места, а не да ги търсим по площадите къде са на протести.

5

И

преди 4 години

Тия за какво протестират пак. Най толерираната от властта прослойка с безброй привилегии, с огромни заплати и пенсии едновременно, клатещи и драпащи по цял ден някои долни части от тялото си и пак с претенции. А, ако трябваше да работят истински като другите хора сигурно през ден ще има скочили под влака.

4

МВР

преди 4 години

Да отговори, защо като нямат пари, плашат ток и вода, данъци и такси на един частен футболен клуб от Подуене. Това са пари на данъкоплатците.

3

Анонимен

преди 4 години

Във МВР всеки протестира но и всеки си пази мястото.

2

Анонимен

преди 4 години

Ще ги въртат някое време, после вече ще им вдигнат заплатите на хората и те от благодарност ще се проснат на земята по очи и ще целуват краката на господарите си.

1

Анонимен

преди 4 години

Виждам вече втори полицай да спира пред банкомат и тегли пари. Ей съсипаха я тая държава.