63

Анонимен

преди 4 години

жената има психични проблеми в следствие на които идват следващите и проблеми.има още много като нея и тарикатите не само чакат а ги и търсят такива като нея.

62

Бранимир Морфов

преди 4 години

Аз предлагам да се вдигнем до Пловдив и да платим кредите на жената и да видим какво друго има да се оправи, с документите и и прочие...Някой съмишленик? Името ми е вярно, ще ме намерите лесно във ФБ

61

В други сайтове пише

преди 4 години

че жената изплаща и кредит, който е бил изтеглен от нейни покойни роднини.Да не би пък да е теглила заем, за да покрие този наследен чужд кредит и после не е успяла да се справи?Много неясно е написан материалът. Или може би не казват всички подробности.

60

За призивите по-долу

преди 4 години

Наистина не е проблем да се събере сумата, която дължи бабата.Но предполагам, че хората се въздържат, защото тези пари ще отидат в ръцете на лихварите-тепегьози.Вероятно мнозина щяха да се отзоват, ако апелът беше да съберем 400 лв, защото самотна старица има нужда от неотложен ремонт и се страхува да тегли бърз кредит.

59

Анонимен

преди 4 години

До ВанкатаИ по други сайтове пише за тази жена, но по-подробно. И от написаното става ясно,, че в дома си тя е била подложена на системен тормоз. Идвали да й чупят прозорците, хвърляли торби с *** в двора й и т.н. Явно някой е хвърлил око на имота.Прав е 71 - човек трябва да мисли и да е много предпазлив, преди да предприеме каквото и да било - да тегли кредит или да пусне майстор в дома си.Този с улуците е останал без защита, а всъщност е жертва на измама и изнудвачество! Но съдът нехае

58

Анонимен

преди 4 години

Тая жена е теглила кредит защото са я излъгали не гледате ли рекламите по телевизията викат вземете кредит а не казват колко ще връщаш! Взимаш майстор от улицата защото си живял през онова време когато нямаше такива измамници като днес и се оказва, че му дължиш хиляди.

57

Анонимен

преди 4 години

Измамниците с улуците казват останали са ни материали ще ти ги направим за 30 лв. и баба се връзва защото не очаква да лъжат после и искат 2000 лв. и заплашват.

56

Анонимен

преди 4 години

Тая меко казано странна ИСТОРИЯ за да подхрани носталгията по комунизма ли я пускате? Харалан Александров е станал доста влиятелен и последните си интервюта говори за смешните сравнения със соца и аха-аха да унищожи "старите хора бъркат по улиците" популярна сензационна наратива която дедовците тука обичат да повтарят безогледно, и вие пускате това. Хитруши! Айде изкарахте я от гроба с тоя репортаж. Брау.

55

Анонимен

преди 4 години

До "отАв$тралияяСидней" - дай на жената тогава 1000 лева да си покрие дълга за да си запази къщата - ако имаш сърце де........

54

Гост+

преди 4 години

Да, така е... Истинските резултати от Комунизма почват да се виждат ясно чак сега - след 30 години демократичен преход. Толкова демократични правителства се изредиха, които работиха усърдно за просперитета на Демократична и Атлантическа България, но не би.................

53

Деиствителен случай

преди 4 години

МАФИЯ Майсторите на покриви мамят а полиция прокуратура и обществото СПЯТНямало престъпление те си искали А съм давал тази жена е също жертва като мен

52

Реалист

преди 4 години

Дотам ни докараха 45 години комунизъм, пълна разруха, от която още не можем да се отървем, добре че са ГЕРБ и Генерал Борисов да изправят на крака опосканата ни от червените въшки държава

51

Ванката

преди 4 години

Нещо много шашава история ми се вижда. Може да ѝ нарасне кредита, но без съдебно решение не могат да я пипнат, а съдебно решение с отнемане на къща няма как да има. Къщата седяла празна, кое пречи да си живее в нея, а не на гарата. Бабката не е с всичкия и там социалните трябва да се намесят.

50

Анонимен

преди 4 години

Това ви чака тези които не сте крали и целували чужди ***

49

Анонимен

преди 4 години

Гнусна действителност 30 години по късно

48

Анонимен

преди 4 години

Така е в бг 30г след като имахме държава, ред и икономика. Тогава нямаше безработица, хора без дом и умиращи от глад .Сега имаме невеж *** за местен наместник и сме далечна клония с шепа назначени чорбаджии комплексари, окрали народа си.

47

Анонимен

преди 4 години

човешка трагедия, няма защо да се чудите

46

Анонимен

преди 4 години

Теглила е бърз кредит.А те са с големи лихви.Сега дължи над хиляда.Но има неща,които крие..Не бъдете доверчиви,не ставайте алчни,питайте хората,ако нещо не ви е ясно.

45

Анонимен

преди 4 години

Честит капитализъм!Полека лека, всички ще ревете за миналото.

44

Анонимен

преди 4 години

Смърт за лихварите, смърт за ЧСИ!