11

Справедливост

преди 4 години

От къде е Фандъкова ?Кой и купи апартамент ?Колко сметки има по офшорни сметки много ооо но кой ще я проверка направи нали е на Бойко човек ????Какви пейки сложи в София ? Транспорт какъв е ? Топлофикациия как е ? Всичко е трагедия ?но и тя ще последва Цецо нали тя беше човек който изгони Цецо ??

10

БАЙ Хой

преди 4 години

Кой в общината е от Град София?! Всички които усвояват едни пари са от провинцията. Жалкото е, че тези които напълниха София идват и с навиците си. И сме заложници по носталгията им по Нужника в задния двор на бащината им къща. Благодарение на Юрданка, град София е най-нещастната столица на държава от ЕС. Но нищо чудно когато ни управляват руснаците.

9

Анонимен

преди 4 години

колко ли пари ядат с това... вече няма как на подобна новина да не се чудя колко крадат, защото вече не е въпрос дали крадат, а колко?

8

трайчо

преди 4 години

Фандъкова това се прави ранна пролет преди да са започнали дъждовете, а не средата на лятото. Тук е много точна поговорката "след дъжд, качулка"

7

Дъртак

преди 4 години

Даскалке крадлива, а укрепването и поддръжката на речните корита в границите на самия град? По времето на хитрия *** Тошо поне за това се грижеха - нямаше треволяци и храсталаци да разкъртват зидовете, циментираше се редовно, *** се чистеха от коритата, без никой да се хвали с това, просто съответните служби си вършеха работата. (И аз като студент съм бил в такива бригади.) Явно бяхме будали и не се сещахме, че общината трябва да се глозга до кокал, вместо да се грижи за града.

6

Батката

преди 4 години

Кога?

5

А кой

преди 4 години

ще прочисти София от нея?

4

Атанас

преди 4 години

Незнам защо ,когато в държавата някои си върши служебните задължения трябва да търси признание или това да се счита за новина!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Поредната лъжа на тази крадла

2

Анонимен

преди 4 години

Фъндо, кога ще свърши ремонта на Графа?Толкова милиони откраднахте, а грозотилището е невиждано.

1

Анонимен

преди 4 години

Оставка, некадърнице!