45

Анонимен

преди 4 години

До летище БерлинМислиш ли , че другите не пътуват . Къде ги видя тези половин час проверки ? Може би си с руско гражданство .

44

Анонимен

преди 4 години

а бе що не се скриете жалки мишоци български?Вас там никой не ви бръсне за нищо !

43

летище Берлин

преди 4 години

Копирания Текст тука от сайта на БТА ясно , Джамбаски не разбира че до България никой няма да направи запитване , само да му намекна на Джамбаски на летището в Берлин с български док. полвин час по късно се миннава през проверките а с германски док. полвин час по рано и има време за кафенце или тоалетна ето защо е по изгодно с немско гражданство в Германия , къде си бе Джамбаски манипулаторе и дезинформаторе

42

Край

преди 4 години

Русия и Турция пряко и мажоритарно си избират лидера. В ЕС и у нас това става след някакви тайни пазарлъци.Тук наричат Путин и Ердоган диктатори. Те са желани от повече от 50% от народите си. Еврочиновниците никой не ги избира.Къде има демокрация си отговорете сами

41

Анонимен

преди 4 години

Има ли друг вид пазарлъци ?

40

И.Б.

преди 4 години

Уви, г-жа фон дер Лайен е предложена за шеф на ЕК, но е без никакъв опит в управлението на такава мощна институция. Харесала се е на г-н Туск и дългогодишната й поддръжница г-жа Меркел, а също и на влиятелни кръгове от ЕНП, която е дясно центристка. Външният й вид и богатството на баронесата също са изиграли роля. Презрени останаха всички нови членки на ЕС. Трябваше от кумова срама да дадат шанс поне на един техен кандидат. Този избор е показателен за неравноправието на членовете на ЕС.

39

Анонимен

преди 4 години

Ново двайсе , ами с онзи ба..ба..ит ,на думи, Андрешко Слабаков що не се изрепчихте ,бе , "рицари на шаячната правда", г-н Джамбазки, с псевдорежисьорът говорехте смело преди евроизборите???

38

Анонимен

преди 4 години

какво лицемерие по пакета мобилност - шофьорите няма да могат да спят в камионите, но тоя пак ще спи в европарламента

37

334

преди 4 години

Вие най-добре разбирате какво е "нечистоплътен пазарлък"

36

Анонимен

преди 4 години

До Патриот 30Хмммммм..........и ти явно си от тия.........."Патриот е, душа дава, но не своята душа, а душата на народа"!!!!! Ме-р-за-в-ци!!!

35

Анонимен

преди 4 години

Точно толкова нечистоплътен е пазърлъкът и у нас , и най-вече у нас ! Когато крадецът вика "Дръжте крадеца " как да му вярваме ?

34

а

преди 4 години

Вкараха си автогол немците с Урсула. Просто немислимо е. Гинеколог вече ще решава въпросите в целия 400-милионен ЕС. Много тъпо. Живеем в интересни времена, какво мога да кажа.

33

българин

преди 4 години

Виждам.Че някое промито мозъче Американофилче.Ми е чукнало вече минусчето.Щом е прочело нигативно мнение против Америка и нейното НАТО! Колкото и минусчета да ми прибавите деца.Това не променя фактите и истината ! -:) И е време да се научите да мислите сами.А не шаблонно да повтаряте едни и същи глупости 30 г вече!-:)

32

българин

преди 4 години

Джамбазки е прав тук! Макар и той самият.Да е водил някъде ,някакви преговори" Отново да е "депутат" В Европейският кошер на оси в Брюксел.Но това е друга тема! Ако беше велик българин това момченце.Което не е пило вода изпотен от работа И националист какъвто се пише. Щеше отдавна да лобира.За идеята Америка и нейното НАТО..Да се прибере в Америка! И остави Европа да си върви по пътя И се развива естествено! Европейска армия ни е нужна! Америка чрез своето НАТО Контролира Европа! То/тя НЕ"пази"!

31

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето е в МУЛТИЛАТЕРАЛИЗЪМ. Тази визия за Европа е знае вай добре, К. Лагарт, Урсула Фон дер Лайен и други аристократи. Така , че нормално е те да управляват.

30

Анонимен

преди 4 години

То пък на евроизборите, пазарлъците бяха чистоплътни, особено във ВМРО - Слабаков е назидателен пример, не че Джамбазки става за нещо, както и цялата им "партия"

29

Анонимен

преди 4 години

дали пак ще спи в европалмамента, за да пести пари, нека отговори !!!

28

Анонимен

преди 4 години

Вай....вай.....вай.......алллоооууууу..........ами когато някои УМНИ ХОРА ви говорят, че това недоразумение "ес"-чето е сборище на нечистоплътни мошенници, лицемери и лъжци и ни завличат в нова НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ЗАЩО НЕ СЛУШАТЕ БЕ????? Или на вас ви е зор САМО ЗА ВАШИТЕ ПОСТОВЕ, ЗАПЛАТИ, КОЛИ, АПАРТАМЕНТИ И АСАНСЬОРИ!!??? Е нищо.......ще дочакаме катурването и на тази Вавилонска кула..........тогава ще ви гледаме сеира!!! Аз ще бъда добре...... защото не завися от еуропката!!

27

човек

преди 4 години

Бай *** пак се изказа "компетентно".Прочие, нали пишман-патриотите ни уверяват, че се борят за чест и слава, а не за постове?За какво е тоя смешен плач тогава?Взели са ви шоколадчето?

26

Петьо

преди 4 години

Господа неграмотници , научете първо българския език , научете се да пишете грамотно ,научете що е то граматика и пунктуация , а след това евентуално може да имате самочувствие да пишете по форуми и да изразявате някакво мнение . Толкова неграмотни хора на едно място и на никой не му прави впечатление , това вече говори много зле за образователната ни система и за цялото ново младо поколение ( 18 - 28, 29 години ) .