6

Пламен

преди 4 години

И в с.Батово имаме същия проблем, но никой не предприема мерки да се отстрани проблема стоят и си бездействат, но като дойде на края на месеца си искат парите.

5

Бивш жител на Добрич

преди 4 години

Живях 8 години в този град по времето на соц-а и малко след това. Но водния режим го имаше и тогава поради стари и натрошени тръби (50% загуби). От сайта на ВиК Добрич виждам, че замяната на тръбите върви с мравешка скорост. При тези темпове скоро ще се върнат към каручките водоноски от румънско време.

4

а

преди 4 години

"Водния геноцит"Значи мразя да съм този граматически нацист, но... "Водният геноцид", така е на български.А иначе по темата, самият факт, че си сключил договор за услуга и в един момент оня отсреща каже, ми не, нема да ти доставя услугата, не ми уйдисва, това е крайно непочтено. Има го на доста места в България, за съжаление, особено по отношение на доставката на вода. Най-доброто решение - режи, недобросъвестни такива актьори, няма смисъл.

3

Наблюдател

преди 4 години

Закривай!

2

..........

преди 4 години

Кво си инвестирал бе.Още от соца си имаше проблем в Добрич и взимаха вода от Силистра.Уж правиха заделяха много пари уж европроекти а по зле е сега.В Силистра пък подписаха договор с голяма фирма уж по времето на Герб взеха се толкоз много милиони и фирмата изчезна с парите.Ало кмета на Сс да каже как си купи жилище във Виена,Как обиколиха света.Конкурси а спечеления конкурс духна с парите.Там водата е най скъпа в цяла България.Сигурно е вече 4лева кубика

1

Анонимен

преди 4 години

а.. че то ако питате боко България е до търново, севрна България освен да се отдели като Северна Македония