35

Габровец

преди 4 години

До баба ГицаГлупости! Българи са и двамата. Жената е работила на две места и оплаква не работните си, а почивните си дни, защото когато била вкъщи този ненормалник я пребивал и насилвал. Институциите не са защитили детето и майката, обществото твърди, че не знаело. Като е избягала жената, тоя е останал без пари. Беше разлепил из града снимки на нея и детенцето със сърцераздерателни надписи "Мамо, върни се!" Ама тя не се връща, няма кой да го храни, няма я едната му жертва и той убива другата.

34

Анонимен

преди 4 години

***. Върнете смъртната присъда за такива.

33

читател

преди 4 години

Много жалко, че няма смъртна присъда.Случаят би приключил завинаги.

32

65

преди 4 години

Току що прочетох в друг сайт ,че той я е насилвал сексуално,биел я .Заплашвал ,че ще убие и нея и детето.А тя избягала сама и се е спасила.Оставила е детето си на сигурна смърт.И тая не е добре.А ако зависеше от мен ,въобще небих го убеждавала да не скача и той. Дори ще му пожелая приятен полет.Да го храним и него със данъците си.

31

Кина

преди 4 години

Вместо да го осъдят по бързата процедура направиха и от тоя *** медийна звезда. А най-добре да бяха му помогнали да последва детето !

30

баба Гица

преди 4 години

До 23 дедо ТашункоПравилно си разбрал,дедо! Гъбаркат ни и с друго. Т.е. как го е издържала зарязалата дететоси? Какво е работила?Недомлъвките с които жонглира полицията,цели да ни внуши ,че семейството е българско.Поднесените факти говорят съвсем друго.

29

Някой

преди 4 години

Наистина, че майката е не по-малко виновна от бащата. Сега цял живот ще й тежи, че не е взела детето със себе си. Да беше го оставила при баба му, сега щеше да е живо, душичката. С какъв акъл го е оставила при откачалника и тя не знае.

28

Анонимен

преди 4 години

Майката е не по-малко виновна от бащата .

27

Бай Иван

преди 4 години

Класически родители, продукт на светлата демокрация, сега този храбрец ще се обяви за неяменяем, няма да бъде съден и ще утрепе някой друг, по идиличен демократичен сценарий от последните 30 години ;) !!!!

26

Анонимен

преди 4 години

*** много, и повече ще стават, защото ние като общество толерираме такава държава и такова управление на републиката!Много жалко за детето, защото то не е виновно колкото нас (възрастните)!НО!"...Мъжът, който метна сина си от виадукт..."Г-да "жиурналисти" вие каква българска граматика сте учили?МЕТНА (жаргон) = ХВЪРЛИ

25

до бай Тошо

преди 4 години

Липсваш, Тошооо, липсваш......Но вече и ти не би се справил с тези калпазани!Само др.Сталин би могъл да ги вкара в пътя!

24

Бай Тошо

преди 4 години

Другарки и другари, демокрацията не е за вас. Съвсем изтрещяхте бе! Досега си хвърляхте парите през балконите, вече почнахте и децата от мостовете! Липсвам ли ви, а?

23

Един

преди 4 години

Нейното поведение ме учудва не по-малко!Тръгнала да се спасява и има право, но защо оставя детето при този психар!?

22

дедо Ташунко

преди 4 години

Доколкото ни се съобщаваше досега, този откачалник е доведен баща на детенцето, не роден баща. Аз ли съм разбрал криво, или джурналята ни гъбаркат както винаги?

21

Анонимен

преди 4 години

Тоя страхливец, трябваше да го растрелят, а не да го спасяват

20

ПАСЕ

преди 4 години

Аман от наркомани, язък за детето !

19

Анонимен

преди 4 години

Забрана на алкохола за ромбовете!!!

18

ПРИРОДАТА

преди 4 години

се чисти от непотребни!1.КОЛКО българки убиват децата си, защото индивида до тях е забягнал???- НУЛА2.КОЛКО българи убиват децата си по тази причина?-0. Този ДЕЯН НЕ БИВА да живее..3.КОЛКО българи се самоубиват, правят опити за такова, защото жената до тях ГИ НАПУСНАЛА...70%.( не от "любов",а защото УДОБСТВОТО е изчезнало,издръжката- също.4. НЕ СА НУЖНИ такива мъже никому.5.Нужни са умни,работещи,интелигентни,самостоятелни мъже,които живеят съзидателно и творчески заради децата, които имат

17

Анонимен

преди 4 години

Сега е време да хвърлят Борисов от моста , той до това доведе Българския народ

16

Анонимен

преди 4 години

Това дете ако беше израснало в тази среда, щеше да стане чудовище, така че се е спасило, а и други животи са спасени