6

123

преди 4 години

Всеки може да си сключи застраховка Помощ при пътуване.Една семейна застраховка за 4 човека е 20 лв.Покрива спешна медицинска и стоматологична помощ.То да не се случва на никого,ама по-добре да я има човек.

5

Анонимен

преди 4 години

Почнахте да плюете по Гърция. Колкото и да плюете, сезонът в Бг го загубихте.В Бг колко ли щяха да вземат на финландеца за преглед и почистване на уши?

4

чичо Гошо

преди 4 години

Е.... им се мамата на нашите мутрафони собственици на хотели.Затова са тези статии.Очаквам втора серия на сериала "Празни плажове".Недоволни български тираджии затварят границата с Гърция и Турция.

3

Анонимен

преди 4 години

Глобите големи,морето им солено ....изобщо не ходете в Гърция много е лошо там.Ей,къде е Черноморец за 30лв чадър и 10лв паркинг спокойствие и кеф.Хайде де.

2

Анонимен

преди 4 години

Ето защо не трябва 95% от племето да не ходи в Гърция.Така ще има спокойствие за истинските културни, изискани и възпитани българи които желаят да почиват в Гърция.

1

Анонимен

преди 4 години

оп оп пускаме по някоя друга статийка в стил "не ходете в Гърция" :) Същия финт могат и го правят и ТУК по курортите само да подчертая...