36

Ало

преди 4 години

Тези,които сте за Стратегията и законовите изменения защо не излезете на протест да ви видим колко сте и дали ще ви отразят ? Нали много искате Стратегия,която уж е отменена.Би трябвало да се борите за " по-добрата" България.Мълчите като .... и само мрънкате по тези,които се борят за правата си.Излезте да се докажете,че да видим кои а ви аргументите и да поспорим с вас на всеослушание.

35

Анонимен

преди 4 години

До привържениците на Стратегията:1) Моля, вземете я прочетете подробно и с мисъл.2) Стратегията НЕ предлага решения за справяне със съществуващите проблеми, а напротив - предлага СЕГА да се премахнат много от съществуващите социални структури и за в БЪДЕЩЕ (някога) да направят по-добра соц.система с европейски и наши пари. Но за това стратегия в Стратегията изобщо няма, а е пожелателен текст - да се разруши старото и да се вземат едни пари от едни фондове за ново.

34

sos

преди 4 години

тази стратегия да се криминализира всички "автори" и подписали,защитници и прочие *** в затвора,ама доживот, през деня в урановите мини маменц'то ви соро'соидско,искате заради един психопат да почерним хиляди семейства

33

do 36

преди 4 години

моля, моля, без да използваш случая с детето,за да си прокарваш абсурдите ясно ли е? защото социалните са "наблюдавали" това дете и са установили че е добре гледано, ясно ли е?

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПОСОЧИ МИ В КОЙ ЧЛЕН, АЛИНЕЯ И ЗАКОН Е ПРЕДВИДЕНО ТОВА, КОЕТО ТВЪРДИШ- ЕДНИ ХОРА- КОИ СА ТИЯ ХОРА, ДЕТО ДА ИМАТ НЕОГРАНИЧЕН ДОСТЪП ДО ДОМА ДО НАВЪРШВАНЕ НА ТРИ ГОДИНИ НА ДЕТЕТО- КОГАТО ЦИТИРАШ, ЩЕ ПРОЧЕТА И ЩЕ ОТГОВОРЯ АРГУМЕНТИРАНО- АМА ТЪЙ ДА ХВЪРЛЯШ ПРАЗНО ЗА ПЪЛНО НЯМА ДА СТАНЕ. ДАВАМ ПРИМЕР С ХВЪРЛЕНОТО ДЕТЕ, АКО "ЗАВИСТЛИВИТЕ" СЪСЕДИ БЯХА УВЕДОМИЛИ СОЦИАЛНИТЕ, СЕГА ДЕТЕТО МЕЖЕШЕ ДА Е ЖИВО

31

КРЕСЛЬОТО

преди 4 години

РАБОТЯ НАД 35 ГОДИНИ В ДЕТСКА ГРАДИНА С ДЕЦА, ИЗЧЕЛА СЪМ СТРАТЕГИИ- 2008/2018Г,2019/2030Г, ЗАКОНИ, НАРЕДБИ И НЯМА НИЩО КОЕТО ДА ПРИТЕСНЯВА КОГОТО И ДА БИЛО. ИЗЧЕТОХ И НОВИТЕ ПРОМЕНИ В ЗАКОНА ЗА ДЕТЕТО В СИЛА ОТ 1.1.2020Г- НЕ ПЛАШЕТЕ ОБЩЕСТВОТО, НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ И НАЛУДНИ ТВЪРДЕНИЯ. СПРЕТЕ С ВНУШЕНИЯТА.

30

нин&нун

преди 4 години

До кресльотоЧовече,ясно е,че си ерген. Когато имаш собствено семейство и отглеждаш децата си,100%ще си сред първите протестиращи. Вземи и прочети стратегията задълбочено.Тя не е нищо друго освен бизнес. Долен,отвратителен бизнес с нашите деца и внуци.Протеста няма нищо общо с вчерашния случай.Държавата е абдикирала от задължението си да намери решение на проблема с психопатите,жизофрениците и лудите.

29

Анонимен

преди 4 години

До КРЕСЛЬО 31Това което си написал е много страшно.Под смисъла на твоите думи може да се защити всяка една неправда сътворена от власт имащите.И не ми казвай, че смяташ за нормално едни хора да имат неограничен достъп до твоят дом в първите 3 години след раждането на детето ти.

28

са

преди 4 години

А колко от тия си гледат децата както трябва,а?!!!Едно дете го блъснаха и почина,друго се качи на кола да кара,и само дето не уби една женица!А и като гледам по пътища,паркове и алеи как си ги гледат,направо ми се реве!

27

КРЕСЛЬО

преди 4 години

До Йордан ТРЯБВА ДА СЕ ОТРАЗЯВАТ ТЕЗИ ПРОТЕСТИ, ВСИЧКИ НИЕ ДА СЕ НАУЧИМ КОЕ Е ОЧЕВИДНА ДОБРЕ ПЛАТЕНА ЛЪЖА И КОЕ МОЖЕ ДА МЕ НАКАРА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ В ЕВРОПА ЯДАТ ХОРА, ДА СЕ НАУЧИМ КАТО ОБЩЕСТВО ДА ОТМИНАВАМЕ С ПРЕЗРЕНИЕ ОЧЕВИДНАТА ШИЗОФРЕНИЯ И ДА Я ПРИЕМАМЕ КАТО ДОБРЕ ПЛАТЕНА ТАКАВА- НЕКА ВСЕКИ ДОБРЕ ПОМИСЛИ КОЙ ОРГАНИЗИРА ПОДОБНИ ОБЩЕСТВЕНИ ИСТЕРИИ, КАКВО ЦЕЛИ С ТЯХ И КАКВО МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ- ЗА МЕН Е ОТВРАТИТЕЛНО И АЗ СЪМ ПРОТИВ- ТОВА Е ХИБРИДНА ВОЙНА В РОДИНАТА МИ- ПОХОДЪТ ДА ПОЕМЕ КЪМ ЕВРАЗИЯ

26

Рада

преди 4 години

До Хейтър до РадаАйде извадете Норвегия от устата си и гледайте какво става тук. И оня, който застреля детето си и тоя дето го хвърли са бели българи. Системни насилници рецидивисти. Къде да се дянат майките? Къде да отидат и да се скрият като мъжете ги намират и ги тормозят. Няма достатъчно защитени жилища, няма подкрепа. Помощ като няма какво да направят, а?

25

One

преди 4 години

И този протест при вчерашната случка с мъртвото дете от мост. Жалко че се дава гласност на такива без мозъчни псевдо протести

24

Хейтър до Рада

преди 4 години

Да, в Норвегия има такива случаи. Това е някаква лудост и извращение, но пак казвам: трябва да има и начин да се предотвратят случаи като вчерашния. Защото има свидетели които казват че този пастрок ли какъв е, е биел детето за незначителни неща. А "майката" що за kyчka е: като е избягала от този психар защо не е взела детето!?

23

Йордан

преди 4 години

До Анонимен то всички виждаме колко са ефективни законите досега..... Разбира се, че са лъжи и платена пропаганда аргументите против стратегията.

22

Анонимен

преди 4 години

няма лъжи и пропаганда. има приети промени и изцяло нови закони, влизащи в сила от 01.01.2020. иначе си имаше закон и преди това ама с него нямаше как НПО да изпапкат около 2 милиарда евро...

21

Йордан

преди 4 години

Боже, Боже, колко глупост има по света! Застрелват и хвърлят децата си, системно бият жени и деца, обаче *** ще се повозят на климатик, за да протестират срещу борбата с насилието, защото повече вярват на лъжи и пропаганда, отколкото на здравия разум и реалността.

20

Анонимен

преди 4 години

Правилно, никави закони! оставете да си уморяват децата, да ги хвърлято от мостове и да ги бият... има достатъчно хора по света, че няколко родители ще осакатят децата си не е никаква загуба

19

Анонимен

преди 4 години

АКО ЗАВИСТЛИВИТЕ СЪСЕДИ СЕ БЯХА НАМЕСИЛИ И ИНФОРМИРАЛИ АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАКРИЛА, ДАЛИ ДНЕС ТОВА ДЕТЕ НЯМАШЕ ДА Е ЖИВО- МАСОВАТА ШИЗОФРЕНИЯ- НАРЕЧЕНА АНТИ СТРАТЕГИЯ 2019Г- 20130Г Е САМО ПРИВИДНА- ТЯ Е ДОБРЕ ПЛАТЕНА.

18

Рада

преди 4 години

До ХейтърИ как решихте, че ще ви вземат детето заради някоя бира или издърпано ухо? Това са пропагандни лъжи.

17

Анонимен

преди 4 години

ПРЕДЛАГАМ ЦЯЛАТА ПЛАТЕНА ШИЗОФРЕННА КОЛОНА ДА МИГРИРА В ЕВРАЗИЯ- ЗАЩОТО В ЕВРОПА ЯДАТ ХОРА.