76

Скоти

преди 4 години

Малката друсалка трябва да е куче порода дакел. Не знам защо е тази дискриминация срещу дакелите. Те са прекасни същества.

75

Анонимен

преди 4 години

Израснала съм с "Малката русалка" и Дисни класиката. Много се зарадвах, като разбрах че ще филмират анимацията и нямах търпение филма да излезе на голям екран. Е... няма да го гледам. Стига подмазване и дупене. Малката русалка е бяла и с червена коса!!! Значи ли, че всички във филма ще черни?!? Включително и семейството й! Аман от дупедавщини!

74

Анонимен

преди 4 години

Ами в океана,гаче само скатовете и косатките са чернокожи.Поне ще има кой да им прави дамска компания!

73

Анонимен

преди 4 години

Да, в Лондон Ромео се играе от черен за да няма дискриминация.Робите вече са белите на черните.

72

Анонимен

преди 4 години

Гнус

71

Анонимен

преди 4 години

Скоро и Снежанка може да я направят черна. И направо да преименуват приказката на "Тъмнокожка и седемте джуджета"

70

Анонимен

преди 4 години

хахахаха да ги е... и меките американи

69

Бостан

преди 4 години

Алоооо, МЪРДАратора, що ми изтри коментара бре? Я попитай чичко Гугъл за човешките раси - има НЕГРОИДНА, а не афроамериканска раса!

68

Анонимен

преди 4 години

Това си остава дискриминация на религиозен принцип! Какво се е разголила тази русалка, я да слага фереджето!...71,за Хензел и Гретел идеята е добра,но родителите освен азиатци може да бъдат и трансексуални,за да е в духа на либералите,а Хензел и Гретел да нямат пол,ще го изберат като пораснат....Безумието на либерализма унищожава!

67

БГ

преди 4 години

Стига *** са ни крали историята,културата,достиженията на европейската цивилизация!Нека си показват техните приказки за джунгли,шамани,лъвове,банани и т.н.

66

ss

преди 4 години

а русалките? От кръста на долу мъж :)

65

Малката Ида

преди 4 години

Предлагам и Ледената кралица да бъде черна. Така и така сте го подкарали Андерсен... Аман от натегачи и лицемери!

64

питам си

преди 4 години

А малкият Русал бял ли ще е?

63

Анонимен

преди 4 години

Да,те така и Орфей направиха черен във филма Язон и агронафтите.И понеже все по-малко се чете,а и много хора не са запознати принципно с историята,митовете,легендите,то за тях показаното във филма е факт-Орфей е черен. Безобразие е всичко това,да направят филм по африкански приказки и там да си слагат черни!

62

Анонимен

преди 4 години

Така както е тръгнало, българската детска песничка за "Зйченцето бяло, цял ден си играло..." е в нарушение на интересите на управляващите и е заговор против новите ценности на демокрацията!Моето мнение - А да ви се.а в извратения интелект!!!!!

61

Анонимен

преди 4 години

за да е толерантното щастие пълно, сирената ще е истанбулска: до кръста - черна жена, от кръста надолу - мъж

60

Анонимен

преди 4 години

Голям майтап ще падне, когато сменят Дядо Мраз (Дядо Коледа) и Снежанка;)За "джуджетата" да не говорим - бели, тъмни, азиатци, ирландци, навахо - с по един, два или три пола - с по две-три вероизповедания ... Абе к'во да си приказваме!!!

59

Ангел

преди 4 години

Напишете в тубата русалийски игри и ще видите ,че макетата пак са първи с антидискриминацията.Русали,мъже,възрастни ,че и сухоземни!Не на стреотипите!

58

Бляк

преди 4 години

С "Принцесата и жабокът" стана номерът - Ню Орлианс, прислуга, джаз и т.н. Но това вече прилича на комедийната версия на "Малката русалка". На кой е нужно? Чернокожите си имат свои приказки.

57

Дедо

преди 4 години

В добрата стара Англия повече от 10 години не е преиздавана "Десет малки негърчета" на Агата Кристи. Издателите искат да се промени заглавието заради "негърчета", но роднините на Агата Кристи (държащи авторските права) не разрешават.Резултат - патова ситуация.