15

179

преди 4 години

Те си го казаха ,че до 2030 година 60 % от България ще се превърне във демографска пустиня. Значи до 2050 всичко живо ще е във София. Затова строят непрестанно.

14

Гост

преди 4 години

Глупости говорят,правят ни на будали.Нали виждаме къде ще се строи...Парата е важна нищо друго не ги интересува.

13

Анонимен

преди 4 години

Ей тоя Младост! След като Иванчева беше отстранена, се късат да строят, съвсем законно разбира се. Всеки сантиметър от тази земя храни нечие семейство - архитекти, кметове, експерти, "бизнесмени". Всичко е сметнато и монетизирано. Сега няма паркове или детски площадки но какво от това. Още не са достигнали стадия на Манастирски ливади. Ама натам вървят.

12

Фъндъкова

преди 4 години

нещо се е активирала предизборно обаче за нея е съвсем безопасно. Нито строежа ще бъде спрян от общината нито от спецпрокуратурата ще и правят показна акция по улиците Можете да бъдете спокойни - борбата със застрояването ще доведе най-много до показно разрушаване на някой външен *** или баня на някой несретник.

11

Анонимен

преди 4 години

винаги всичко е законно, няма нищо незаконно, дори незаконното отново става законно :)

10

Анонимен

преди 4 години

тая герберска мафия само как накисна Иванчева за да си изпере мръсните пари със строежи в младост.Па вие пак си гласувайте за герб - утре Баце може да реши ,че вие му пречите за нещо и да ви тикне в панделата.

9

Анонимен

преди 4 години

Измива си ръчичките! Да се маха! Да строи там откъдето е!

8

Закона

преди 4 години

ясно го казва - ЗА ЕДНИ МОЖЕ ЗА ДРУГИ НЕМОЖЕ. Понеже имаше дебат в обществото по този въпрос последните промени в ЗУТ са още по-категорични. И шефа на ДНСК го каза и шефа на РДНСК го каза и Общнския съвет на София го каза. Кой още искате да набедите за виновен? Ей сега кметицата на Младост ще лежи в затвора щото не е прочела правилно закона и тръгнала да спира строежи на ортака на прокурора. После влачене по улиците с белезници, маскирани ... цирк.

7

Наблюдател

преди 4 години

В България всякакви безумия се вършат напълно законно.Значи трябва законите да се променят.Какъв е начинът да се променят?Да бъде избран този, който предлага промени.Такъв кандидат имаше, но мафията, която си има държава, му устрои показен арест и фалшиво обвинение, за да го неутрализира.После, на евроизборите, резултатът беше показателен, но "политолозите" на мафията тръбяха, че това било незначително.

6

АнонимеН

преди 4 години

СОБСТВЕНИЦИТЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ЦИРКА С ИВАНЧЕВА ЗА ДА СЕ ПРОВРАТ ПРЕЗ КАПКИТЕ!АРХИТЕКТА ДОБРЕ СЕ Е ОБЛАЖИЛ ЗА ДА ИЗДАДЕ ТОВА РАЗРЕШЕНИЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ОБЩИНАТА Е БИЛА ДЛЪЖНА ДА ОДЪРЖАВИ ИМОТА И ДА ГИ КОМПЕНСИРА СЪС КОМПЕНСАЦИОННИ БОНОВЕНО ЗАРАДИ НЕУРЕДИЦИТЕ В МЛАДОСТ ПОРОДИЛИ СЕ СЛЕД УВОЛНЕНИЕТО НА ИВАНЧЕВА ТЕЗИ СЕ ОПИТВАТ ДА СИ ПРОКАРАТ НЕЗАКОННОТО СТРОИТЕЛСТВО!

5

House M.D.

преди 4 години

А как теренът е станал частен?

4

Анонимен

преди 4 години

До ...1Иванчева колко строежа спря за 2 години?

3

Анонимен

преди 4 години

а в районе "Сердика" какви изнудвачи са цялата администрация.

2

Анонимен

преди 4 години

щом е по закон ... това е разликата между архитекта и строителния инженерпървият гледа общата картинка, не само дали може или не може да стане, а как се вписва, красиво ли е, инфраструктура ... малко творец идвадокато вторият гледа чертежа и изпънява чертежите и меркитета младост явно си имат строителен инженер

1

...

преди 4 години

Епа осъдихте НАПЪЛНО НЕВИННАТА КМЕТИЦА НА МЛАДОСТ Иванчева! Вкарахте я в затвора за 20-30г! При това БЕЗ КАКВИТО И ДА БИЛО ДОКАЗАТЕЛСТВА! И сега се чудите що в младост продължава НАПЪЛНО "ЗАКОННО" да се строи на детски площадки и други не разрешени за строяж места! Еми ко да ви кажа! Кото сам си направиш и цело село не може да ти направи!