19

Чичо

преди 4 години

Този Гошу явно здраво,,бие чирака",дали някога е пипал жена?

18

Анонимен

преди 4 години

До ГoшуГошу, гошу много ми е жал за теб!

17

Анонимен

преди 4 години

Гейовете не обичат да спорят, най-обичат да ги е...т!!!!!

16

преди 4 години

Пазителите на "търпимостта" и истината не са доволни когато някой не споделя техните възгледи.

15

Жиб.

преди 4 години

Обратните имат само едно право- да бъдат дискриминирани! Крайно време е те да свикнат с това и да го приемат като част от живота,а не да се правят на ощипани невести!

14

Гoшу

преди 4 години

До Леле, Мале148 по Менса. Достатъчно, дори повече от достатъчно, за да слагам рога на такива лешпeри като теб с жените им :)

13

Леле, Мале

преди 4 години

До ГoшуТи изследвал ли си се? Колко ти е IQто?

12

Анонимен

преди 4 години

Тоя път е било брокат, ама следващия?! Това е явна показност и заплаха, отправена от сбАрканяците и доказва, че те от нормален диалог не разбират! Искат да се натрапват, да са център на внимание и най-вече на уважение. Това, разбира се е иневъзможно и по тази причина те биха прибегнали до всякакви мерки.

11

Гoшу

преди 4 години

Тези са точно толкова ***, колкото гейтарите. Тръгнали по улиците, да ми се правят на е*ачи. Ами аз не парадирам и нямам нужда от това. Купувам си бутилка Абсолют, звъня един телефон, идва момичето, правим секс и после си тръгва. Без излишна показност

10

Шишо Б.

преди 4 години

Ако на тях някой им прати за майтап такъв пакет, съм сигурен, че ще реват до небесата, че са заплашени и че е престъпление от омраза.Обаче когато те направят същото нещо, всичко е ОК и е просто шега.Толкова за равноправието и еднаквото третиране.

9

Discovery

преди 4 години

И хетеро и хомо и секви други имат много хляб да ядат, че да се научат да е уважат едни други и да спазват елементарни правила, то хетеро с хетеро се трепят и хомо с хомо се трепят нормално е и хетеро с хомо да се трепят... човечеството има твърде много емоция и т.н... и е трудно да се живее в хармония... НО лека, лека... може и да станат нещата

8

Анонимен

преди 4 години

Пак ще го напиша, въпреки че ми го изтриха, но е НАПЪЛНО ВЯРНО: Същото е и с ж е н и т е. В един момент се оказват с повече права и ти се качват на главата.

7

turmion katillot

преди 4 години

В швеция вече учат децата на тран култура. Какво повече искате, какви са тия глупости хетеро метеро. Трябва всички да сте транс психари иначе не се включвате повече обществото.

6

До 3

преди 4 години

С какво точно са дискриминирани различните?По-малко права ли имат,какво?На никой не му дреме кой с кого се ръга,на хората им е последна грижа.Ама не,те трябва да се покажат,да се натрапят

5

Анонимен

преди 4 години

Не мразя по принцип. Но в момента в който почнеш да комуникираш с такъв индивид разбираш, че има отвратителен характер и искаш да му фраснеш един. Има и свестни разбира се но са малцинство.

4

Анонимен

преди 4 години

Както се вижда различните не подкрепят нормалните а искат съпричастност. Тази изродия гей парадите е дело на юдеомасоните и тези които създават новия световен ред. Със техните слуги НПО, искат да унищожат истинските човешки и морални ценности и най вече бялата раса.

3

Анонимен

преди 4 години

Ако не ревяхте срещу и не дискриминирахте хората с различна сексуална ориентация, нямаше да има нужда от прайдове. Ама толкова ви е акъла...

2

Жиб.

преди 4 години

Опасност за обществото има: самия факт,че нормалните са взети под прицел и тормозени дори по този начин означава,че гейовете са заплаха за цялото общество!

1

Анонимен

преди 4 години

Типичната за гей обществото "толерантност" и "приемане на различните", а всъщност се вижда какво представляват. Точно както черните са най големите възможни расисти