41

студент

преди 4 години

Тоя *** на кратуната и градски/селски (от Банкя) - Дилчев, вече трети мандат (заради кратуната и ГЕРБ) опропастява Студентски. Вижте каква дупка селска е станал районът! Безразборно застрояване. Вече е долнокачествен жилищен комплекс, а НЕ студентски кампус! (То и такъв никога не стана, де).

40

a

преди 4 години

Жалко, това си беше легенда.

39

Ц. Цачев

преди 4 години

Кога почват дупката? искам да купувам "на зелено" :)

38

Гoшу

преди 4 години

Студентски град е най-гнусното гето, пълно със селяци. Факултето с мангaлитe e по за предпочитане. Да не говорим, че в Студентски е пълно с провинциални прoститутkи, вижте им само обявите в Алото

37

Анонимен

преди 4 години

Изкарах точно 3 дена в тая ***, преди да си се откажа и да презапиша в чужбина.

36

Анонимен

преди 4 години

До ЛЛ 24Ами да, ама българия. Не може "кампуса" да ми е на 40 минути автобуса от университета.

35

Анонимен

преди 4 години

Има и още нещо - тези заведения са много популярни, защото са евтини и защото повечето общежития, нямат места за готвене, кйто да не са абсолютна ***, а често говорим за една печка на 50 души от етажа.

34

Додо

преди 4 години

За сАжЕление, (както биха написали повечето от гражданите на този "град"), Студентския Град нито е Студентски, нито е Град.

33

е ми

преди 4 години

Една легенда си отива.

32

Студент

преди 4 години

Тази година се дипломирам в УНСС на манджа стрийт имам повече време изкарано от колкото на лекции в университета.

31

Иванов

преди 4 години

Само гадости продаваха там, беше доста отвратително. Хапвах там единствено в първи курс, и то съвсем в началото, докато се ориентирам в нещата.

30

Анонимен

преди 4 години

Те и в момента 90% от новите блокове на частни инвеститор ги пишат, като общежития, така заобикалят изискването за озеленяване и паркоместа.

29

ГЕРБ forever

преди 4 години

Предвидено е общежитие и студентски стол с евтина кльопачка за да могат студентите да се търкалят вътре в стаите и да си чоплят носовете,благославяйки късмета си,че всичко това го имат благодарение на ГЕРБ!

28

Диабло

преди 4 години

Край на манджа стрийт, но безкрайна ганджа стрийт.!.

27

Строител

преди 4 години

Сорри ама Цецко Цачев дето в нyжникo пи-ка прав и Цецо Умното са си поръчали по още два хапартамента в ХардтСтой за студентски Град който ще им излезне 2лве и 35 ст. на квадрат с гаражите терасите и 400 кв м. външни застроени площи влизащи в цената на имото.

26

Анонимен

преди 4 години

Имаше добри манджи там ,но за жалост всичко отива в историята !

25

.

преди 4 години

Обичам студентски град и живея там :) само хубави спомени

24

Анонимен

преди 4 години

Отвратително място е студентски град! То и по времето на соца си беше гадно ама като дойде демокрацията направо го превърнаха в долнопробно гето.

23

ЛЛ

преди 4 години

Хубаво са го замислили, ама тази площ е само 1/10 от целия Студентски град. Там в момента е тихо и спокойно място. Какво правим с дискотеките и стотиците стрийт барове и развратът от там? Нон-стоп напушване и леене на алкохол. Студентите пропадат физически и морално. Там трябва да се удари с кампус, а не тихата част.

22

Фф

преди 4 години

Барокко?! Скоро и пред бонсист ще построят общежития