19

Анонимен

преди 4 години

Те българските партии са в сивия сектор откакто има "демокрация" у нас.

18

Анонимен

преди 4 години

Няма да са в сивия сектор, ако работят институцийте. Щом партиите работят за олигарсите, те да им плащат, (не че до сега не беше така) . Парадокса е че ние им плащаме да купуват гласове.

17

АНОНИМЕН

преди 4 години

До Анонимен 7 Нима само БСП са се облагодетелствали та така крайно предлагаш. Всичките са си мълчали и харчели. Сега едни които получават пари от бизнеса са готови веднага да възстановят сумата а БСП явно не получават от сивия сектор парички и не са в състояние накуп да възстановят сумата. Г решката на БСП е била, че са си траяли и те за това престъпление.

16

анонимен

преди 4 години

ТА ТЕ И СЕГА СА СИ В СИВИЯ СЕКТОР. КОЙ ИМ ПЪЛНИ КАСИЧКИТЕ НАЛИ ГОЛЕМИТЕ ОЛИГАРСИ. УСЛУГА ЗА УСЛУГА. ЗАТОВА И НЯМА ДЪРЖАВА ЗАЩОТО БИЗНЕСА ВСЪЩНОСТ ИЗПЪЛНЯВА ТАЗИ ФУНКЦИЯ. НАЛИ СА СИ ДАЛИ ПАРТИИТЕ *** ПОД НАЕМ ЩЕ ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА. ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ЛЕВЧЕ ИЛИ НУЛА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. ПАРИТЕ ИДВАТ ОТ ДРУГО МЯСТО И ТО ДОВОЛНО.

15

Плашиш ли ни? :/

преди 4 години

И аз си мисля, че от край време всички партии са си в сивия сектор... Сега поне всички ще знаем реално колко много харчат, от къде им идват парите и с кой са най-гъсти ;) вече ми е любопитно.------По-малки субсидии -> повече пари за българския народ. С по-малки субсидии всяка година ще има малко повече парички за увеличаване на пенсии, за подобряване на здравеопазването и други полезни неща :). Ще е с малко, но ще бъде по-добре от нищо. Това си мисля.

14

Глупости

преди 4 години

Който си върши работата, НЕ ХОДИ В СИВИЯ СЕКТОР.ФИГУРАНТИ В НС-- НЕ НИ ТРЕБВАТ.АМАН ВЕЧЕ ОТ КИБИЦИ ЗА ПАРИ.

13

И като отидат

преди 4 години

в сивият сектор,какви ще ги свършат? Те и при 11 лв пак са в сивият сектор, нали видяхме как Боко опрости милиони данъци на Домуса, защо ли стана така!? Да ходят на майната си, ако българина има мозък, ще го използва при гласуване, а не после да псува като каруцар!

12

Тато из Правец

преди 4 години

Въобще не ми пука у кой сектор ще са !!! Важното е да не храним търтеи !!!

11

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След оставката на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

10

Анонимен

преди 4 години

другаре, ви сте в сивия сектор, та нали вие го създадохте с тая цел, да има от къде да лапате! що симулирате притеснение?!

9

Анонимен

преди 4 години

Ся, Курлеля да ходи да врътне една фирка Бойко и да моли прошка за простотията си с която го залива цяла година. И накрая да завърши с думите - "Дай Бойче 5-6 лв. субсидия, че много курбанджии съм събрала на софра покрай мене.Ако не ми дадеш, до Коледа всички при теб ще се запишат , че ти е по мазен КуРбаня.Нас мен ми остана само първата сричка да дъвча, ей на, за това и при теб съм дошла!"

8

Анонимен

преди 4 години

в българските партии са си престъпници независимо от субсидиите.

7

Анонимен

преди 4 години

Надзетите субсидий трябва да се одържат от заплатите на червените депотати +Лихвата

6

малък Сашко

преди 4 години

От комунист да вземеш държавна пара!Този фокус никой не го е правил никога!Още сто години ще гласувам за Борисов!Като дойде ред да се плюе вляво, а да видим колко коментара ще има ! ха!

5

Анонимен

преди 4 години

Докато БСП не върнат надвзетите субсидии не трябва да участват в никакви консултации. Не може да присвояваш държавни пари и в същото време да не ти стига отреденото от народа. Да си продават телевизията и да върнат парите.

4

хм

преди 4 години

Ама много се уплаших!! Между другото, те досега в кой сектор бяха?

3

Ха ха ха

преди 4 години

Групи от безбожни комунистически отпадъци - това са всички алчни т.нар."партии" в България!Нищо друго не ги интересува освен кражби и пари от където и да било.Затова сме в това състояние, а статуквото е изгодно и доходоносно за мафията.

2

Анонимен

преди 4 години

хората са ви назначили и казват 1 лев макс и това е на който не му харесва да се маха , и на мен така ми казват това е заплата в Бг ако не ти харесва никой не те държи на сила а и терминал 2 е отворен

1

Анонимен

преди 4 години

партиите не трябва да са бизнес дружества за печелене на пари от гласове, а приносител на идеи и намиране на решения за реализацията им,съществуването им като търговски дружества е безсмислено