52

а

преди 4 години

В Америка да са го опушили на моста, без причина, там просто са безкомпромисни, мръднеш ръката на долу - може да се опитваш да вземеш пищак от гащите, бум бум, айде, дотука бехме. Такива сърцераздирателни убеждавания няма. Не казвам, че са безгрешни там, но ние сме в другата крайност, някви убийци на деца да ги молим да не се самоубият, I mean come on.

51

Анонимен

преди 4 години

Аз ако исках да се самоубия нямаще да чакам някой да ме убеждава 3 часа... Цирк и жалка история ... като самата ни държава !...

50

Майка

преди 4 години

От *** ви заглавие да разбирам ли, че щом бил пастрок на детето, това го оневинява за ДЕТЕУБИЙСТВОТО?! Човек, който три часа е убеждаван да не се самоубие, НЕ ИСТА ДА СЕ САМОУБИВА! Сега ще го изкарат невменяем и ще му се размине. Но ако все пак поради някаква причина не му се размине, му пожелавам редовен полов живот в затвора - там поне имат "специално" отношение към убийци и насилници на деца.

49

Мафиотин

преди 4 години

Има си хас да не са им били добри условията. От наркотици се печелят пари и си развяваш коня из града, без да те пипнат съд и полиция. Биеш, насилваш - ти си господаря! Накрая детенце убил от чувство за безнаказаност! Бог да прибере невинната душица!

48

Джедай Мастър

преди 4 години

Щом е припознал детето, значи не е доведен, а баш роден баща. За сведение на журналистите "Доведен баща на детето, което е припознал", звучи като "искал, но нямал желание".

47

До

преди 4 години

До Анонимен 43Не на стратегия за детето, според която трябва с полиция да изведат детето от дома му, като че ли детенцето е някой престъпник. С полиция трябва да изведат бащата и да го запрат за системни побои над майката.

46

Габровец

преди 4 години

Ама няма никакъв повод за притеснения и подозрения. Човекът просто е лежал в затвора за разпространение на наркотици и за кражби, иначе е бил идеален баща. Тия вярват ли си? От 2 седмици майката на детето е избягала от него, защото я пребил, издирват я, ама няма защо да се притеснява някой, че 5 годишно дете остава на грижите на изверг, който пребива майката. Тия вярват ли си?

45

Анонимен

преди 4 години

Значи можем да дъвчем хамериканските бокл-луци, внесто храна, можем да летим на трошките им , можем да ги слушкаме, а не можем да имаме като тяхната наказателна сиатема.

44

ОХ

преди 4 години

Не ни трябват комисии, агенции и стратегии - ЗАКОНИ ТРЯБВАТ.АКО ТОЗИ ЗНАЕШЕ, ЧЕ ГО ЧАКА СМЪРТНА ПРИСЪДА ДАЛИ ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ???ВИДЯХТЕ КАКЪВ ПЪЗЛЬО Е...

43

Анонимен

преди 4 години

Не е трябвало 3 часа да увещават да не скача, ТРЯБВАЛО Е ДА ГО ОСТАВЯТ ДА СКОЧИ.... дори е трябвало да го окуражат

42

сдс

преди 4 години

Aaa ясно значи, това обяснява нещата. Обаче 'новинарите' направиха пачки от тая работа.

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Алооо! Не демокрацията, а "социалистическия човек". Нали БКП се похвалиха, ако не се лъжа 70-те години, че са създали "социалистическия човек". Е, това е. Демокрация и капитализъм със "социалистически манталитет" няма как да стане? И не трябва да си Иво Христов за си наясно, че не става!

40

Анонимен

преди 4 години

Само като видях снимката на "майката", то ясно. Да си зареже детето да го гледа пастрока?! Първо за какво се е хванала с този? Наркотици, затвор, алкохол! И защо са били толова време заедно? Ами защото са си лика прилика. Всяка нормална жена взема детето си в такива ситуации. Тя не е жертва, а съучастник.

39

Анонимен

преди 4 години

Жалко за детето, явно и двамата не са били стока но децата не си избират родителите за съжеление - ако имаше държава и институция можеше и да е живо но нали има едни кресливи майки от фейсбук групата НЕ НА СТРАТЕГИВТА ЗА ДЕТЕТО - не се чуват нещо да се обаждат за случилото се !

38

до долния

преди 4 години

меееВ махалата ги намират, как къде?Какво не ти е ясно?

37

Анонимен

преди 4 години

До Св. Петър КлючаряТова всъщност обяснява защо като племе сме гадно, гладно, долно, злобно и прокажено!

36

Св. Петър Ключаря

преди 4 години

Най-голямото наказание за една грешна душа е да я преродим като българин в българия!!

35

Анонимен

преди 4 години

Демокрацията оскоти народа . Видими резултати ГЕРП !

34

не може да бъде!

преди 4 години

Само на мен ли ми се струва ,че ако вече за подобни деяния извършителят напр.бъде набит на кол и оставен да стои там на някоя входно /изходна магистрала от Габрово ,поне 20 г. след това подобни деяния няма да има!Считам,че най-гнусното на либералната политика е снизхождението към най-ужасяващите престъпления,бих казал даже,че прилаганите наказанията са псевдонаказания!

33

Анонимен

преди 4 години

Ако БЪЛГАРИН напише коментар като 23 то трият на мига ама .....................