9

Мемоарите му

преди 4 години

Прочетете мемоарите му - наистина е велик. Често се сещам за един момент от книгата; Якока описва как на фирмено парти млад, нахъсан служител влязал в разговор с него, като почнал да описва колко много бил зает - толкова много, че нямал време дори отпуска да си вземе. А Якока си помислил "***! Щом не можеш да намериш време за семейството си, не струваш." (Предавам по памет.) И това го казва един милиардер, кой явно е знаел как да намери баланса в живота.

8

няма загадка

преди 4 години

За 1 долар е работил, но не е взимал 1 долар - просто компанията му е покривала разходите. Доста над средната месечна заплата..

7

Анонимен

преди 4 години

Като ученик през 80-те прочетох, че е поел да спаси Крайслер срещу 1 долар заплата!Мина ми през ума, че как е възможен такъв жест,щом дори ние в соцлагера работехме поне срещу 150 лв на месец?Нали уж капиталистите нямали сърца като нашите?

6

Анонимен

преди 4 години

Знаме поне за 5-6 човека които претендират че са създателите на Форд Мустанг включително и един японец.... на кой да вярваш

5

Krom

преди 4 години

Голям без никакво съмнение! Светла му памет!

4

jek

преди 4 години

Lido Antony иска от американското правилтество пари с агрумента: Pay now, or pay later. В случай на фалит на Крайслер правителството ще се наложи да плати много висока цена за освободените работници. Те му дават заем и той създава крайслер Войаджър! Изключително успешен модел и в спешен порядък построяват още 3 завода. Изключителен е.

3

nestor

преди 4 години

До House M.D.САЩ много ясно

2

House M.D.

преди 4 години

Легенда! Да почива в мир!От статията не става ясно с коя държава в Америка се асоциира Мустангът.

1

antrazit

преди 4 години

Велик човек . Който е прочел книгата Мениджърът знае за какво става на въпрос