27

българин

преди 4 години

До 28...И кой ти каза.Че Грипен и не знам си какви..Са по добри от Руските бе дечо? Ние без да сме искали.Най добрият самолет на времената.Ни е пазил години на ред границата! С всякакви други модели.Купим ли други.Ще се чувстваме все едно..да слезем от кон и се качим на магаре..Ама вие децата от къде да го знаете? Мислите си.Че щом е Американско и е добро?! Ами не е! И защо трябва да е Американско? Щом и Ердоган си купи руски ракети.Защо и ние да не можем?-:) Интереса момче!

26

Анонимен

преди 4 години

До българинТочно зариди това Грипен или Eurofighter трябваше да са стратегически варианти (изобщо тук за качествата на различните самолети не споря) - така или иначе в реална битка едва ли ще участват - и дано.

25

Анонимен

преди 4 години

Ама то ще се разплача. Станишко преди да стане дупетат никъде нищо не беше работил. Той знае ли, че като стигне до пенсия НОИ ще му искат и години, а не само заплати... Жив да го ожалим. Намерил ли си е някоя и на него да кърпи чорапите, като един бивш лидер?

24

българин

преди 4 години

В този Европейски кошер.Ми е все едно кой ще е на върха! Докато Аз лично..Не почувствам Че тази Европейска организация.Работи за Европа и мен като българин и Европеец.Не мога да я призная! Едва когато се отдели Европа от НАТО и Америка.Ще и повярвам! Европа в момента "работи" Чрез консултации с Америка! Тоес лобира за чужди интереси! ЕС и НАТО..Са 2 НЕСЪВМЕСТИМИ ОРГАНИЗАЦИИ! Един континент да "пази" друг такъв? Къде го има това? Европейска армия ни е нужна! Останалото са празни приказки!

23

Анонимен

преди 4 години

По добре Сосоли отколкото Станишев.

22

Браво

преди 4 години

на Мария Сополи и Урсул фон дер ***!

21

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе ко стана с кандидатите на баце?ми нищо, мачкат каскетите на кандидатите на селянката

20

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха-ха-ха..................еуропейците се оказва не са толкова загубени!!! Да избереш от Източна еуропка някакъв шеф си е чисто самоубийство! Те затова ли ни ПРИЛАПАХА, разрушиха ни икономиките, обраха грамотните и умни хора, че да ни оставят да ги "управляваме"???? За тях ние сме ХОРА, ВТОРА РЪКА....НЕЩО КАТО ИНДИАНЦИТЕ В АМЕРИКА!!! КУПИХА НИ ЗА СТЪКЪЛЦА И ОГЛЕДАЛЦА!! Пфуууу....не ща даже да чувам за тия лицемери, мошенници, лъжци и подлеци "еуропейците"!!! За мене това стадо вече е ***!

19

Дясно консервативен

преди 4 години

Между другото на местните избори наскоро Салвини мачка левичарите! Лека полека левите либерали губят и ще губят още позиции в Европа! Време е Европа да бъде управлявана от дясно-консервативни партии!

18

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

Туск, тази вечер доведи и Сасоли заедно с Шарл Мишел, 3 е повече от 2. айде, чакам ви, в обичайният хотел.

17

Дясно консервативен

преди 4 години

Още един *** либерал-левичар ще управлява Европа! Европа се нуждае от повече дясно-консервативни политици като Виктор Орбан и Матео Салвини! Защото либералите-неокомунягите носят след себе си само поразии с идиотските си политики за толерантност , права на анормалните, приемане на мигранти и прочее идииотии!

16

Баце

преди 4 години

ПРОТЕГНАХ СЕ МИГНОВЕНО ДА ПРЕГЪРНА УРСУЛА- НОВАТА ШЕФКА Н комисията,но.....хъц..РАЗМАХА МИ ПРЪСТ И НЕ ИСКА ДА Я ЦУНКАМ...БРЕЕЕ ПРИ МЕРКЕЛ КОЛКО ЛЕСНО И УБАЕО БЕШЕ,*** ТАЯ ..ЕРБАП БЕ..НЕ СЕ ДАВА ЛЕСНО...АМА МАКАРОНА Я ИЗВАДИ ОТ РЪКАВА СИ..НЕГОДНИК ТАКЪВ

15

истината е друга

преди 4 години

Да, Социалист, но член на Демократичната Партия на Италия, нещо като Европейският Бълни Сандерс! Междудругото Честито Европейци - "А" отборът ви е страхотен, ще жъне успехи на Световтана сцена без съмнение ;)

14

Анонимен

преди 4 години

Добре че източна Европа няма представител по върховите постове.Ако има и не дай Боже да е българин че изпързаля и пр.еебе първо нас, акл пък е друг източноевропеец политиката му ще се сведе или до фашистките ***.отии с аборти, привилегии за бизнеса вдигане на данъци и цени *** сделки с Тръмп и искания за по-големи еврофондове без никаква реална причина или до нашите простотии свързани пак с по-големи еврофондове и с пари за оная нелепица на границата дето може да я преминеш чрез скачане.

13

House M.D.

преди 4 години

А Гей Дмитриевич къде е в тази история?Сасоли е избран, защото, както става ясно от статията, преди да стане евродепутат, е бил непочтен. Известно е, че почтен човек вестник не пише.

12

Анонимен

преди 4 години

А Радан бърше сополи.

11

из врат еняци

преди 4 години

Робите само слушат и изпълняват.И това ако е съюз,здраве му кажи!

10

Анонимен

преди 4 години

Ох, ако не друго, поне мяза на нормален мъж!Вече и на туй ще се радваме!

9

Анонимен

преди 4 години

Давид-Мария Сасоли ?

8

Анонимен

преди 4 години

SAGALYAVAM,CE NE IZBRAHA RADAN KANEV ZA PREDSEDATTEL,ZASHTOTO SAMO TOI BESHE EDINSTVENIAT DOSTOEN KANDIDAT