32

Joko

преди 4 години

Когато една жена за нищо не става или се заема с политика или став миниСтерва !

31

Ludoto Lenche

преди 4 години

...abe spokoino shtom pianitsata Junker be na tozi post I otkrovenno se e_bavashe s evropeitsite ...tazi zashto da nemoje?!?!!

30

Анонимен

преди 4 години

***

29

Анонимен

преди 4 години

тази има 7 деца, сигурно е била звяр в леглото ...

28

Анонимен

преди 4 години

Да бяхте написали и това, че докторската й дисертация е изплагиатствана. Това същество превърна въоръжените сили на Германия в хаотична структура без никакъв ред. Докато е била на поста министър на отбраната не е вършила абсолютно нищо и ги е оставила да се оправят сами.Представете си какви би ги свършила като председател на ЕК.

27

хахо

преди 4 години

урсула фон дер лаинен джендар либерален. още една от третия пол ще ни оправлява. европа пред закриване

26

a

преди 4 години

Много слаба ракия, в Германия я презират, сори но това е истината. Аз лично съм изненадан от това развитие.

25

баба мара

преди 4 години

не е добър избор символ не на промяната а на статуквото

24

Анонимен

преди 4 години

знаех че кръга на Ротшилд управлява ЕС сега има поредно доказателство Макрон е негов служител-евреите от Френските банки управляват Франция и посочват ръководството на ЕС.НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО

23

Анонимен

преди 4 години

Таз бракма е фигурантка то е ясно, но защо никъде не подаднаха популисти хора на Орбан или Ле Пен къде попаднаха, за ЕС се готви нещо страшно.

22

да ве

преди 4 години

Ми то аз доколкото си спомям за генерален секретар на ЦК на КПСС и ЦК на БКП не е било избирано жена. А сега в ЦК на ЕК слагат *** /извинявам се ако съм объркал името/, та да видим как ще се справи?Що не я питаха ве и тази да няма и тя ишиас че пак да се изложим пред другите чужденци от света ?

21

БрекСит Завинаги

преди 4 години

При такива Лидери, Врагове не ни трябват!

20

истината боли

преди 4 години

Никой не е Чувал за тях, нито в Европа, още по-малко по Света, Никой не е Гласувал за Тях и на това му казват Демокрация?! Аз знам една друга система - Централен Комитен на Комунистическата Партия, Главен Секретар, Политбюро от Самоназначаващи се. Това е Еднопартийна, Диктатура, Добре се Подредиха ЗападноЕвропейците, скоро идва времето да се хапят къде не могат, но поне ще разберат как беше в Източна Европа по време на СССР. Също Европа вече няма Индустрия, така че е неконкурентно способна!!

19

Анонимен

преди 4 години

Мдддааааа..............досега поне гинеколожка не е била начело на еуропката!!! Но....какво пък......каквато "председателката", такъв и "съюза".....Хи-хи-хи....И обратното е вярно!

18

Нека валиииии

преди 4 години

Че се сетих, това виното било голяма работа .... Играете на руска рулетка обаче със шест куршума в барабана да знаете ....

17

А счупения ...

преди 4 години

Счупения ли намери бе пиле или здравия, ама кой точно е счупения и кой здравия .... Айде на бас че не си намерил каквото трябва ...

16

Отдавна съм разбрал

преди 4 години

Че не ви е останала грам принципност и честност, ама нали знаете, че съм го предвидил. Лека нощ на гости при Дявола водолаз ... Holy Diver на Дио ... Иначе няма да ви се получи ...

15

Абе

преди 4 години

Не е ли ви студено в тая студена вода посред нощ, търсите нещо дето го няма там. .... Усмивки за камерите ....

14

Хахахааааа.

преди 4 години

".. Плановете и да засили военното сътрудничество в ЕС...." хахахааааа....Ето къде ги стега чепика ***,, левичари и ибриците на Русия.Горчив хап... така си е!!!!

13

2013

преди 4 години

имаше 5деца,га успя да нацвъка още 2?Че и баба на 60 год...