41

Спеца

преди 4 години

Този бих го строшил от бой! Спец съм по ССРБ. Означава "Специализиран и Систематизиран Ръкопашен Бой". Не бия жени! Не че понякога не ми се е искало да зашия шамар на жена... Но не съм го правил и не го правя. Ако някой посегне на майка ми или сестра ми - умира прав! Но бавно... Моя работа как ще го свърша. Засега нямам дъщери, но ще имам. За тях се отнася същото. Но и самите жени имат голяма вина. Някои са си чисти мазохистки. Защитавал съм бити жени... Факт.

40

До 39

преди 4 години

А ти каква разлика намери....

39

Мямет

преди 4 години

ВАЙ алаха-ха-ха

38

Анонимен

преди 4 години

До 32 АнонименТи разлика между Саудитска Арабия и ОАЕ правиш ли? Ква турция ква разфасовка те гони.

37

ЦвъЦвъ

преди 4 години

Този шейх на някои снимки удивително прилича на Цветан Цветанов, но с по-тъмен тен и брада :))

36

Анонимен

преди 4 години

Не без дъщеря ми,фильм

35

анонимен

преди 4 години

Избягала, щото мъжът до нея е доказателство за обратния ход на еволюцията. Както и тази жена, дето са я пребивали и мъжът хвърли детето от моста, както и редица други ***, считащи, че са великият мачо, като пребият човека, който трябва да им е опората в живота...

34

Анонимен

преди 4 години

Ами ако заради принцесата-беглец "Фолксваген" се уплашат и не си построят там завода? Кво праим ся?

33

Анонимен

преди 4 години

Кралска клюка - дюшеш за клюкарника днесбеге.

32

Анонимен

преди 4 години

Щом техен сънародник разфасоваха като прасе в посолството в Турция,представяте ли си там какви чудесии стават?Дошло и е до гуша да надува кларинета за щяло и нещяло..

31

Анонимен

преди 4 години

Само да уточня за специалистите - след като падна забраната в Саудитска Арабия, вече във всички мюсюлмански държави жените могат да шофират. Развод в исляма има и е доста лесна процедура. Ако принцесата не беше отмъкнала и двете им общи деца, сигурно нямаше да й е толкова кофти положението сега. Нейното семейство е свързано от десетилетия с Великобритания, тъй че няма логика да търси защита другаде. Излишни са коментарите за Русия в случая.

30

Реалист

преди 4 години

Бягат на запад, защото си мислят, че там ги чакат два чувала пари и живот като по филмите. За България българките мислят - тук е пълно единствено с мухлювци. Интересно след като се опарят от богатия арабин или културния и възпитан западен джентълмен, вземат им децата и се връщат в България при мухлювците. Защо се връщате, нали там е РАЯ?

29

Анонимен

преди 4 години

Ислям, бе братче, ислям! Това обяснява всичко!

28

Анонимен

преди 4 години

То на тези години и пишштова малък и виаграта менте ;)А "Хейката" стар VW, ама в движение :)

27

Анонимен

преди 4 години

Какво на Хея-си е търсила на млади години?А сега реве - младите "хейки" са по-търсени;)

26

Анонимен

преди 4 години

То като тръгнат да бягат и други . Току виж станала революция.Тука има много самотни ергени бедни и ще заобичат такава арабска жена. Па може и на семейни начала.

25

a

преди 4 години

Аз никога не бих отишъл там. Със сигурност изглежда добре, но... това е ислямска държава. Ако взема да целуна гаджето на улицата, и ме види некой от местните, не ми мърдат 50 години затвор, изтезания и квото се сетиш, цялата програма. Но, има доста глупави хора на тоя свят, ще четеме кво им се е случило по новинарските сайтове, и така.

24

Анонимен

преди 4 години

До 21. Нормално е да коментират за Русия и за Дубай. И аз не съм бил нито в Русия нито в Дубай. Но неминава час, всеки ден. Да не се пише говори по радио телевизия за Русия , Дубай, ОАЕ. и други страни от Ориента. На хората просто им писва от това

23

Анонимен

преди 4 години

Арабистански,приказки от 1001 нощ , В златна клетка,птичка не вирей.женитба с братчеди добро не носи.Правоверен живот,лице-мери

22

Анонимен

преди 4 години

Ясно е , че мъжът и не я е обичал. Направил живота и, като в затвор. При това си взел жена със способности. Държи я под ключ.