14

Абвгз

преди 4 години

Какво чакат,да трият пътеката умниците в общината.

13

Анонимен

преди 4 години

е на кво прилича тва, на всекъде сложили пешеходни пътеки! е я къ да си возим баварката? да се сберем на протест срещу теа пътеки , оставкааааа!

12

Анонимен

преди 4 години

Варна - мутренски град

11

Анонимен

преди 4 години

В милата родина предимно по пешеходни пътеки е прието да се блъскат хора, да сме различни от другите

10

До 6 Теди

преди 4 години

В България предвидените в законите наказания са по-големи или поне не по-малки от тези в Гърция. Съвсем друг е проблема - дали се прилага закона при всяко нарушение или престъпление.

9

...

преди 4 години

Ми ако си говорим честно за 99% от БГ шофьорите пешеходните пътеки са нищо повече от една голяма пречка за тяхната скорост и време до достигане на целта и те не е необходимо да се съобразяват кой знае колко с тази пречка! Та това е цялата истина! Сичко друго е алибализми!

8

До 06 теди

преди 4 години

Проблемът е в теб! Явно, щом хвалиш гърците, изобщо не знаеш, че абсолютно същите санкции са заложени в нашите закони - и за пиенето (1-3)години, и за смърт по не предпазливост. Така че стига с тоя нихилизъм и чуждопоклонничество. Прилагането е проблема у нас - заради такива като тебе!

7

Анонимен

преди 4 години

Пак във Варна. Ако не е в Пловдив, ще е във Варна.

6

Анонимен

преди 4 години

Много селяни дойдоха във Варна за последните 5 год и резултатите не закъсняват.Варна отдавна е втория град по население въпрос на време е да го осъзнаете .Голямото движение и ниската култура на мигрантите от провинцията води до такива неща всеки ден . СФ небеше по различна , когато преди 15 20 год започна голямото мигратство там. Селяни , боища по сфетофсрите , не културни ...беше трагедия

5

Анонимен

преди 4 години

И сега Портних? След инцидент на паркинг, набеден за част от Морската градина да очакваме пълна забрана за движение на автомобили в града? Но колите на мутрите ще си карат и паркират пред заведенията на крайбрежната, нали?

4

Теди

преди 4 години

проблема не е във Варна, а в дебилните и неадекватни политици , които ни управляват, защото не се правят истински закони, вижте една Гърция какви закони за шофьорите и има и в резултата на това се спасяват десетки животи годишно, но в България както винаги всичко е наопъки и неадекватно!

3

bai kolio

преди 4 години

Тази пешеходна пътека от снимката не е по нормите. Ако някого го блъснат докато пресича подобна пешеходна пътека като нищо може да оправдаят шофьора, че не е знаел че това е пешеходна пътека.

2

са

преди 4 години

В нормалните държави вече им 3Д пешеходни пътеки,а в държава с най-голямо трепане по пътищата на глава от населението,няма даже задължителен "легнал полицай" на всяка пътека!Ама така се затрива народ-да е *** и с нехайство!

1

Анонимен

преди 4 години

Отново Варна