77

Додо

преди 4 години

Престанете да го наричате баща! Той може да бъде баща само по стипулатите на масоноюдейския Нов Световен Ред! Инак е най-обикновен, долeн убиец на деца!

76

Анонимен

преди 4 години

До 74 Човек, не обиждай животните. Те имат повече морал от дивото и жестоко племе, в което се превърнахме. Няма надежда за оцеляване.

75

Анонимен

преди 4 години

Ако детето е комунистче?а бащата е искал да се декомунизира?

74

КОМУ е

преди 4 години

нужен този убиец, а може и да е психопат?Да ХВЪРЛИШ ДЕТЕТО СИ.Не искам да бъде ЛЕКУВАН.От какво?НЕНУЖЕН е на света.Далече от такива хора.Не ме трогва, ако каже, че е БЕЗРАБОТЕН, че го оставила приятелката.НИКАК.ЗАЩО хвърли детето, а не се хвърли САМО ТОЙ?*** Е.

73

Илиева

преди 4 години

Аз нямаше да го разубеждавам. Щях да му помогна да скочи този ***!

72

Мишо

преди 4 години

Гад ***! Никой няма право да отнема живота на дете!

71

гост

преди 4 години

Просто не коментира. Такава трагедия е чужда , закона се прилага без много емоции... всяко обвинение на човека от страна на т.н. общество не е на място. Не сме кой знае колко по - добри.

70

Ники

преди 4 години

не психолози, а психопати трябва да работят с този!

69

Анонимен

преди 4 години

Мдааа.....Става все по-зле и по-зле!!!И не само в Бг!!!

68

Анонимен

преди 4 години

Този ненормалник е "наказал" жена си като е убил собственото си невинно и беззащитно детенце. Мър*ша! Спомням си преди време бившия ми как ограничаваше НАШЕТО дете да пътува извън БГ мислейки си че наказва мен. Тоя е същия ***-посяга на този който не може да му отвърне. Такива не заслужават нито семейство, нито дете, нищо не заслужават. Те не са способни да почувстват, да оценят, да поставят друго човешко същество пред собствените си първични желания и его! Почивай в мир, хлапе!

67

България е кал

преди 4 години

Предполагам, че са виновни норвежците...

66

none

преди 4 години

Чудя се защо са го "разубеждавали" трябвало е да се хвърли ... акъла не ми го побира

65

Анонимен

преди 4 години

Хората станаха животни. Тиквокрацията превръща хората в престъпници и индивиди без чест и достойнство.

64

Аз

преди 4 години

И тука пак опираме до въпроса - щеше ли да си отиде това детенце по тоя ужасен начин, ако някоя от нещастните инситуции си беше свършила работата? Защото това едва ли е първия път дето тоя *** посяга на детето. Това дете 100 % е било неглижирано и малтретирано, а тоя 100 % има поне няколко причини да е в затвор, а не на свобода. Но мързеливите гнусни администраторчета, дето прибират парички по държавните институции пак са си заравяли главата в земята, че ги мързи да дишат!

63

Аз

преди 4 години

И кво прайм ся? Оказа се, че бил българин тоя изверг? Ееее, какво ще правим сега, като не можем да обвиним братята роми?

62

Тито

преди 4 години

"с него работят психолози и медици"-предлагам на работещите с него остър нож и сол-резнат...посипят..и така...

61

turmion katillot

преди 4 години

веднага да се осигури всичко необходимо на човека за да се оправи. Той е бъдещия контингент гласоподавател.

60

Анонимен

преди 4 години

Тоя е от черната раса, т нар приятелка която не може да си изброи децата е и тя от тази раса оставена да се размножава както си иска - те умеят да пият и да правят такива като тях за които после не се грижат.Това е.***.

59

Анонимен

преди 4 години

Докато не въведат наказание танто за танто-демек да го бутнат публично от моста,няма да се опавим с престъпността.Да не говорим,че става въпрос за собствено дете...Тоя народ тотално изперка..

58

пецата

преди 4 години

тоест обичал човека жена си и давал всичко за нея бачкал от сутрин до вечер и скоро се появил плода на тяхната любов , после е бачкал двойно повече за да има за жената и детето и след 5 години някой му казва "абе знаеш ли там преди близо 6 години видях жена ти една вечер там с твоя комшия докато ти беше на работа , те се държаха за ръце" на човрка му прищраква , прави днк тест и разбира че целия му смисъл на живота е била една лъжа и че зад гърба му се смеят всички - това води до тежък афект