10

Гост

преди 4 години

Глоби,стига с оправданията.Щом си собственик трябва да се грижиш за имота си.

9

Гаманов

преди 4 години

Путин е виновен.

8

До 10 Анонимен

преди 4 години

Личи си, че не знаеш за какво става въпрос. Тук се говори за тереса, които са част от имоти на ЧАСТНИ лица. Това не е общинска тераса. "Боже, колко мъка има по този свят...."

7

безобразие

преди 4 години

В тези социалистически блокове-сталинов монументален стил случайни лица няма. Там жилищата по време на социализма са раздавани на най-верните на режима, от верните-най-верните кадри на социализма. И понеже наготово, решили да не ремонтират вече десетки години.

6

аман от тарикати

преди 4 години

"Обрушаването" на опасния балкон следва да бъде извършено от собственика, а не сдруг да му го върши! Имот в най-скъпата част на София-ама пестили от ремонт, и сега държавата да му обезопасява балкона.

5

Гинка

преди 4 години

Това са прекрасните кооперации (между улиците Бачо Киро и Веслец), строени през 50-те и 60-те години в естетическия и красив сталински барок! Поне до новите , след падането на софийското жителство, там живееха "по равни от равните" социалистически труженици.

4

Анонимен

преди 4 години

Странно - на снимката с шахтите - те са отдалечени от сградата, няма как да е паднало там нещо освен ако някой не го е хвърлил.

3

vlady

преди 4 години

Браво за истинския паметник на културата! Трябват още паметници на културата, сипещи тухли, мазилка, орнаменти и т.н. с грохот.

2

Гостенин

преди 4 години

цитат: От Столична община са готови с предписание на собствениците, което може да доведе до глоба от 50 лева.И понеже нямаме закон за поддръжка на сгради и къщи ще ги уплашат със глоба 50лв?Задължение на собственика е поддържане и обезопасяване на сградата.

1

..

преди 4 години

Санирано от Боко или даскалката?