14

ГОСТ

преди 4 години

Защо всички се правят на ощипани госпожици ? Естествено ,че ние ги изгонихме. С тези цени на шезлонги и чадъри , бетонирането на плажовете, безумните цени в заведенията,ужасните храни по заведенията ,ужасно мръсното море и още много негативи ,които отблъскват хората. Отдавна не ходя на нашето море и не мисля и да стъпя там,в Турция и Гърция е в пъти по добре да се почива.

13

Анонимен

преди 4 години

да да, и мойта кола така минава тех. преглед.

12

гост

преди 4 години

ако не беше минал преглед ЕДВА ли щеше да пламне гарантирано.

11

Анонимен

преди 4 години

на тези магистрали климатика дори не може да насмогне, грам сянка няма по Тракия, асфалта сигурно е на 50- 60 градуса при хубаво слънце , като набримчиш и климатика на макс заради децата и в единият отсек правиш страшна жега.Важното е че няма пострадали.

10

Анонимен

преди 4 години

У нас дали си минал технически преглед няма значение.Без друго там никой не преглежда, а само издават документи срещу платена такса.

9

Анонимен

преди 4 години

na tozi, koito e napravil pregleda, trjabva da mu se zatvori serviza i toi da plati solena globa.

8

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Когато става дума за ЕТ веднага се пишат трите имена , като стане катастрофа с автобус на "наш " човек , се налага да търся подробности в коментарите. Що тъй!?

7

Ганчо

преди 4 години

На колко години е автобуса? Тези технически прегледи знаем как минават.

6

Анонимен

преди 4 години

И името на фирмата си отговаря даже. Автобуса гори, ама се дава "ШАНС" да се спасиш.Инак не ми е ясно как от блокирал мотор се пали автобус?! И кой съвременен автобус има двигател отпред?!Ромите пак правят ромски номера от ромски вечеринки. Нещичко прикриват и си мислят ,че всички сме умни като роми.

5

ай сиктир

преди 4 години

Мога само да кажа , че и шофьора е също толкова технически грамотен колкото автора на статията иначе единствено хубавото в случая е, че няма пострадали дечица.

4

Анонимен

преди 4 години

Преминал е преглед при Боко-банкя.А автобуса е на "Боко-турс" ЕТ.Всичко в Ганьово е на Боко.

3

Анонимен

преди 4 години

Хората правят магистрали с пътни възли на десетина километра един от друг, кътове за отдих, с пейки, вода, зеленина. А на банкянския недоносче такта,пропадат, с дупки, на вълни, ако случайно пропуснеш да слезеш от магистралата, до следващото място може и да не ти стигне горивото. Не дай си боже да стане сериозна авария. Ако пък случайно закъсаш на 40 градуса, до два часа са те изяли лешоядите, ни вода, ни сянка има. Абе видими резултати.

2

Анонимен

преди 4 години

Бойко защо не е дошъл за селфи?

1

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

... та приказвам си, с един не голям и крупен предприемач от : Германия. И казва: има много загадки в днешно време, като космоса и дълбините на океаните. Но за мен има и още една - как в България, бизнеса изплаща техниката, когато си купува такава, като взима жълти стотинки за труда си...