40

Додо

преди 4 години

Хаха, смешката на века! Канада щяла да пази Украйна! Най-много да им помогнат да спретнат един мощен гей-парад! За друго канадците не стават!

39

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ги хранят и да им дават долари, за да не избягат пак към Русия.

38

Анонимен

преди 4 години

Ще им дават безплатно газ и ще им стимулират икономиката ли?

37

Анонимен

преди 4 години

Случаят им е мистериозен откак направиха преврат срещу Янукович под въздействието на външни сили и изпратените им в два състава едни срещу други подразделения от корпусите за реагиране маркирани с Георгиевски лентички на противоположни ивици по ред на цветове инак маскирани еднообразно как корпуси що се готвиха за въдворяване на ред и застанаха едни срещу други как дошли от противоположни краища,но вси бяха украинци,от олигархията родината си да спасят,но уви шпионират ги и в блиц кръг ги държат

36

Анонимен

преди 4 години

Канадските *** в напушено състояние ще помагат на украиските сдуханяци срещу заплахи, съществуващи само в мозъците на надрусаните.

35

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПРАВ СИ СВЕТЪТ ИМА МНОГО ПРИМЕРИ, А НИЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПОМНИМ- 9 000 000- УМРЕЛИ ОТ ПРЕУМОРА И ИЗТОЩЕНИЕ В ТРУДОВИТЕ ЛАГЕРИ ГУЛАГ, МИЛИОНИ УМРЕЛИ 1931/33Г ГЛАДОМОР В УКРАЙНА- НЕ СА ИСКАЛИ ДА ВНАСЯТ ИМОТИ В СОВХОЗИ. С ТАКИВА БРАТЯ НЕ ТИ ТРЯБВАТ ВРАГОВЕ.

34

Анонимен

преди 4 години

Ескимосия никога не е била какъвто и да било фактор в световната политика, а в европейската пък е направо незначителен!И как точно ще помага? С морлана подкрепа и празни приказки ли!?Укропитеците отдавна разбраха че са изиграни - взеха им територията и населението, а бленуваната подкрепа на Запада никаква я няма! Даже вече и санкции срещу Русия няма, нищо че и преди бяха само фиктивни

33

Анонимен

преди 4 години

гнус

32

Анонимен

преди 4 години

И Зе и Трюдо са наясно за мощната украинска диаспора в Канада.Та тези циркове са предназначени за укро-канадците.Те и парички ще отсипят на Зе, ако го харесат.

31

Анонимен

преди 4 години

Заплата от режима на путин сплотява народа на Украйна. Такава държава има бъдеще, има цел, има надежда. Направете сравнение с нашата бедна държава, каква цел имаме ние???

30

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО РУСКА ЗАПЛАХА Е В КАВИЧКИ- ГЛЕДАЙТЕ КАНАЛ 1РУ ТАМ КРЕЩЯТ, С ИЗКРИВЕНИ ОТ ЗЛОБА ЛИЦА И ГОВОРЯТ ТАКИВА ЛЪЖИ....ВСЯКА ВТОРА ДУМА Е УКРАЙНА И ЕВРОПА...А СЕГА ИЗКЛЮЧЕТЕ ЗВУКА И ВИЖТЕ ЗЛОБАТА И ОМРАЗАТА НА ГОВОРЕЩИТЕ.

29

Анонимен

преди 4 години

Светът има " добрия" пример! Най- големият геноцид в човешката история- изтребването на коренното индианско население на американския континент! Или може би атомните бомби над невинните жители на Хирошима и Нагасаки? Или ред други експанзии над по-слаби държави; които също са били " реална зюаплаха".

28

Анонимен

преди 4 години

Защо в кавички? На целия свят им е ясно какво представлява руската клоака.

27

Анонимен

преди 4 години

Ние загиваме, защото нямаме цел, нямаме история, нямаме духовност. Вместо това в градовете ни се издигат момументи на окупатори, размахали грозни оръжия. Първенците ни се срамуват от родината си и по всякакъв начин се мъчат да ни убедят, че е по-важно да запазим социалния мир, отколкото да държим на род и родина.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27О......да...колкото и такива като тебе се прочуват с неграмотността си! Първо се научи, че "гнузни" се пише със "с"....всъщност, я *** на училище първо, може и да ти влезе нещо полезно в главата! Знаеш ли, главата от време на време се използва и за мислене, а не само да си носиш шапката върху нея!

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Хи-хи-хи.........не, за нас има МНОГО ПО-ПРИЯТНИ НЕЩА А ПРАВЕНЕ, а колкото до филмчетата...(хи-хи-хи...например немските "филмчета") те за такива инфантилни индивиди като тебе, с акъли колкото на кокошка и НИКАКЪВ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН БАГАЖ! А ние действително ще оцелеем, когато изгоним тия гробаджии, създадени и поддържани от немски пари, за което САМ боко си го разказва! И когато се ОБЪРНЕМ ОТНОВО КЪМ РУСИЯ - САМО ТОГАВА НЯМА ДА ЗАГИНЕМ! И няма нужда да си Баба Ванга за да го знаеш!

24

Анонимен

преди 4 години

режима в москва се прочу чак зад океана с гнузните си престъпления

23

Анонимен

преди 4 години

До do 2 11Я пак.....я пак.......точно пък североамериканците ще ми говорят за някаква "окупация"!!!! Ха-ха-ха-ха......значи да дойдеш на чужди земи и да изтребиш ДО КРАК КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ ИЛИ ДА ГО ВКАРАШ В РЕЗЕРВАТИ по вашему се нарича "освобождение"????? Я си трайте, че ставате смешни и жалки! Да, руските земи от повече 1000 години ще си се "освобождават" и ще си се връщат там където са били преди хилядолетие! Не затова се е проляла руска кръв, че сега неофашисти ПАК да я тъпчат!

22

Енгелс

преди 4 години

Тежко и горко на Украйна с такива "помощници"

21

Анонимен

преди 4 години

Ало уккраинците,кой причини аварията в атом.централа в Чернобил -вие.Само за това не заслужавате уважение.