78

до 79

преди 4 години

колегата може да работи в софия а да живее някъде в селцата около софия и за това да не знае че с тия пари тегаво се живее .

77

Анонимен

преди 4 години

Черно Море е било хубаво преди 100 години. Тогава водата е била кристално чиста и е било пълно с риба. После идват Руснаците и СССР и започват индустриален риболов и масово изхвърляне на отпадъци. Малко по късно същото започва и Турция. Днес Черно Море е най мръсното море на планета а рибата е намаляла до рекордно ниски нива. Даже и популярната черноморска скумрия която едно време я имаше в магазините на всеки град вече е почти изчезнала. Скоро това море ще става само за вадене на газ.

76

Анонимен

преди 4 години

От 9 кладенеца вода ще извадят само за да не признаят, че сами си прецакаха туризма с това безразборно строителство и частни плажове по морето. Колкото и реклама да си направите балъците свършиха вече

75

Анонимен

преди 4 години

До 69, ти ако си вишист, аз съм извънземен......засрами се от правописа си, правиш елементарни грешки, а претендираш, че си вишист.....боже боже.Ти не си нищо повече от 3-джия, ял 5 години парите на своите родители.

74

до 79

преди 4 години

прав си

73

До 77 от друг Софиян

преди 4 години

700-800 няма, ама по 1500-1600 колкото искаш, а в СОФИЯ с тия пари си умрел от глад

72

do 75

преди 4 години

abe qsen si ni i ti :) shtom visish i draskash komentari tuka ;)

71

Софиянец

преди 4 години

"като чета коментарите и немога да разбера как става това80% се оплакват че работят за по 700-800лв и едвам връзват за почивка20% се хвалят че месечният им доход е над 10 000 лв чисто"Пич, никой не работи за 700-800 лева освен ако не е в някой малък град или пък е пълен ***. Извинявай, но чистачките в бизнес парка в София са с по-високи доходи. Стига с тия митове и легенди. 2/3 от населението е в София, Пловдив и Варна. НЯма заплати 700-800 лева, няма. По 3км опашки има към Гърция.

70

р0бе

преди 4 години

а заплатите 2 пъти по-ниски ли са от тези в ЕС?!

69

До 69

преди 4 години

Ти толкова неграмотно пишеш, че не знам в коя академия работиш???

68

Анонимен

преди 4 години

Лъжата - нагла.Статията - поръчкова от централата на ГЕРБ, Суджука и министър Ангелкова.

67

Анонимен

преди 4 години

Да бе да, под 100 лв. на вечер няма нищо читаво на Бетономорието!!!! За 60 лв. само при някоя бабка в къща на 80 години

66

Турист

преди 4 години

Имайте предвид, че нашите мутрички дават много по-добри оферти на чуждите туроператори, отколкото на нашите. Говорил съм с немци, с които се запознахме на Албена, при същите условия тяхната оферта беше с 40% по-ниска от моята. А аз бях с отстъпка :) Какво да ви кажа, хващайте си багажа и колкото можете по-надалеч от България. Това е накратко ...

65

Анонимен

преди 4 години

За последен път почивах на Мутроморието през 2001 година.Преди няколко години по стечение на обстоятелствата отидохме в един петзвезден хотел на Елените и си тръгнахме на другия ден, отвратени от много неща, най-вече от арогантното отношение на част от персонала. Може би след 15-20 години ще опитам пак, но засега продължавам с Италия и Испания,а и други държави.

64

Анонимен

преди 4 години

като чета коментарите и немога да разбера как става това80% се оплакват че работят за по 700-800лв и едвам връзват за почивка20% се хвалят че месечният им доход е над 10 000 лв чистоайде сега слезте на земятахора с над 3-4 000 лв на месец не пишат по тези сайтовеа тези с 700 лв ами вместо да пишете тук, бягайте братя не се живее така

63

До 41

преди 4 години

Не си прав ,ето за пример давам мен аз дъм завършил више и работя в за академията пък не вземам 1500 лв заплата а 890 .Така че не е до образованието само а и незнаеме господинът дето работи в стройтелството с какво образование е много е лесно да се злослови .Не е само до образование и до манталитет е ,но неможеш да отречеш ,че повечето хора работят за под 1000 лв месечно .

62

Реалист

преди 4 години

"Наистина сте *** и мизерниците,щом не можете да отделите по 1000 лева за почивка. Не почивам в Дубай,а в България за 150 лв на вечер.Толкова невероятно ви се струва?"Не не се вижда невероятно, прости ти ни се виждаш невероятен глу пак! Без да се обиждаш ...

61

Анонимен

преди 4 години

Тази статистика е много манипулативна.За туристи се броят и тези, които идват на пазар в БГ като например гърците и македонцитие.Броят се също и транзитно преминаващите за Гърция и Турция - като поляците и румънците.

60

Анонимен

преди 4 години

Цената на нощувката е според качеството и то не само на хотела, а и на всичко останало. В България за десето качество плащали средно 30 евро, а в ЕС плащали средно 73 евро за многократно по-добро качество, т.е. там е по-евтино, а в България е по-скъпо.

59

11

преди 4 години

Ееее вие изкарахте,че всички сме *** будалите. Аре да не се лъжем а. Хотелите на чуждите туроператори дават нощувките по 40 -60лв а нас по над 90лв и нагоре ... !