43

БГ

преди 4 години

За какви стотинки и детски в Германия говорите? Фамилия "фон" който не знае означава аристократ. Или баща ѝ или мъжа ѝ. Но няма нужда от държавна помощ, ако ще и 17 деца да има.

42

Една от северозапада

преди 4 години

Много активна. Две висши образования, седем деца, военен министър... Кога е имала толкоз време?

41

zoro

преди 4 години

Браво на такива амбициозни жени! Израснала е в охолство,но е работлива и смела.Пример е за много жени.

40

Поручик Ржевски

преди 4 години

Гинеколожка министър на отбраната на Германия...Учителка по френски ще води дигиталната политика на ЕС.Това ЕС пълен цирк

39

Анонимен

преди 4 години

Некадърен гинеколог, който е допуснал поне 10 бременности.

38

Анонимен

преди 4 години

тази ОПРАВИ армията на Германия,сега ще оправи и ЕС

37

Анонимен

преди 4 години

Няма, защото не ги е родила, а си ги е направила. Сега това е на мода, да си правиш деца.Коя е жена й, така и не казахте.Защо мълчите?

36

Българин

преди 4 години

Няма ли поне една Българка, която да напише, че само раждането на 7 деца е геройство?

35

Shot glasses

преди 4 години

Еврогейският съюэ предложи дъртата чанта эа председател на ЕК с евроатлантическа хомоориентация !!! Иэроди!!! Господ да ни е на помощ!!!

34

дедо Ташунко

преди 4 години

Не е работила един ден през живота си като генеколог. Има докторска титла с преписване, но успяха да я оправят от партията й. Особено вярна на Меркел. Крайно антипатично отровно джудже, което ще постигне върха си на некомпетентност!, като министър на отбраната. Направо бе смешна при ръст метър и петдесет и 40 кг живо тегло с мокри дрехи, като се изправеше до генералите по 2 метра. Друго си е нашио ш.о.п.а.р Каракачанката. Общото помежду им е, че всички са кукли на конци.

33

Бау

преди 4 години

Никъде не пише, че тя ги е родила всичките ... Може да е осиновила по-голямата част. Има хора, които много обичат децата. Колко се справя и разбира , не се знае. Добре образована умна жена със сигурност.

32

Анонимен

преди 4 години

Нали не мислите, че лично и сама е отгледала 7 деца, и е броила стотинките за пюретата и памперсите?---в България броиш стотинки но Германия е друга планета , държавата никога не оставя който и да е било да брои стотинки. детски в Бг 37 лв , детски в Де 220 евр.(440 лв ) другите екстри изобщо няма да споменавам.

31

Един от Северозапада

преди 4 години

До Бг "Бг-***, обединявайте се! Време е и нашият глас да се чуе! Следващият министър на отбраната- от белия списък на гинеколозите!"...Бг ***, и всички незадоволени домакини, внимавайте този път....Преди години си избрахте пожарникар, и още патим всички покрай избора ви...

30

Един от Северозапада

преди 4 години

До Сила."Да имаш и да отгледаш много деца е най- голямото предизвикателство за всеки човек!"...Съгласен съм с целия пост, но е пропуснато едно важно пояснение: всеки ОБИКНОВЕН човек. На тая дама, баща и е работил министър председател, приставката фон в името и говори за благородническа титла, двете завършени образования говорят за много време и пари, свободни за влагане...Нали не мислите, че лично и сама е отгледала 7 деца, и е броила стотинките за пюретата и памперсите?

29

Един от Северозапада

преди 4 години

До Кратун"Какво ти разбира гинеколог от армия и отбрана? Аз си мислех, че само Баце ги върши такива назначения.."....О, бъди сигурен, че бързо ще намерят общ език с Баце! Щом името и стои в едно изречение, с думата корупция-от една кръвна група са!Само че, не ми е ясно, физически на какъв език ще разговарят? Тя знае 3 езика, а Баце-само развален банкянски....

28

ПАСЕ

преди 4 години

Най-сетне, някой истински родител на кормилото. Аман от ялови, напудрени баби и дядовци.

27

Кратун

преди 4 години

Какво ти разбира гинеколог от армия и отбрана? Аз си мислех, че само Баце ги върши такива назначения...

26

Анонимен

преди 4 години

ВОЕНЕН МИНИСТЪР, от Вермахта са се обърнали в гроба. Сега евро началник - смях и подигравка е този съюз, на бюрократи. Б. Б. трябше да го изберът евро шеф на обазованието.

25

До House M.D.

преди 4 години

Знаеме че сте от един вид със софийската ypcyла!!!!!

24

House M.D.

преди 4 години

Урсула не обикаляше ли из софийските дискотеки преди десетина години?