13

Анонимен

преди 4 години

От 15 ще доведат до ЕС на скорости което хич не е добре за нас.Всъщност троловете хич не им пука ше е зависима ли от някой България или не.Интересува ги от кой важно е да не е ЕС а Русия или САЩ в зависимост от това кой им е платил.А за България им е все тая на всичките за това и до 50 години може и да я няма.Ако някой е патриот той би имал интерес да сме във федерализиран ЕС защото така поне зависимостта ни ще има смисъл ще сме част от една съперсика а не колония на САЩ или други държави.

12

Анонимен

преди 4 години

От 14 а един икономически роб изразява волята на годподаря си своя няма защото я е продал, както и нашите *** и национални предатели впрочем който имат много против ЕС както и Тръмп но искат нищо против да славят ден и нощ САЩ и Русия без да споменат и еди път уж много важната за тях България.Ако ЕС се централизира в смисъл на обединява това е добре за нас защото ще доведе и до задължително изравняване на стандарта.А разните експерименти по разцепление дето агитират за тях троловете

11

Анонимен

преди 4 години

От 13 а за Вишеградската четворка всъщност такова нещо не съществува има само четирима лобиста на Тръмп кръстени с това име ето това се усилва.Преди седмица си вкараха именно тези още американски воиници и бази който разбира се ги плаща населението им и я гледай направиха сделка за самолети като нашата ама по-противна те имат да плащат 8 милиарда за самолети и отделно след последните договорки на полския президент със САЩ и 50 милиарда за американска газ.Тоест те вече са икономически роби.

10

Анонимен

преди 4 години

До 11 и 12 хора не си вярват просто професията *** е добре платена а пък злобата на българина е тя си е традиционна ценност не може да искате да се откаже от нея.Българина не ще да си мръдне и малкия пръст без да му се плати но псувните заплахите и злобата ги дава безплатно те го водят до нещо като садомазохистичен психически оргазъм напълно автентичен за жалост.

9

Стефанов

преди 4 години

Прочетох всичките коментари. Потресаващо! Хора, вярвате ли си като пишете подобни глу по сти?

8

334

преди 4 години

Отново истерични злорадства за бъдещето на ЕС. Путинофилите са на път да изпитат оргазъм, но той ще се окаже имитационен. ЕС е демократична общност и, за радост, ние сме в него. И ще бъдем!

7

Българина

преди 4 години

Тая какви глупости говори бе! До кога ще ни облъчват с лъжи? УРСУЛА си е Урсопия! Протеже на меркел, ще прави съшото, мигранти и централизация всичко в полза на берлин за сметка на периферията. Ще стане оше по зле. Жив соросогад. Урсопията е физичка по професия, единствения й плюс е че умна. сиреч *** номера ще са по изтънчени и коварни!

6

затварач

преди 4 години

До 9 АнонименНещу съ утваръш а ?

5

Анонимен

преди 4 години

От Европа в Евразия може да иска дажотидд само много болен психопат. Това е като да искаш от хубав и уреден квартал да искаш да отидеш в гетото.Такива екземпляри, които дърпат страната в посока Азия, ще бъдат безмилостно изтребвани.

4

Анонимен

преди 4 години

Пардон! Чух нещо конкретно! Трябва да уважим Б.Б. Това го разбрах.

3

Анонимен

преди 4 години

германците си пробутаха техния човек, близка, близка, колко да е близка с Меркерето дето наводни континента с чалмосани? бойкот на слугата на меркелица!

2

Анонимен

преди 4 години

Тая перхидролена ки фла може да е експерт, но по едно друго нещо.

1

Стамат

преди 4 години

Всеки лът като чуя думата "експерт" (като "професионалист" ама с по-малка чичишка), се сещам за нечовека Рон Джеръми, който се кандидатира за президент с лозунга "Ще бъдете нае**ни във всички случаи. Най-добре е тази работа да бъде свършена от професионалист!" :-D