55

Анонимен

преди 4 години

Партиен лидер не може да е председател на многопартиен орган като парламента.

54

Задна скорост

преди 4 години

Станишката след като "оправи" България и Българите се гласи да "оправи" и европа.

53

Божият син

преди 4 години

А вселенския пророк ердоги, брат на догидог, още не се ли е изходил по въпроса, нещо се е запекъл напоследък.!.

52

Анонимен

преди 4 години

Четирима са кандидатите за шеф на европарламента. Те са от Германия, Испания, Италия и Чехия.Станишев (ако изобщо е спряган?!) твърдо е отпаднал.

51

adam

преди 4 години

тва се казва фрийк шоу:)

50

Анонимен

преди 4 години

58 явно е много млад. Обаче в ЕС не се лъжат по всеки оли.... , който да им обещава звездите. Хората са си с традиции. Трудно биха сложили Слабаков за шеф на ЕК.

49

Анонимен

преди 4 години

Какви са тия изкопаеми с некролози, стърчащи от джоба? Няма ли млади хора в тоя ЕС?

48

Анонимен

преди 4 години

ЕС се управлява от задкулисни тайни общества! Това разбира се важи за 95% от държавите по света.-Мдаа...А Просия от кого се управлява?

47

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

беше дълга нощ с Туск и Шалр Мишел, уморен съм като Ленин и Зиновиев!

46

Анонимен

преди 4 години

И за ООН, и за ЕК Франция държи ръководната фигура да говори френски.

45

Анонимен

преди 4 години

След консултации със еврейския банков картел билдербергите взеха важните решения още на срещата в Швейцария! А сега просто разиграват театър пред стадото и го баламосват със фалшива демокрация.ЕС се управлява от задкулисни тайни общества! Това разбира се важи за 95% от държавите по света.

44

Анонимен

преди 4 години

Приличат на престъпници.

43

Вагнер

преди 4 години

Еврята отново се наредиха на всички важни постове в еврейския парламент

42

Защо ли е така?

преди 4 години

Тя дори *** не иска Станишко, пък В ЕС го уважават. Защо ли е така?

41

Валонеца

преди 4 години

Сащ без Китай са пътници обратното също важи.Демек не могат да мръднат.А както виждаме силиците им и на двете не стигат за нищо освен за биене в гърдите.Клоуни сиреч.

40

V

преди 4 години

Това горе е лицето на статуквото .Едни и същи хора ,без идеи и без реформи .Европа ще продължи да изостава във всички посоки .Военно ,икономическо ,технологично ,да не говорим че няма да има думата при решаването на конфликти .Осем от десетте най бързо изчезващи нации са членки на ЕС .Естествено България води тази класация .

39

Анонимен

преди 4 години

Валонец, нещо за последно: имаш двама търговски партньора. Такаааа.... Единият блъска яко, произвежда денонощно и е успял да си скапе природата за да изсмуква ресурсите и, и всичко това е за да дава на другия. Така, следиш ли ми мисълта? Другият е ангажирал около 1000 човека, да печата едни хартии, и дава тези хартии на ония дето произвежда - срещу реални стоки. Сега, а кажи кой е мaлoyмният в тая схема?

38

Анонимен

преди 4 години

Е щом казваш, Валонец, така да бъде. Нема какво да се чудят как и кой да събират за новото европейско ръководство. Да те назначават тебе на всички постове и да им се свършват мъките! Нема европеец, който да разбира фифълите повече от тебе. За мен беше неописуема чест, че размених мисли с такъв хипергигант на геополитиката като теб!

37

Валонеца

преди 4 години

И кво разкотвиха Тръмп развя бял флаг а търговският дефицит не е в полза на Сащ ама никак.

36

Валонеца

преди 4 години

Ми не съм Англия без Европа е пътник.Англия е нищо една плюнка ако мислиш за Великобритания вече е друга работа ама тя Великобритания съдържа и Шотландия а Шотландия е за ЕС ако напусне правят референдум а целият атомен флот на Великобритания е в Шотландия.Северна Ирландия потъва лопнат ли кепенците а ИРА ще избият роялистите.Не сравнявай огромната Франция с плюнката Великобритания.Географията е всичко тоя с голямата територия нарежда на тоя с малката.Така е било така и ще бъде.