41

turmion katillot

преди 4 години

Комунистическия ***....

40

смях в залата

преди 4 години

Личните комплекси на руснаците спрямо българите избиват в мазохизъм при русоробите.То, от тях все едно нищо не зависи. Ама те държат да си казват мнението.

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Какъв референдум бе, суджук?!?!?!Как на диво племе като *** ще му иска н'кой мнението???Демокрацията НЕ Е ЗА НАРОДИ като ***!!Тя контрапродуктивна в страни с IQ под 50% а *** и 25% няма.ФАКТ!!!Дрънкаш глупости но няма как да го разбереш щото си *** като 90% от ГаньовцитИ!!!

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Сам си сложил думата става в кавички ,и явно не знаеш значението на кавичките и само си мислиш ,че не си от редиците на Дифия бай *** ....ти си негово копие щом не си осъзнал след 30 г. "демокрация " че Станишеф ,Борисов, Доган, Пеевски са от една и съща партия и за тях ЛАКОМИЯТА е над всичко ,няма никакви политики те са себеподобни сякаш са под индиго ! Ако се направи един референдум за тия братчеди в бълг. политика сигорно 99.9 % ще са против тях и ще ги подкрепят само родата и

37

Мнение

преди 4 години

Трудно се дели дебелата баница на Брюксел. Най ме е страх от такива, където ми мислят доброто, а не ме оставят сам да го реша.... надлъгват се безобразно едни други, а после върви и им вярвай....

36

Анонимен

преди 4 години

Става ОЧЕВАДНО че Станишев "става" за европейците но не и за диФ ***.Колко години трябваше да минат за да проумеят поне малцина че българия имаше едно прекрасно управление 2005-2009.Друг въпрос е че *** *** няма да разбере това НИКОГА.Той си иска себеподобен ПРOCTAK като банкянското недуразумение който съсипа държавата и връщане назад НЯМА.Погрома е ТОТАЛЕН !!

35

Анонимен

преди 4 години

Дясното престъпно задкулисие е готово да издига спасител след спасител, за да ограбва както и в момента българския народ. ВСИЧКИТЕ """"СПАСИТЕЛИ"""" СЕ ВИЖДА КОЛКО МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, СЛЕД КАТО САЙТОВЕ, НАПРАВЕНИ С ПАРИТЕ НА БОГАТАШКИЯ ЕЛИТ СЕ СЦЕПВАТ ДА ГИ ХВАЛЯТ. И СЪЩЕТЕ СЕ СЦЕПВАТ ДА ПИШАТ СРЕЩУ БСП. АБЕ МНОГО СТРАШНА ТАЯ БСП, ЧЕ И ПРЕВРАТ ПРАВИХА НА ВИДЕНОВ И ЛУКАНОВ ГО УБИХА И СТАНИШЕВ УДВОИ ЗАПЛАТИТЕ НА НАРОДА ЗА 4 ГОДИНИ А ТЕ СЕ СПУКАХА ДА ГО ПЛЮЯТ, НЕГО НАЙ-УСПЕШНИЯ ПРЕМИЕР !!!!

34

Анонимен

преди 4 години

Хора четете евростат, там е описан безпристрастно успехът на кабинета Станишев и провала на хвалените от антинародните журналисти гербавци. Десен за да си трябва да си милиардер или и д и от

33

Анонимен

преди 4 години

медиите на Пеевски - патерица на ГЕРБ. Кандидатурата на Пеевски - патерица на ГЕРБ. сЛАВИ тРИФОНОВ - ПАТЕРИЦА НА герб. само БСП - демократична България с демократични партии, край на диктаторските партии НФСБ, ГЕРБ, АТАКА, ДПС, марешки, трифонов... Цялата им идеолагия на десните е за едни пари.

32

Анонимен

преди 4 години

СЛОЖЕТЕ НЯКОЙ ФАШИСТ ОТ герб, ДА СЪСИПЕ И еВРОПА КАКТО рУМЪНИЯ С ЛЯВОТО СИ ПРАВИТЕЛСТВО ОТВЯ ГЕРБЕРСКАТА ШАЙКА.

31

Анонимен

преди 4 години

Из Европа броди призрак, призракът на ПЕС!

30

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството, че политическите върхове са окупирани от посредствени люде! Да не се чудим, що света я е докарал до това положение!

29

Анонимен

преди 4 години

Борис Джонсън е най-добрият кандидат за шеф и ще разглоби ЕС. Фараж на НАТО.

28

Анонимен

преди 4 години

Толкова ми падна в очите този Е.С. щом Сергей който оправи България и срещу който се вдигна цяла София ,когато издигна Пеевски и сега си мисля Б.Б. И Пеевски и Доган сега ще са толкова доволни защото те са от една партия !

27

Анонимен

преди 4 години

Гладни песове.

26

Обява

преди 4 години

Търси се спешно към 60 год. алкохолизиран дъртак, болен от ишиас и Паркинсон и едра шарка за шеф на ЕС. Aко е гей и да спи с 90 годишни жени ще се счита за предимство.

25

Анонимен

преди 4 години

А кой беше тоя станишеф???

24

Анонимен

преди 4 години

От ЕС идват само фалшиви новини Станишеф да предложи себе си за шеф на ЕК и Канцлер на Германия и тогава ще му повярваме ама да ни обяснава за другите е като една жена на пазара каза. Hенапpазно го туриха в ПЕС за да върши едно нищо, да си направят по едно селфи с Педро Хубавеца и Кончита Вюрст и да не ни занимават с простотии.

23

Един

преди 4 години

Станишка, Орбан е най-доброто, което се е случило на Европа от 20 години насам. Само не разбирам как не те домързя да ги изприказваш всичките тези глупости. Аз пък с кой aкъл тръгнах да ги чета, като те знам що за стока си? Със здраве и по-рядко говори, че правиш конкуренция на Габриелката по това кой да се изкаче най-плитко.

22

Анонимен

преди 4 години

Идеята за политически съюз и европейска федерация е просто безумна! Не знам защо всички политици продължават да натискат в тази посока като ясно се видя че Европейците си искат националните държави и няма да се откажат от това. Европа не САЩ и никога няма да бъде. Най малкото всяка държава говори различен език.ЕС трябва да се реформира и да се върне към първоначалната си форма - съюз за свободна търговия и нищо повече. Иначе разпада е неизбежен.