15

До Анонимен 12,

преди 4 години

"Че гладуват е факт..."Кой гладува? В Иран ли го видя това? Кога беше в Иран? Понеже някои сме били. И не, в момента там не гладуват. За разлика от тук, в "Европейска България", в която половината население жшивее в мизерия и под санитарния минимум за оцеляване.

14

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно е така - не всеки ще се впечатли от Тръмповия цирк. Това не ви е нашенското управление. Иран си бранят суверенитета и им през оная работа от подобно шоу.

13

гого

преди 4 години

Ще започнат преговори много ясно. Севера е ограничен от света във днесшно време ако живеш със мислене и идеология от преди 60 години си до тук.

12

Анонимен

преди 4 години

Не можел гаЗ ДА СИ КУПИ НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР... Ами карай я на солар поуер бре ;)))Купиваш газ от когото искаш и когато искаш. Само че не ти е изгодно и за това купиваш от Русия. И понеже си нещастен от това, се оплакваш, е не ти е свободен пазара. Ами купувай си с бутилки втенен американо - руски от Клапейда и си го носи с камиончета ;)))

11

Съгласен!

преди 4 години

"Иран не е Северна Корея " Точно така. Северна Корея има атомни бомби а Иран все още нямат. Това е разликата И САЩ могат да си бомбят Иран колкото си искат, ако настъпят котето. И не е нужно да правят истинска война и нападат и превземат Иран. А който си мисли че Иран може да нападне САЩ, не е със всичкия си.

10

Solar Power

преди 4 години

До 11: Там е проблема,че не сме пречупени все още има остатъци от "Съвецкия съюз" и мисленето. Отновно пречупването предпочитам да ни окупират с 50 хилянда армия.... точно както са окупирани Германия,Япония, Южна Корея. Дори и в момента :)За жалост все още сме окупирани от руската машина. Дори една ГАЗ не можем да си купим на свободния пазар :( ......

9

Анонимен

преди 4 години

до 12 САЩ се опитаха да спрат създаването на ядреното оръжие но Китай подкрепиха КДНР и САЩ загубиха Корейската война.

8

Анонимен

преди 4 години

ИМЕННО защото гладуват. Всичко- инженери, архитекти и какво ли не им е съсредоточено в една едничка цел - създаване на ядрена оръжие. Мадлин Олбрайт бе раказала, как й правят шоу осветена ярко зала и...всичко отвън тъне в мрак. След което излизат с ултиматум - давайте храна и пари или пускаме ракетите.

7

Анонимен

преди 4 години

Че си просттт също е факт. С такива като тебе, как да ни третират САЩ :)

6

Анонимен

преди 4 години

Че гладуват това е факт. Че е тормоз това е факт, че е режим това също е факт.Защо света ги остави да имат ядрено оръжие.. Това ние няма да го разберем.

5

ХХХ

преди 4 години

Кадафи си предаде ядрените оръжия ....после знаете какво стана с приятелските обещания от страна на САЩ !

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5С боярищника ли прекали или с размера на ***??? Със сигурност имаш проблем.

3

Анонимен

преди 4 години

Срамно е да си българин в това време !

2

Анонимен

преди 4 години

Аятолаха да се моли празноглавия тръмпел да не се ядоса и да си начеше егото, че жална му майка.Ще го смачка като тахтаба.

1

Анонимен

преди 4 години

Защо Израел да има право да създава ядрено оръжие,а Иран - не ..