23

Ламбо

преди 4 години

Радев лъже китайците "Вече българите работят по-евтино и от китайците. Елате да инвестирате. У нас вече работещите си плащат на работодателите за честта да работят и да ги унижават!" А китайците и те лъжат "Ще дойдем Радев. Още утре тръгваме"

22

Необходими са

преди 4 години

Имаме нужда от инвестиции, това го казват всички, които имат някакво понятие от икономика. Така че, когато на подобни воруми президента Радев казва, че сме добро място за инвестиции, той работи в полза на България. Дано пък някой да се излъже да дойде. А колко добро място за инвестиции сме, ние си знаем. И Радев, когато говори за наша аудитория, също е прав, когато казва, че държавата е затънала в корупция. Но разумният политик не критикува собствената си държава на международни бизнес форуми.

21

Анонимен

преди 4 години

radev e terorist na bg naroden trezor.

20

Анонимен

преди 4 години

Трябва дистанционно гласуване, стига са ни залъгвали.

19

Гост

преди 4 години

Президента да провери с машините какво става. ГЕРБ са получили голяма комисиона. Така ли е?!

18

Анонимен

преди 4 години

имаме си PR президент!

17

Анонимен

преди 4 години

ТОЯ ДО ОНЯ ДЕН НЕ ПРИКАЗВАШЕ ЛИ ЧЕ СМЕ ЗАТЪВАЩА КОРУМПИРАНА ДУПКА СЕГА КАЗВА ЧЕ СМЕ ДОБРА СРЕДА ЗА ИНВЕСТИЦИИ ОФ АМАН ВЪРНЕТЕ ПЛЕВНЯТА

16

бай Пешо

преди 4 години

тоя що не си кара президентството, а се занимава с неща дето не му е работа

15

Чорбар

преди 4 години

Не видяхме в списъка със самолети китайски самолети, който прави бизнес със САЩ да ходи в САЩ да търси инвестиции. Чорба-каша, чорба-каша, чорба - каша всички на обяд. Помните ли това ?

14

Анонимен

преди 4 години

АКО ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ Я НАРИЧА БЛАТО, КАК ДА МУ ПОВЯРВА НЯКОЙ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ И ДА ВЛОЖИ ПАРИ В БЛАТОТО,А..

13

Тодар Правешки

преди 4 години

Требе да е споменал, че инвеститорите от братски комунистически Китай ще бъдат гощавани с пелмени и борш, а като културна програма - хорът на Червената армия и казашки танци!

12

Анонимен

преди 4 години

Тъжно ми е за България че отново е поставена в такова унизително положение постоянно да моли "големите сили" за пари и покровителство знаейки съвсем съзнателно че тези големи държави ще се възползват от нас при всяка възможност и ще ни забият нож в гърба.От друга страна се успокоявам със идея че на тези "велики сили" дните им са преброени и България и тях ще надживее както е надживяла много други империи в миналото.

11

Браво

преди 4 години

БРаво ето примерно можем да опазим БЪлгарския народ от поредно нагло ограбване на хиляди милиони за изграждане на газопроводи за Европата. ВКЛ тн ГАЗОВИ ХЪБОВЕ..ЕВропейския съюз ако има нужда да инвестира в газопроводни съоръжения.Досега нито едно съоръжение изградено с ограбени пари от народа през оперативни програми на министерства и ведомства не се изплаща.

10

Анонимен

преди 4 години

ТОЙ НАРЕЧЕ РОДИНАТА СИ БЛАТО УПРАВЛЯВАНО ОТ ШАЙКА, И КАК СЕ СЕТИ СЕГА САМО ДВА МЕСЕЦА СЛЕД БЛАТОТО, БЪЛГАРИЯ ДА Е РАЗЛИЧНА ..СЕГА БЛАТО ЛИ Е ИЛИ СРЕДА УДОБНА ЗА ИНВЕСТИЦИИ.

9

House M.D.

преди 4 години

Съпругът на Десислава Радева сам ли плаща за тази екскурзия или всички ние с данъците, които плащаме?Заслужава ли един прелюбодеец, уловен в самото дело на прелюбодейство, да ходи на екзотични екскурзии за сметка на нашите данъци?

8

ivailo

преди 4 години

Рекламира ни Радев, но банкянският страхливец трябва да попита началниците си от Брюксел, дали България може да прави бизнес с Китай.

7

Анонимен

преди 4 години

Стойте на един зелен чорап разстояние и си инвестирайте парите в пpоспериращата евроатантическа НАТО-вска държава Абе тоя верва ли си или го е напекло слънцетo.

6

Анонимен

преди 4 години

Тоя само като види ламба и микрофон, и веднага зейва да ни изложи - само като мръдне извън страната, и веднага ме втриса; Деса Парцалеса тъкмо миряса със спиносаната си котка, моторетката на Станишев-Милиончева и самолета на Луфтханза, остава сега да научи и Грипена да й говори само на нея - и само на уше, и тип-топ - може пък и да си поотдъхнем малко от неандерталски екшъни.

5

Анонимен

преди 4 години

Всички сме пътници в една лодка която ни води към светлото бъдеще. Елате постройте някой химически завод или завод за цимент може да възстановим и Кремиковци, урааа.

4

Анонимен

преди 4 години

Г-н Радев, всички бягат от тук, защото корупцията и *** който ни управлява гонят инвеститорите, както се га изгониха и туристите.