24

Тони

преди 4 години

Персонала гледа на кръв защото получава мизерни пари. Това плаши туристите и те бягат. Босовете по морето се чудят защо сметките не излизат и решават "мъдро" да орежат заплатите допълнително и да си купят нови Мерцедеси.

23

Препатил

преди 4 години

Слънчака е клоака. Нито е за работа, нито за почивка. Това е от години ! Много туристи бяха разочаровани, и много работещи бяха прецакани и експлоатирани. Да идват багерите и да се изритат мутрите !

22

Анонимен

преди 4 години

Шведите още трябва да са гузни за техния сънародник, ритнал онази клета камериерка миналата година! Колкото за отношението към бежанците,отстъпваме на Швеция правото по тяхното посрещане и гостоприемно настаняване...

21

Анонимен

преди 4 години

е богатите туристи не обичат бетони, мръсотия и л.айна в морето

20

Анонимен

преди 4 години

Това ясно показва, че между ефективността на скандинавската и руската пропаганда няма разлика- така руснаците ходят или не ходят в Турция или Грузия насочвани от правителството... А това за мигрантите е само технически въпрос на пропагандата.

19

Анонимен

преди 4 години

Да живей, да живей мутренския бизнес! Това е туризмът в България.

18

Миналата

преди 4 години

година на морето беше пълно в хотелите със случайно преминаващи забрадени фамилии. Бизнесмените в туризма в БГ по случайност се оказват босове на каналите за трафик на хора, дрога и оръжие. Так че скандинавците са много дезимформирани в БГ се грижим много за бежанците и мигрантите.

17

очаквано

преди 4 години

Я па тоа! Много сме си толерантни даже!Толерантни сме и още как:към английските пияници, дето трепят наши младежи - пускаме ги да си одат, уж ще лежат там в затвора...към шведите, които ритат камериеркитекъм руснаците, дето обръщат маси в заведенията и отказват да си платят сметката.Толерантни сме, ама сме слаба ракия. Подай г**зец му се вика на това.Пък мутрите с празните хотели, хич не ги мисля! Да си ручат бетона и да го преглъщат с вода от морето

16

Анонимен

преди 4 години

Предлагам скандинавците да отидат на туризъм в Ирак, Афганистан и Пакистан. Ще им се отрази много добре.

15

Анонимен

преди 4 години

Какви бедни бе ? - на Златните 140лв до 200лв на ден на човек ! на Несебър от 120 до 200лв на човек на ден - проверете в "сайта" и не пишете глупости.По-скоро търсят богати будали,ама и те свършиха!

14

море и любов

преди 4 години

До началото на моретона колко селянчета и роми им провървя като се ожениха за чужденки и свят видяха...

13

началото на морето

преди 4 години

Първите години идваха по-заможни туристи и си отидоха когато бедните дойдоха!

12

XX

преди 4 години

Жалката истина е че при нас има ръст на туризма, само ако при съседите ни има военен конфликт, както беше в Турция. Всички европеиски морски дестинации са ж пъти по добри от БГ Черноморието.

11

Анкета

преди 4 години

Как се прави анкета по български:Командирова се някой льольо до Скандинавието и пита хората примерен въпрос 'Ще се чувствате ли комфортно като турист в държава, чието население е враждебно към всякакви чужденци и мигранти?' После се анализира резултата, който хич няма да е изненадващ. Интересно кой му е платил за такова проучване

10

Този е гений

преди 4 години

Голям експерт, голям мозък! Та значи скандинавците не искали в БГ защото не сме толерантни към бежанците? Това твърдение звучи като виц. Скандинавците не искат у БГ на море поради куп проблеми на бетономорието, не на последно място липсата на елементарна хигиена в хотелите и калпава та храна пред разваляне, че да е по-евтина. И липсата на пречиства телени станции, и какво ли още не. За отношението към мигрантите просто не ми беше хрумвало

9

Мен

преди 4 години

Мдам истината е не че таргет групата е кофти, в масовия ефтин туризъм няма лошо. Номера е че никой от пристигналите туристи не идва втори път, защото обикновено си изкарва почивката с разстройство и повръша, яде скапана храна, къпе се в мръснa вода, с него се отнасят лошо по хотелите и заведенията. Като добавим и изненадата от разликата между снимките и реалността (за справка бунгалата на градина дето рекламират - снимките са правени ранна пролет и се вижда море и дървета а не каравани) ;)

8

до Паисий

преди 4 години

пишеш наизуст, бетона почва от слънчака надолу на юг.

7

еййй

преди 4 години

големи експерти по туризъм, просто го няма пълнежа от рашките които тотално се завърнаха в Турция. Последните три години се надуваше един балон за ръст в туризма и сега бум , спука се. На север румънчетата спасяват за сега.....

6

...

преди 4 години

Хе хе четейки между редовете, виждам, че работите за "турузма" "ни" са зле! *** нищо то в българия туризъм няма от едно 30г насам! Но за сметка на това има пране на пари и печалба от продажба на апартаменти я по банско я по черноморието "ни"! Така, че няма от ко да се плашиме! Сега държавата може да налее едни помощи към сичкото излят бетон и така печалбите от туризъм ше се одесеторят! Е вярно то ше е само за някой ора, *** кой ти гледа!

5

Анонимен

преди 4 години

Тази статия е абсолютно неуместна. Скандинавците пишат. А къде са немците, чехите, поляците, руснаците? Емигрантите ли са виновни, че те не идват вече тук.И румънците се ориентираха към Гърция, макар Бг да им е по- близо.ЦЕНИТЕ И КАЧЕСТВОТО СИ ВИЖТЕ!