148

ИНЖ.

преди 4 години

АЙ ПОЛЕКА, ПОВДИГНАЛ СИ ЛЕКО НЕЩАТА...

147

Ала_Бала

преди 4 години

Да им фалират мутренските хотели!

146

Анонимен

преди 4 години

До ИНЖ.Абе какво машиностроене , каква електроника ? Да не съм луд ,да уча като теб 5 годиниЗарършвам с 3.00 "автото" , полсе шофьор в "Градски транспорт- 2 500 лв.Жената и тя с 3.00 завърши, каиерка в Лирл- 1 500 лв. Общо 4 000. Закакив машини, за какви глупсти ми говориш

145

нашите мн алчни

преди 4 години

При нас е скъпо и некачествено - 200 лв на ден начовек ! плюс 40лв чадър и столове.по-евтиния уж вариант къщи пак излиза солен - няма паркинг,няма бокс кухня, няма място на безплатната зона и тн тн .Е,затова ходят в Гърция

144

Хотелите

преди 4 години

на БГ черноморието са перачници и печатници за пари и цехове за производство и разфасоване на дрога. Така че туриститите само пречат. Затова политиката в туризма си е съвсем адекватна - изгонване на туристите и забрана на достъпа до зоната.

143

Анонимен

преди 4 години

Само туризмът ли ?

142

ИНЖ.

преди 4 години

АБЕ НЯМА ЛИ НАЙ - ПОСЛЕ 1 СТАТИЯ ЗА МАШИНОСТРОЕНЕТО, КОЕТО ДАВА 2 ПЪТИ ПО- ГОЛЯМ БВП ИЛИ ЕЛЕКТРОТЕХНИКАТА, КОЯТО РАСТЕ, ПИСНАХТЕ НИ С ТИЯ БАНАНОВИ ТМИ! ДА НЕ СМЕ БАНАНОВА ДЪРЖАВА! САМО ЗА ТУРИЗЪМ ЗНАЕТЕ!

141

Висок клас

преди 4 години

Като видим собствениците на хотелите по черноморието, не е нужно да гадаем каква ще е крайната услуга. "ВИП" услугата де.

140

Анонимен

преди 4 години

Интересното е, че Израел спря всякакви полети наd Сирия с невидимите F-35 след като Русия достави на Сирия ПВО комплексита С-300. А какво да говорим за C-400.

139

Бай Митьо

преди 4 години

До За преспективатаИстинският българин никога не пита къде е тоалетната. Решава сам :)))

138

Анонимен

преди 4 години

Аааа,има пилот.Другарката Ангелакова пилотира само че е без парашут.

137

Анонимен

преди 4 години

Е всичко си има край. Лакомията на изкуствено родения бизнес у нас доведе до това. Няма хора за работа от най -неквалифицираните до управленските нива, българите отказват да работят без пари, отказват да ходят на бившето хубаво Черно море за да ги одрусат здраво за чадър, легло и да ги хранят с помии по хотелските комплекси тип "Люлин"... Не може бизнеса да е създаден с "куфарчета" дадени на пълни случайници и после да чакаш да построят нещо с бъдеще.

136

За преспективата

преди 4 години

пред градския туризъм да споменем, че нито един град в БГ не счита за необходимо да изгради обществени тоалетни. Така ще привлечем само туристи които нямат проблем с пикаенетео в градинките и по ъглите.

135

хах...

преди 4 години

Туризма бил на автопилот. То кое не е ?... Проблема е, че промяната предназначението на земеделските парцели около морето и раздаването на разрешения за строеж срещу пачки са на автопилот. Наляха бетона, отчетоха брутния продукт от строителния бранш и ето го сега автопилота в туризма. И не се казва автопилот, а трафик на границата с Гърция. Носят парите навън !Някой ако си мисли, че като не му върви бизнеса някой ще му урежда клиенти- много се заблуждава.

134

интерсно защо

преди 4 години

американците не се възползват от безвизовия режим с България и от Калифорния и Флорида не идват богати американски туристи да почиват на черноморието?

133

Анонимен

преди 4 години

Видяхме ги вчера ц300 и ц400 нито еди свален Израелски самолет :) Да им доставят даже повече.. Ще сме по спокойни с новите ф16 70

132

Анонимен

преди 4 години

Вместо да произвеждаме чрез собствено производство плодове, зеленчуци, месо, разни артикули и развиваме леката си промишленостНие произвеждаме. Просто родният хотелиер по морето му идва скъпо и не ги предлага на гостите си. *** в някой планински хотел и ще видиш разликата.

131

Анонимен

преди 4 години

Русия ще достави до няколко седмици ПВО комплексите C-400 на Турция.Точно по темата, браво.

130

Анонимен

преди 4 години

Тотално сбъркана политика по отношение на управление на туризма в България! Да беше само застрояването. Хайде да поразсъждаваме за следното: развиваме туризъм - ОК, приходи в хазната - ОК, обаче какво правим за изхранването на туризма - внасяме плодове, зеленчуци, месо, разни артикули и т.н. Вместо да произвеждаме чрез собствено производство плодове, зеленчуци, месо, разни артикули и развиваме леката си промишленост, българинът ги внася и изнася приходите от туризма! Не е ли така, как мислите? Тъпо нали, като всичко в държавата ни!

129

Анонимен

преди 4 години

Русия ще достави до няколко седмици ПВО комплексите C-400 на Турция.