26

Анонимен

преди 4 години

Имам два акта от кола която съм продал отдавна Подал съм жалба в кат. Ако ми пратят акт отново ще я обява за открадната. Да видим какво ще стане.

25

Ясен Желязков

преди 4 години

Преди години, 10, да кажем, около 22 часа звъни домашния телефон. Зима беше, направо си спяхме. Казва : "Аз съм дежурния по КАТ, колата Ви къде е ?" На паркинга- казвам. "Не, не е там, казва дежурния, вземи си застраховката (полицата) и бързо *** на еди-какъв си адрес". Откраднали едни *** от блока колата, блъснали едно такси, таксиметъра пък с връзки в КАТ и единствено застраховката им беше зора. Тая кола вече за нищо не стана, никакви пари никой не плати, единствен таксиметровия взе.

24

Хехе

преди 4 години

Холандците живеят още в каменната епоха. В Англия не се налага да ходиш дори до пощата. На место попълваш информацията на купувача и я изпращаш директно на КАТ. От там, те му пращат на него новата регистрация на негово име и писмо до теб за потвърждение. Точка, няма пощи, няма 10-15 минути ;)

23

Мечо

преди 4 години

В Холандия отиваш в най близкия клон на пощата и прехвърляш колата,получаваш бележка че колата вече не е твоя .Обаждаш се на застрохователя и готово .Ако няма опашка в пощата си готов за 10-15 минути и не трябва никъде и нищо да плащаш . По дигитален път всички те изтриват . Няма нотариуси , няма КАТ (КАТ не съществува ) . Е на това му викам щастие - миеш си чиниите и за нищо не мислиш .

22

ГЕРБ forever

преди 4 години

На всеки може да се случи!Преди 5 години ми се обади разследващ полицай от Костинброд да ме пита защо пикапа ми натъпкан с благочестиви и смирени мигранти е катастрофирал леко в някакво дере край пътя,а аз самият съм избягал като съм се опитал да осуетя полицейска проверка!!?Казах му най-възпитано,че съм го продал преди месец и лесно могат да намерят новият собственик при регистъра на нотариуса.Повече не ми се обади!!

21

Анонимен

преди 4 години

Чакам да се пенсионирам, че то с нашите пенсии и родно здравепазване не се виждам...-))))

20

Анонимен

преди 4 години

искаш ли да отидеш там на почивка А? :)))

19

Анонимен

преди 4 години

Казват, че условията на "пандизите" в Швеция са с една звезда по-висока категория от родните ни хотели!!!-))))))

18

Анонимен

преди 4 години

но "робите" също така не са длъжни да плащат :))) Западняците ще има да взимат дет е думата :))

17

Така е на запад

преди 4 години

До баба маратака е на запад - първп плащаш и после можеш да обжалваш колкото си искаш, сметам знаеш как завършват обжалванията срещу власта робите нямат никакви права !

16

Пипи

преди 4 години

Това с глобите от чужбина зачестява, имам двама познати, които си патят така. ОТ КАТ казват - вие не сте собственик вече, но да се промени регистъра трябва новия собственик да се яви. Ако не се яви - няма промяна и това е. Е напоследък нещо измислили и се дерегистрирала колата май. Ама тоя, новия собственик как ще разбере - има си кола, номера, талон за колата, плаща си и гражданска и т.н.

15

Анонимен

преди 4 години

не се чува нищо за становището на външно министерство, да не би да са на море... в колумбия

14

Анонимен

преди 4 години

Пича си губи времето - такива глоби от швестия отиват в кофата и се забравят на мига.... какво толкова е станало?

13

баба мара

преди 4 години

и защо гражданите сами ще си правят проверките кат е пълно с некадърници те да сисвършат работата и да не занимават гражданите с тяхната *** бврокрация

12

Анонимен

преди 4 години

Продал колата на някой "швед".

11

Анонимен

преди 4 години

Това е някаква измама. И ние получихме такъв акт, като посочения номер никога не е бил наш и на тази дата никой от нас не е бил в чужбина.

10

Анонимен

преди 4 години

На ви бонос - малос!

9

Анонимен

преди 4 години

Мерси, Елемаг! Но то дори не става въпрос за деклариране пред Териториалните данъчни за местния данък след купуване на автомобил! Просто в КАТ нещо не е свършено както трябва!!! Остава и за данък да го търсят. Все пак другия фигурира като втори собственик! А това за информация за напускане прeделите на страната, след влизането ни в ЕС е несигурна работа! На пунктовете не са длъжни да те регистрират, както преди това! само като им разпоредят 100% контрол във връзка с престъпления...

8

до елемаг

преди 4 години

Продадох си колата чрез нотариус и той ми каза по добре е *** отсреща в кат да тия отпишат така и направих на другия ден се отписах е общината платих данък за 2 месеца.След 3 месеца получих писмо от застрахователя да отида и да дам обяснение за катастрофата станала преди 10 дни в Германия (застраховката беше до юни)отнесох договора за покупко продажба и реших проблема не ме търсят мен.Купувача не е отишъл в кат да преригистрира колата и той си отнесе глобата.По добре не чакай нотариус и кат а с

7

Анонимен

преди 4 години

А ако има 100-200 кв. м. недекларирана тераса в България и е висш чиновник, какъв акт ще получи?Майтап, бе, Уили, никакъв, много ясно :)