Месото е от внос от ЕС на 70%.КАК Нема да е перфектно??!!! А, млякото у нас, го слагат в продуктите, само за цвят и мирис защото няма производство. Няма и да има, ако не се стимулира частния сектор и дребните фермери! Затова и тук всичко е Внос!
Какво месо,салами ,шунки ,слайсове няма месо.Най-напред там почнаха фалшификациите.Правят пастърма от смес с малко месо-факири.Вие търсите бактерии.
Вие купувате кашкавал по 3 лева килограма, какво точно очаквате, че нямало да има това и онова. Ще има!
Не се съмняваме, че месото ни има висок хигиенен стандарт. Туку-що гледах в магазина вакумирано варено-пушено свинско контрафиле с дължина на масивната опаковка 30-40 см. и тегло 2-3 кг. От cвиня ли е това, на което викат месо или от динозавър?
сухо мляко и палмовото масло е най-хигиенично, затова консумираме сирене, кашкавал, прясно и кисело мляко произведени по авангардни технологии
Месото ни има висок хигиенен стандарт, но не и млякото