7

?!

преди 4 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

6

Анонимен

преди 4 години

Станахме Венецуела с тези ниски цени. Нямало евтини лекарства. Вдигаме цените и ще имаме всичко в магазина, не в джоба на клиента.

5

Анонимен

преди 4 години

Веско, това е биснес, а не благотворителна дейност. Без значение колко струва производството на стоката, ако някой дава 100лв, то цената е толкова. Ако утре друг дава 200лв, цената ще е толкова. Ако никой не ги дава тия пари, тогава може да се намалява цената, но по-скоро ще се влагат пари в друго лекарство с по-висока печалба.

4

House M.D.

преди 4 години

Какво е "евтина цена"? За евтина стока също чувал, но цена?

3

Веско

преди 4 години

Тука някво дълбоко недомислие съзирам, ама не знам от аптекарите ли или от дописника. Щом едно лекарство се продава за 50 лв и има такова голямо търсене, това е чудесно! Увеличете производството! Залейте и Франция, все пак сме в ЕС. И всички ще печелят.

2

Пешо ДЪНОВ

преди 4 години

НЯМА НУЖДА ОТ ХИМИЧЕСКИ ЛЕКАРСТВА , БРАТЯ И СЕСТРИ !!! ДА УНИЖИМ И УНИЩОЖИМ ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ С НЕКУПУВАНЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ИМ "ЛЕКАРСТВА" !!! ТОВА Е ЕДНА ОТРОВНА ЗМИЯ , КОЯТО НИ ДЪРЖИ БОЛНИ ЗА ДА МОЖЕМ ДА КУПУВАМЕ ХИМИЯТА ИМ !!! И ДА ВЪРТЯТ МИЛИАРДИТЕ !!! ИСТИНСКОТО ЛЕЧЕНИЕ Е ЧИСТИЯ ВЪЗДУХ И ХРАНА. СПОКОЙСТВИЕТО. ЛИПСАТА НА НЕРВНОСТ. БИЛКИТЕ. ХОМЕОПАТИЯТА. ПАНЕВРИТМИЯ. ЧИСТОТАТА НА СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА !!!!!

1

Ванката

преди 4 години

Ха добрутру... При гарантирани 3 милиарда от здравна каса + още толкова от свободна продажба, някой изненадва ли се, че има лобизъм, далавери и корупция!? Но пък няма контрол и честност. Пустата алчност и ненаказуемост ни затрива от десетилетия, пък статистиката само си брои демографското развитие.