9

Анонимен

преди 4 години

Аятоласите му обясниха, че след като Иран бъде нападнат, на Израел му остава половин час живот. Мисля, схванал е идеята. В момента евреите би трябвало да го натискат да не прави резки движения, понеже те са на топа на устата. Заедно с над 30 - те американски бази в региона. Отдавна се знае, че версии на руските С200 могат да носят ядрен заряд и да удрят и наземни цели, а как се сваля зенитна ракета, дето лети с 8 километра в секунда...

8

Бай Петко

преди 4 години

Когато им свалиха невидимия дрон, беше идеалния момент да ги нападнат, но в последния момент страха им неделя

7

Анонимен

преди 4 години

Мюсюлманите не трябва да имат ядрено оръжие

6

Кавалера

преди 4 години

И това го заявява нацията, която единствена е използвала такова оръжие и то с нападателна цел.

5

aa1830

преди 4 години

Защо Иран не може да има ядрена програма - за да може всеки да ги нападне и да им 'внесе' демокрация по подобие на Ирак и Либия и да им възстанови държавата след това, помпайки безплатен нефт от залежите им.

4

Анонимен

преди 4 години

Кой, как, къде и най-вече по какви критерии разрешава коя държава да има право да притежава ядрено оръжие?!Има ли някъде написано кое е определящо за придобиване на такова оръжие?Някаква световна договореност, подписана от всички нации има ли ?Питам без да се заяждам нито с едните "фоби", нито с другите "фили". Искам, просто да прочета, за да ми се изясни.А, то инак ми се струва някак си несправедливо едни да могат а други да нямат.

3

Анонимен

преди 4 години

Тоя защо не започне да пише художествена литература.Всеки има право да се сдобие с ядрено оръжие. Така силите ще се поизравнят. Аз не знам ззащо иранците не се обединят със Северна Корея. Ще си разменят петрол за ядрени бомби и ще бъде танто за кукуриго. Поне ще държат нащрек комшиите, ако не друго.

2

Анонимен

преди 4 години

И защо на някои държави е разрешено да има ядрено оръжие, а на други не?

1

Петров

преди 4 години

Тръмпчо, не знам кой точно си играе с огъня- дали ти или Иран. Последните са на 5000 години а ти - само 3 години президент.