58

Анонимен

преди 4 години

Кво море в Гърция бе, те всички бг мутри са се изнесли там, хаха, честито

57

до 61

преди 4 години

Само за теб ще е по-зле! За нормалните хора ще е по-добре! :)

56

Анонимен

преди 4 години

Човек, който е собственик на хотел по нашето черноморие да отиде една седмица в Гърция като гост на някой хотел и да види за какво говорим. Да ама там не те обслужват комунисти с крадени пари от държавата, а нашите имат девиз-след мен потоп. Това е в България за съжаление. Ще става и по зле.

55

Анонимен

преди 4 години

Накрая всички желаещи за почивка на море ще се изнесат в Гърция и Турция. Това е благодарение на нашите мафиоти от БКП-БСП , които се изживяват като хотелиери и концисионери и т.н. Да искаш по 50 лв. на ден за чадър е пълна простотия и нямаща нищо общо с туризма. Отделно т.н. он-инклузив е една и съща закуска ти я дават 5 дни. Айде другари почивайте си сами и се хранете от остатъците.

54

Анонимен

преди 4 години

Готови сме за деседневка в Гръцко с жената- 10 буркана лютеница (от сватята, домашна, лютивка-апетитка), 5 буркан телешко (от съседа бай Симо, чусто месце, без ГМО), 2 буркана Нескафе (от Кауфланд на промоция), захарчета (от кафенето пред блока, безплатно)

53

Анонимен

преди 4 години

В Хърватска също е много добре.

52

Неархитект

преди 4 години

Когато увеличаваш капацитета на пътя, трябва да увеличиш капацитета на съпътстващите съоръжения. Елементарна логика, която липсва на управляващата каста.

51

Анонимен

преди 4 години

До Солун и назад! Бай *** на море в Гърция! Че и се хвали!

50

Анонимен

преди 4 години

Нито гъркът ще стане българин, нито българинът грък! Където и да ходите ще носите със себе си своята симпличита и нискочелие! Юруш на КПП-тата!

49

До 45

преди 4 години

а тогава защо масово гърците започнаха да се оплакват от бай *** които стоят цял ден под чадъра на едно кафе ??? :D

48

иван

преди 4 години

До Waffen SSНапълно нормално е всеки да ходи да почива там където най-много му харесва, независимо от финансите му. Но пък чак да си горд че от 25г не си ходил на черноморието... Имайте малко гордост бе хора, малко патриотизъм. Има прекрасни места и тук, където нито е бетонирано, нито е собственост на мутри. Стига сме омаловажавали нашето постоянно.

47

Анонимен

преди 4 години

Съседа от 2-ри етаж дръпна едни 600 лева, купи на жена си джапанки, на децата шнорхел и плувна шапка и вика заминавам на море в Гърция, щи пратя снимки

46

Анонимен

преди 4 години

Българи! Съграждани и съселяни! Видни чеда на работническо-селската интелигенция! Да бетонираме гръцкото море с дружни сили! Юруш на КПП-тата!

45

Анонимен

преди 4 години

Миналата седмица се върнах от Лефкада.Прекрасно място и цялото удоволствое ми е 600 лв.Миналата година за тия пари на Камчия плувах с на рашките ***/шото на хотела каналаизацията се вливаше е морето директно.

44

Анонимен

преди 4 години

Нека да има едно опашка на тия със забравените документи, а нормалните хора да си пътуваме нормално.

43

Анонимен

преди 4 години

До тоя с бетона, отворко, ако е истина, че толкова много българи ходят в Гърция на море, скоро и тяхното море ще е бетон! хахаха, отворко

42

До 34

преди 4 години

Минаването на българите е за секунди ,но като се случи някой руснак с паспорти или с деца или някой забравил нещо /а непрекъснато има такива/ и колоната се бави.А за ксерокопиране и връщане на документа отива минута и половина.Но представете си че хиляди коли движили се преди това със 100км. в час трябва да намалят до 5-10 км,а отзад идат още и ощеА каналите са доста но и автомобилите също.Представете си на цариградско шосе да направят ограничение на Горубляне от 10 км в час.Няма спасение !!!

41

Waffen SS

преди 4 години

С гордост мога да заявя,че на българското черноморие не съм стъпвал на плажа от 25 години.Като по-беден човек,със съпругата ми,когато имаме възможност обичаме да ходим до Триест.Има еди разкошен плаж Баркола,някъде към4-5 километра дълъг,като далечният край достига до замъка Мирамаре.Вярно плажа не е с пясък,а е павиран с червени павенца, но нова има и своите предимства защото няма някоя мама с крака44 номер и въртейки кълки като на крава монтафанка да гони пищяшто детeце да ви напълни очи с пяс

40

до 45

преди 4 години

Най-добре е никога вече в България! Докога да ви чакаме да си събурате покъщнината в куфари и да се извозите веднъж завинаги?!

39

Анонимен

преди 4 години

На крива ракета космоса и пречи, никога вече в бг море , Гърция или Турция