35

Анонимен

преди 4 години

Проблем са на всички.

34

Анонимен

преди 4 години

Продължение на 37 - на когото не харесва такъв закон, да му дадат 24 часа да се изнесе от България и да му се отнеме гражданството на него (нея) и на децата им.Няма невъзможни промени в законите. Иска се само да има разумни хора в Парламента и в правителството.

33

Анонимен

преди 4 години

За идеята на 27, 28. Крайно време е ромите и особено ромките да отработят предимствата, които ползваха близо 70 години в нашата страна - бонуси, толериране, помощи, възможност да натрупат трудов стаж само от платени отпуски по майчинство.Сега те да работят, а българките да си стоят вкъщи, да раждат по 3 деца и да си ги гледат, докато тези деца не станат средношколци. За да получават през това време платено майчинство и детски надбавки, да работят ромките! Стига са яли наготово на наш гръб.

32

Анонимен

преди 4 години

Проблемите се решават най-добре със субсидии, както при партиите. За да не правят престъпления, партиите и ромите трябва да са на държавна издръжка и да получават субсидии. Този закон нарушава конституцията и дели българските граждани по етнос.

31

Вуте

преди 4 години

Много скоро в таз територия, всички, ще страдат от това 30 годишно безхаберие спрямо исландците...Богаташчетата и те няма къде да се скрият...

30

СПОКОЙЙЙНООООО

преди 4 години

ДО ФАКТ- МЕЧТАЙ СИ)), МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ

29

Факт!

преди 4 години

Спокойно ромите ще избягат на запад.

28

СПОКОЙЙЙНООООО

преди 4 години

СЛЕД 20 Г. ЩЕ БЪДЕМ ПОВЕЧЕ ОТ ВАС

27

Анонимен

преди 4 години

Интеграция досега не е имало и няма да има. Проумейте го най-накрая и престанете да губите ценно време. Аз не зная какво че прави държавата с тази катастрофално растяща маса.

26

Тъй де

преди 4 години

Ама то партиите са държавни, само ОПГ ГРОБ е частна.

25

Церът на тази язва

преди 4 години

е само един - накарай ги да работят, но чрез такива закони, че да няма измъкване. Те сами са създали повод за това, раждайки толкова много деца.Като се гласува един закон, че са длъжни с труда си да изработят издръжката на всичките си деца, няма да има къде да мърдат.Добро е предложението ромчето да се взима от дома му още щом се събуди и да се прибира чак след като е вечеряло в детската градина.Тогава ще възприема много малко от лоши навици от родителите си, а те вечно ще са трудово ангажирани

24

По-конкретно

преди 4 години

Аз предлагам този данък "За подкрепа на малцинството", който ромите ще отработват, да се обръща в пари, които да се дават на българките под 30 г., със средно и висше образование, за да не ходят на работа, а да си седят у дома, да раждат деца и да си ги гледат.Местата в детските градини да са за децата на ромките, защото майките им ще работят от сутрин до вечер, а ромчетата ще бъдат възпитавани от учителки. У дома ще се прибират само за да спят.Начини има, управленска воля няма.

23

РЕШЕНИЕТО

преди 4 години

Щом броят на новородените индийчета стане макар и с 1 повече от този на българчетата, веднага:1. Да се спрат всякакви помощи за този етнос.2. Всеки пълнолетен ром(ка) да бъде обложен с данък "За подкрепа на малцинството" - защото те ромите, ще са вече мнозинство по отношение на новородените им деца.И този данък, и издръжката на ромчетата да бъдат отработвани. Тогава, бъдете сигурни, в рамките на по-малко от една година 90% от ромите доброволно ще са се изселили от България.

22

Шок

преди 4 години

Аз за 30 години демокрация не чух нито един политик да иска да реши проблемите на българските деца, работници и пенсионери?Все решават проблеми с роми??Къде живеем, какви са ценностите, къде е морала???Ние нямаме синдикати имаме БХК?Българите нямат права, те имат само задължения, а ромите имат само права, но не и задължения????Пишман патриоти, пишман синдикати, пишман политици????

21

Модерното

преди 4 години

Общините да съборят незаконните постройки на техните територии.Държавата да приеме закон за социални жилища разпределени като процент от населението на даден квартал и да редуцира тълпата, а не да обслужва интереси на НПО та и олигарси.И закона да е за всички. Като се приложи към всички нещата ще се нирмализират

20

Анонимен

преди 4 години

Който желае, се интегрира по своя воля, без да го подканяш.Който не желае, сам се отказва от гражданство. Те са дошли като номади и след като са се "установили", не са се заселили като уседнало население по нашите земи, а са пътували непрекъснато напред-назад из Балканите, та чак до Унгария. По времето на социализма, заради затворените граници остават тук за няколко десетилетия, но това не е променило повечето от тях. Повечето от тях не се чувстват част от нас и от България.

19

Анонимен

преди 4 години

Ами за тез 10 години да беше направил и друго, освен да ги храни

18

Анонимен

преди 4 години

Циклон Б. И после през комина да се реят високо в небето...

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6"Баце" е от 10 годии с прекъсваия, а шведите са от поне 40 годии - как е станала тая работа, викаш?

16

Експерт

преди 4 години

Щом не можем да интегрираме ромите в България, тогава да ги интегрираме в друга държава, като родината им Индия. Там живеят по техния бит и култура.