6

Анонимен

преди 4 години

Европа е изправена пред същият проблем както САЩ, хайде да не си затваряме очите пред истината.Пътят към Европа е не по-малко опасен,отколкото пътуването към САЩ.Истината е че правителствата на тези държави са безмерно корумпирани,и за хората остава решението,дали ще живеят по-добре,или по-добре да не са живи.Все пак всичко си има граници.Всеки сам решава за себе си.

5

Петърчо

преди 4 години

Значи Тръмп виновен че Ел Салвадор и другите страни не си вършат работата за да направят живота на своите граждани по-лесен? Това като да е взето директно от наръчника на американските либерали за борба с Тръмп па макар и да няма никаква логика в подобно твърдение. Оправете си собствената кочинка преди да говорите за чуждата кочинa. Ако ние работим за нас и доброто на своя народ няма да има нужда да целуваме задниците на западноевропейците. Ама кой не работи ще целува и туй то.

4

men

преди 4 години

какво търсят в сащ? ще сменят ламаринената барака със шперплатова, ще бачкат по 18 часа на ден и пак ще живеят в латино гетото. ако имат много късмет децата им няма да бъдат диагностицирани като хиперактивни и тъпкани с амфетки, няма станат МС-13 или да ги застреля дрогирано депресирано копеледаче. и ако родителите са такива късметлии, децата им ще могат да станат като тех - бачкатори за минимална заплата. американската мечта е една химера. басирам се че поне половината дето са заминали там иска

3

Анонимен

преди 4 години

Ако държави като САЩ, Русия и Израел си гледаха тяхната си държава само, светът щеше да е много по-добро място. Те обаче се бъркат навсякъде за да подхранват изгнилите си икономики с чужди ресурси.

2

Върла Майна

преди 4 години

*** първи и с първосигнална реакция.Колко милиарда души трябва да приемат САЩ според теб,за да са добре нещата?Половината земно население например?Това устойчив модел ли е за теб икономически,инфраструктурно,социално, културно?Не е ли по-добре всичките милиарди "онеправдани" да се поощряват да останат и да поправят провалените си държави,подобрявайки собственото си положение и това на света като цяло?Апропо,ти като много загрижен,колко мигранта взе у вас,или само двулично си правиш устата?

1

бай ганю

преди 4 години

милрди човешки същества са имали нещастието и лошия късмет да се родят на неподходящото място с различен цвят различна религия.... и не може само заради това да губят живота си а онези имали късмета да са на по доброто място да гледат отстрани без да осъзнават какви късметлии са и егоистично да тръшват вратата пред страдащи