17

neznaen

преди 4 години

До Анонимен той е просто един манипулатор в играта всичко или нищо,

16

Стамат

преди 4 години

"Двамата написаха история"... Поредната страница в ученбика по масонска история... За съжаление друга няма...

15

Анонимен

преди 4 години

До11. Ние ни сме получили демокрацията наготово , а се борим бавничко. Ето някой чакат да участват в обществени поръчки или в приватизацията. Но други получават от раз. И за тях е дошла демокрацията по бързо.

14

баба мара

преди 4 години

долнопробно шоу от страна на тръмп обаче няма кои да му се върже напросташките номера

13

Анонимен

преди 4 години

И двамата са малко перко.Затова се разбират и намират общ език.

12

Конспирацията:

преди 4 години

Съветският национализъм е създаден от ИНТЕРнационала които дефакто е социал-национализъм от евреина Евсей Гершон Аронович по известен с фалшивото си име Г.ЗиновиевСталин изнамира отнякъде Булгаков за да отмъсти на Алеко Константинов за гаврата му с евреина Карл МарксПрототип на международния глобалист Бай *** е самият Карл Маркс което превръща нашия Алеко в прототип на Великия КомбинаторТой Алеко е от партията на регента Каравелов които е бил регент заедно с англофила Стефан Стамболов

11

България е фалирала

преди 4 години

Стига сте писали за Путин, Тръмп и Ким.Нещо да напишете за 800 милиона евро борч миналата седмица теглен от Тиквата инещо да напишете къде ще бъде завода на Фолксваген?

10

Тръба

преди 4 години

Като имаш атомни бомби в джоба, американският президент ти идва на крака. Като нямаш, получаваш демокрация дистанционно.

9

Повече шоу

преди 4 години

И по важни са пенсии, социално осигуряване, пътища, детски градини, проституция, правото на всички жени да имат по 3 цици, правата на джендърите, и зоофилите, и т.н. ? Ким е лидер на истинският нормален свят, държава, която не клекна 70 г. пред санкции и Студена война и си напpави ядрено оръжие за това се искат много воля и железни нерви, също и разум Ние в условие на демокрация един АЕЦ не може да построим. Сега самият президент на САЩ им идва на крака да им стисне ръката. Респект Сев Корея.

8

ogin

преди 4 години

Комици

7

Футуролог

преди 4 години

Евреинът с фалшиво име Зиновиев създава национализма в комунизма а не Сталин!ИНТЕР-НАЦИОНАЛЪТ дефакто е СОЦИАЛ-НАЦИОНАЛИЗЪМ а създателя му е ЗиновиевСталин е грузински националист станал комунист то ест комунистите са висшата расаХитлер също е ЧЕРВЕН но е НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТ и БИОГЕНЕТИКАТА унищожи идеологията муДнешната западна цивилизация е СТАЛИНИСТКА и изповядва висшата генетично подобрена от биогенетиците раса на роми,черни и абсолютно всякаквиА нисша раса е 99% от човечеството

6

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е отишъл да стисне ръката на най-великият човек на Земята и да му каже. Здравей ! Велика среща, Ким е велик. Президент след президент се надпреварват да се сренат с Ким, а държавите им са заринати с пластмаса, гейове и демокрация.

5

Анонимен

преди 4 години

Пич ще излезне Тръмп..

4

Факт

преди 4 години

Когато ВЕЧЕ имаш ядрено оръжие(и носители) респектът е един((С.Корея),а когато ОЩЕ нямаш-друг(Иран).Иначе стъпките на Тръмп не са импровизация(както ни се внушава),а целенасочен план с задкулисен автор(Ротшилд).Не че Тръмп не е артист отвсякъде,ама Шефът си е шеф.

3

Анонимен

преди 4 години

Както и да се опивате да го омаловажите, историческо събитие си е. Дори и за кратко, дори и видимо Ким да е притеснен, все пак постъпи мъжки и беше там. За какво са си говорили, времето ще покаже.

2

Анонимен

преди 4 години

Два клоуна които ако не ги строяват за снимки ,няма да знаят кой къде и как да застане,два бегласни клоуна,ни за политици стават ни за кеч

1

Анонимен

преди 4 години

Срещата между Тръмп и Ким - повече шоу или повече съдържание?--------И едното и другото!-))))))Както се казва - "Да съчетаеш полезното с приятното!"Пък и "няма лоша реклама", а и "ако не се похвалиш сам, другите няма да го направят за тебе!"-)))))ПСТромпета може да няма богат политически опит, но е ненадминат в бизнеса и бизнес преговорите, за разлика от така наречените чисти политици!