14

Striker

преди 4 години

Нормално. Където е Америка, там останалите слушат и си записват. Ще видим жълтия до кога ще устои, но като гледам вече дава заден. Американската икономика бележи рекорден период на растеж, а къде е Масквами, м? Джуджин къде е. Някаква мужикистанска подводница отново е потънала, ама толкова си могат. О.каха се с Курск, сега пак.

13

Бай Петко

преди 4 години

О, Путин, императоре мой!

12

Бай Петко

преди 4 години

Твариш Путин е номер едно

11

Анонимен

преди 4 години

Великата държава прави велики неща. Това са САЩ. Всички останали са празнодумци и лапачиии.

10

Дано има Господ

преди 4 години

Време е каварете да продължат традицията по отношение на президентите си и да пратят бай Дончо клоунът на по-добро място,за да не мърси Земята.

9

az

преди 4 години

Ха-ха. *** смешната и платена статия. От Г-8 (вече 7) , няма полза. На Г-20 не им дреме много за Тръмп, там са много повече държави, които си имат собствени неща и САЩ им е през задната част (например БРИКС). Стига с тия поръчкови статии, че се излагате вече.

8

Анонимен

преди 4 години

Според Урсула, срещите на върха на Г-20 били предназначени да дадат единен отговор на световните кризи. И единният отговор трябвало задължително да бъде западният.Така беше при либерализма. Но той се износи.

7

Анонимен

преди 4 години

Гореща съм. Обади се на тел. 083 85 908 987Само едно набиране и съм твоя тази нощ.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Има една картинка: *** на Географията. Правена е за Турция, а ние сме съседи на Турция?! Та за кого иде реч?пп Между другото дупето на картинката е много готино.

5

Гостенин

преди 4 години

Пък ми навират и мнението на канадец?Сутринта се появи видео от срещата, посветено на неадекватника Трюдо - пълен игнор за него от страна на другите участници. А пък Болсонаро направо го разби - дори не направи ръкостискане със Трюдо!

4

Анонимен

преди 4 години

Гуми за всички модели европейски и японски автомобили - нови и втора употреба. Богат избор на джанти, и всичко тово на ултра атрактивни цини. За повиче информациа посетете обновеният ни портал Autoliars.bg!

3

Гостенин

преди 4 години

Е, нали сутринта един доморасъл експерс ни обясняваше напоително как Г-20 било бъдещето?Аз написах, че не съм съгласен със него. И тук не съм съгласен със вторачването във затоплистите. Това е поредното плашило за електората, нямащо нищо общо със Истината

2

Анонимен

преди 4 години

Тоя бозав козел." Президент" на една измислена държава.На *** на географията.Е време да му бият шута от всякъде!-:) Където стъпят тия.Трева на никне повече!

1

Анонимен

преди 4 години

Ех тези манипулативни текстове."Двустранните разногласия, особено между САЩ и Китай, заплашват да нанесат значителни щети на световната търговска система...световният растеж на търговията е спаднал 6 процента"Стадото да си помисли, че Тръмп е виновен за спада на търговията. А не, че идва напълно очаквана и вече закъсняваща рецесия като част от нормалните икономически цикли. Манипулаторчета мръсни.