47

Анонимен

преди 4 години

Подиграваха се, а после камък върху камък не остана от бюргерланда. Проваленото проектче на псeто бисмарк от 70-те на 19 век, загубило всички войни, сбирщина от бежанци и пенсионере с грозен и безполезен език говорен само в село Лихтенщайн. Смърт за нацистите. Vive la Republique! Vive la France! ПОКЛОН и вечна памет за съпротивата!

46

Анонимен

преди 4 години

Накрая,бая ми Хитлер сам се унижи,като се гръмна,така му се полага.Който нож вади и от нож умирга.Сега да гори в АДА,бая ми Хитлер

45

waffen

преди 4 години

Да живе фюрера и непобедимата Немска армия Хайл Хитлер .

44

Членска карта №7

преди 4 години

До 51Само не разбрах как си представяте победа на Германия без Русия да е победена!??? Това за което бленувате, беше възможно при Наполеон.... Но Англия направи всичко за да го провали. Санстефанска България беше възможна само в момента на подписването на договорът. Западът го бламира и всичко свърши още тогава.!

43

До 52

преди 4 години

Американците също са били почитатели на немската технология. ;) Операция Пейпърклип, а-у...

42

Анонимен

преди 4 години

Ако нацистите бяха спечелили ВСВ, сега щеше да има България със Санстефански граници. Нямаше да има Студена война, Европа на две скорости, бели робини, масова миграция и ислямизация. Щеше да има силна и мощна Европа, която успешно да се противопоставя на имперските амбиции на САЩ и СССР/Русия.

41

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се хвърля кал по Хитлер, хората постепенно започват да разбират, че е имал сериозно право. В момента, в който лъжата за Холокостът бъде окончателно развенчана, въпреки бруталната цензура по този въпрос, ще настъпят тежки години за еврейските кръгове. Комунизъм и капитализъм са създадени от евреи, за да грабят от труда на обикновените хора, не го забравяйте.

40

Анонимен

преди 4 години

*** като чуят за Нацистка Германия и почват да им треперят изкуствените ченета. Добре че са били англичаните и американците, че да удържат немското настъпление. Голям бой е било. Иначе се тупат в гърдите как спечелили сами войната. Хахах

39

Додо

преди 4 години

Да се сравняват комунизма и националсоциализма, че и да се слага знак за равенство между тях е лакмус за дълбока политическа заблуда, неграмотност и незнание! Националсоциализма е проекция на етнонационализма- единствения естествен, органичен път на развитие на едно общество, както и единствената рецепта за просперитет! Комунизма е масоноюдейска, сатанинска схема за овладяване, идеологическо и финансово изцеждане и превръщане на хората в животни, вменявайки им отчаяние!

38

Додо

преди 4 години

Опааа, айде поредната доза най-долна, фалшива пропаганда! Как ви плащат цоговете? Едва ли е много добре, всеки знае, че те са много повече по прибирането на кинти, отколкото по плащанията! Сега очакваме поредната публикация на тема холо-моло-куку-пипи-коста-моста! Давай!

37

bolbov

преди 4 години

Пред саможертвата на онези истински комунисти,свежда глава и мълчиш.Защото Те са спасили този пъстър и хубав свят.Умирали са по единчно загивали са масово На бесилката на фронта когато сред тътен всеки се крие в окопа се чува думите на неизвестен червен Комунисти вперьод! Ставали и загивали за да живеем ние сега.Шапки долу!На колене

36

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига с тази пропаганда, а? Аман от кривоноси изпълнения. Същите тези, които са виновни пряко за смъртта на милиони украинци и руснаци, не са тези, които ще поучават някого на каквото и да било. Особено германците. Ако германците бяха тези, за които ги представяте, вие отдавна да сте забравени някъде скелети. Фактът, че не сте и скубете белите нации и ги избивате с пропаганда само показва колко грозни сте вътрешно.

35

Анонимен

преди 4 години

До НационалсоциалКомунистите значи са му дали точно това, което дедо ти и царистите са дали на цяла България - национални катастрофи, глад и мизерия. Карма.

34

мазепа

преди 4 години

Не разбрах, коя от посочените снимки показва унижение към врага.

33

SS

преди 4 години

Снимки с пленени чужди войници имат всички учасници във ВСВ.Пропагандата е толямо нещо особенно по време на война

32

4321

преди 4 години

Като гледам снимка 4, "Параграф 22" можеше да има и друг автор. Особняци като Йосариан явно е имало във всички авиационни подразделения през ВСВ. Интересно, Хелър много добре е схванал епохата, аплодисменти за него

31

Adolf Eichmann

преди 4 години

Макар и комунист, Георги Димитров е бил буден Българин и патриот, но прекалено зависещ от Сталин и сляпо вярващ в него, което е довело до края му. Ако се бяха разбрали с Тито за велика Балканска Югославия, може би запада нямаше да може да съсипе тази държава толкова лесно и сега щяха да се съобразяват с нас а не да ни бутат напред назад като пешки, но и Тито е бил много чепат, не е отстъпвал на своето столица да е Белград и България да е просто неква провиниця.... сори, няма сделка....

30

Adolf Eichmann

преди 4 години

За мен перфектната система е хибридна в която икономиката е базирана на социализъм (не комунизъм), но с ограничена възможност за частна собственост и бизнес за да се предотврати олигархизма. Социализма учи на мързел, истина е и за това трябва да има и малък частен бизнес за да има конкуренция и прогрес. Система в която Българското е над всичко, националистическа, може би подобно на Титовска Югославия която се провали поради други причини, но без диктатор и с прозрачни демократични избори 2-4 г.

29

Adolf Eichmann

преди 4 години

На мен прадядо ми е бил полицай и след 9ти Сеп, тръгнал да предава всичкото оръжие щото така му наредила новата власт. Нарамил автомати, пушки и прочие и тръгнал. Добре, че един от комшиите го видял и му вигнал, "Славе луд ли си ве, бегай бърже, че всички твои колеги които предадоха оръжието ги откараха на църна нива (близо до Дупница)." Прочетете как са ги избили като кучета без съд там ***. Прадядо ми се крил с месеци по чукарите, но се разминал...... за мой късмет ;)) Комунизма е кофти

28

Глупости

преди 4 години

Комунизъм и национал- социализъм, са двете страни на една и съща монета!!!!ПРИ ТОВА ТЕ СИ БЯХА И СЪЮЗНИЦИС ДОГОВОР.НАЛИ, ТАКА...??!!!!!!!!!!