17

Анонимен

преди 4 години

Споко бе, Тиквата нали ви каза, че у нас на всеки ъгъл има дюнерджийница.Дюнерджиите ще ни пазят от лошите руснаци.И турско робство не е имало, а само присъствие.

16

Анонимен

преди 4 години

Знаем едно няма да е в при нас а тия журналисти са за съкращение една новина 1000 пъти да се поства едно и също,но знаем че и те са безгласни слуги просто (не триенето започне сега)

15

безделник

преди 4 години

Представете си само германците да направят завода у нас. Каква хвалба ще падне. Всяко изказване на ББ ще започва с това, а президента ще го спомене на Нова година...

14

Анонимен

преди 4 години

Споко , БГ ще обещае повече пари за завода , и ще купоува повече коли от Турция и Арабия взети заедно .Всичките 7 млн БГ-та ще карат само VW . всяко БГ ще има по 2 коли . И колите ще се сменят на всеки 5г.Турция и Арабия нямат никакъв шанс !

13

АнонимеН

преди 4 години

ПЪЛНА ПОЛИТИЧЕСКА НЕСТАБИЛНОСТ В ТУРЦИЯ И ТОВА, ЧЕ НЕ СА В ЕС СА ДВА ГОЛЕМИ МИНУСА!!НО ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ ОСОБЕНО АКО САУДИТСКА АРАБИЯ Е ИНТЕСТИТОРА ТЕ СА СЪЮЗНИК НА ТУРЦИЯ И МОЖЕ ДА Е ТАМ ЗА ДА СЕ ПОДПОМАГАТ!

12

Дельо Хайдутин

преди 4 години

Ха - ХаНема да се плашите, наШ Бочко е на ти с арабелите! Я си спомнете, какъв саудитски танц им метна, барабар със сабя в ръка:) ~Уважават го...Гарантирано ще е шеф на охраната на завода!¡ Не е като да няма опит:)))))))))

11

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, самохвалкото Боко Тиквата пак утече у канало.

10

Fenasi Kerim

преди 4 години

Бедуините могат само да дават петролните кладенци на концесия и да харчат долари за глезотии като небостъргачи. Голяма част от работниците им са чужденци от съседни изостанали държави като Пакистан и Афганистан. Архитектите на сградите им са чужденци а те щели да правят автомобили.

9

Ястребител

преди 4 години

Дрън-дрън, та пляс! Фолскваген купи 40 декара земя в Торбалъ, Измир, съседна на фабриката на Опел. В момента се водят преговори със собстевниците на градините около тези 40 декара, та да увеличат територията на близо 120 декара. Саудитци ще правят автомобили???? ... това виц ли е?

8

Анонимен

преди 4 години

В пустинята на климатици.Складоветенавън ,уплатненията се размазват,електрониката блокира.Да заминават,но ако решат тук,ние работим предимноза вкъщи и само наши хора назначаваме.

7

Анонимен

преди 4 години

Не ни е необходим .Още *** а четири колела .

6

Анонимен

преди 4 години

До 4:Този ебн придължава вече 600г, който не е решил той не ни е опънал.

5

123

преди 4 години

Арабухите нямат никаква техническа мисъл.

4

Krom

преди 4 години

Или, по друг начин казано нашите "приятели" Саудитите и Турците просто си ни еб...наха по най долния начин, като взеха да дават пари за да получат технология. А ние ще гледаме тъпо, защото едва ли вече някой се залъгва, че WV ще дойде тук. Толкова за ЕС и неговите приятелства. Но и вярата е важна.

3

Анонимен

преди 4 години

Още по добре ,за какво ние още един завод в София ...

2

Анонимен

преди 4 години

дано да изберат Турция, да им гледаме сеира после, то ясно че всички инвеститори бягат от БГ - корупцията е твърде голяма и на всички нива и няма справедлива съдебна система, прокуратурата е овладяна от подземния свят, кой нормален инвеститор ще дойде?!?

1

Ну как так

преди 4 години

Нямаме шанс вече. При такива условия и плюсове, да изберат България е почти невъзможно.