41

Анонимен

преди 4 години

другаря Президент разбира от география и инвестиции! мдаааа.....

40

Анонимен

преди 4 години

"" Тия завладяха цяла Азия и цяла Африка. Опитват се и с Южна Америка в Никарагуа.Уж инвестират, а на практика дават заеми срещу земя. Разбира се заемите са в такива размери и с такива условия, че няма как да се върнат и земята става тяхна собственост.Нека сме си бяло петно ""............Самата истина, но ... от старшинка като Радев не може да се очаква много

39

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не трябва да се променя предателю, Радев.Тия завладяха цяла Азия и цяла Африка. Опитват се и с Южна Америка в Никарагуа.Уж инвестират, а на практика дават заеми срещу земя. Разбира се заемите са в такива размери и с такива условия, че няма как да се върнат и земята става тяхна собственост.Нека сме си бяло петно.

38

!

преди 4 години

На нас не ни трябват комунистически пари. Достатъчно е това което ни дават нашите съюзници от ЕС и САЩ, а то не е малко. България трябва да има достойнство и да отказва на комунистите. НЕ на Руските енергийни проекти и на китайският нов път на коприната през България.

37

Анонимен

преди 4 години

Ей това Деса идо Китаи отиде на екскурзия

36

Деса Поетеса

преди 4 години

А бе Деса ходИ ли да види оная голямата стена. Китайската ве. Или само по молове миткосваше?

35

Анонимен

преди 4 години

Китайците масово изкупуват земеделски земи в някои държави. После там произвеждат каквото си искат. Всичко се изнася в Китай. Местните им стават ратаи, а малките производители фалират.Аз лично съм против такива инвестиции. За вас не знам.

34

Анонимен

преди 4 години

Как нямали инвестиции, я да пита другаря (понеже му е съпартиец) Ганчев. Е малко не му се получи далаверката ама...

33

АЗ

преди 4 години

ТИ ЩЕ БЪДЕШ ЕДНО БЯЛО ПЕТНО В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!

32

Втрещен

преди 4 години

Г-н Президент, България е бяло петно навсякъде, няма какво да се лъжем.

31

джо

преди 4 години

Каква инвестиция да направят нали трябва първо да "кихнат" на Бат Бойс. То вече магистрали не останаха всичко се построи, сега може да правим тунели през планините абе все ще измислим нещо. Те да пратят парите китайците....

30

КОЛЕВ

преди 4 години

Гнус ме е дори да го коментирам това човече!

29

КОЛЕВ

преди 4 години

В главата ти има празно, бяло петно.... и едно жълто петно на гащите ти отзад! Тоя и в Китай ще го изтръси някое голямо и ***, както навсякъде! Позор за България!

28

Пешо

преди 4 години

Приключва поредната екскурзия на Радев.Това недоразумение не си ли задава въпросът колко сериозно го възприемат, след като знаят че от него не зависи нищо! И кога ще се отчете какво е свършил?

27

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя не знае ли, чe по целия свят хората гледат първо пенсионерите и децата туй като видят стига им да разберат в каква държава са попаднали. Който му е казал на тоя, че европредседателството мина успешно го е излъгал И стига ни е лепил етикети, че сме бяло петно. Ще има да се озърта още дълго за Шенген и инвестиции, тате ще му купи колело ама друг път.

26

anon

преди 4 години

инвестиции от китай са възможно най- заробващото нещо което шибаното ни, малоумно правителство може да поощрява. китайците така си купиха 1/3 от африка и ги дозаробиха завинаги.

25

БГ

преди 4 години

Ти знаеш ли що е то китайска инвестиция ? Строим ти това за 2 млрд и искаме за 20г да ги върнете с 5-10% годишна лихва съответно Ако смяташ че ще построи завод и ще наеме работници просто забрави по евтино му е да го направи в Китай и да го достави дори след митото ще му е по евтино

24

Анонимен

преди 4 години

И едно червено петно имаме.

23

БГ

преди 4 години

Сред срещата с "нашия" президент вече е сигурно ,че поне големи инвестиции от Китай в България няма да има!Кой знай как е оплюл държавата и управлението на страната

22

Анонимен

преди 4 години

Не е бяло петно и дори петно не е, а една позната картинка за туй китайски инвестиции ще видите през кривия макарон на Макрон и евроембаргото Свобода за Хуавей и поробеният китайски народ. долу търговската война на евроатлантиците, импийчмънт на Тръмп и закриване на САЩ като държава дъмпинг на долара и търговия само с рубли и юани. Напред с цивилизованите народи.