26

Оптимист

преди 4 години

Ако беше толкова лесно...

25

Анонимен

преди 4 години

Спи дълго, бабче. Много дълго.

24

Анализ

преди 4 години

Истината е, че Бойко Борисов е може би най-добрият европейски политик в момента. Той е роден победител, но едновременно с това и диалогичен и търсещ компромиса. Категорично споделя европейските ценности и милее за цяла Европа. Постигна много за обединението на Балканите, за спирането на мигрантската вълна, за газовата диверсификация на целия ЕС. Безкомпромисен борец е срещу корупцията.Единственото, за което ще съжалявам, ако той оглави ЕС е, че България ще го загуби като неин лидер.

23

Валонеца

преди 4 години

Германия вече не е никакъв фактор в Европа.1871-2019.Амин!

22

Анонимен

преди 4 години

Те така ги вземат решанията в Европа. Наспиват се и решават.Трябва да се събудите, ей! Инак ние ще се събудим и ще ви решим!

21

Анонимен

преди 4 години

До бай ганюЕдинственият и логичен избор трябва да идва от самите нас какви са ми на мене холандци и германци че да ми решават нещо това е робство. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА РЕШАВА ВМЕСТО НАС. Някой българин ходи ли в Германия и Холандия да им казва какво да правят ? Aко има термин икономическа окупация то ние сме окупирани незаконно и недемократично.

20

Анонимен

преди 4 години

Ами то досега все спахте, а хората очакваха да решите нещо позитивно за тях. Имам предвид европейците, а не цветната фауна, дето само им сменят имиджа в зависимост от облагите на буржоазната върхушка.

19

Анонимен

преди 4 години

До Тя е нашо момиче беЗа това се харесват с еднокнижният ни вожд. Какво да ги правиш? Като се обичат младите да се вземат.

18

Тя е нашо момиче бе

преди 4 години

Еееее бабето е топ. Кво ще му мисли!? И ние правим така, само че на софрата. Ядем пием и решаваме.....

17

Централна България

преди 4 години

Някъде ...

16

бай ганю

преди 4 години

единственния логичен избор би трябвало да дойде от германия или холандияостаналите страни могат да излъчат единственно слаб неподготвен лидер

15

Анонимен

преди 4 години

Не може да прави вече пакости много много, но хоуста още е там някъде ... Има котки и някакви хора ...

14

Анонимен

преди 4 години

Швабите докараха ЕС до 3 национални катастрофи, тия нямат никакво право да се изказват. Падне ли алкохолика Юнкер от власт и Германия и марионетките му умират. Германия трябва да се бомбандира и отгоре да се засеят картофи.

13

Анонимен

преди 4 години

Фашистите пак ни предадоха и не ни дадоха завод на Фолксваген. Пак ще си направим завод за Лада от Рено. Трябва да ни плащат, за да бъдем съюзници.

12

Анонимен

преди 4 години

Фюрерът Меркел започна да трепери накрая като Хитлер.

11

лена

преди 4 години

тва звучи като ще се напардим преди да се посерем:)

10

Додо

преди 4 години

До kravitzНяма нищо общо с Америка и американците тази отвратителна вещица на Луцифер! Доналд Тръмп не я понася и ни най-малко не го крие! Меркелицата е назначение на Новия Световен Ред, а там са илюминатите масоноюдеи, кланящи се на Луцифер. Нещо като нашата Сталинка е, но е слугиня с по-висока позиция от Сталинка. Иначе са от едно тесто - антиевропейско, антихристиянско и антибългарско!

9

Анонимен

преди 4 години

Да пращат суджук ,баница,медовина.Премиерски вимпер,за да неплащахотелски.След излагацията на наш'томат'рялче и европеиско надлъгване,може да откарат месец.Ще бъдат дадени много пари.За нас ,дето биби щесе наспи най после.Като гледам Талпатазабрави за Иран и той насам гледа.Европейско шоу сър.

8

kravitz

преди 4 години

дано пукне американската кукла на конци добре направи да разруши ЕС

7

Анонимен

преди 4 години

Тая ако може да заспи за по-дълго, че достатъчно поразии направи.