26

Анонимен

преди 4 години

До БайХуайАми дайте да се откажем от техническия прогрес на човечеството и сме пешоходци! В днешно време леките коли са част от семействата и като има пълна забрана до центъра на паркове и градини, за какво са ни автомобилите!? Даносим децата си или да бутаме детски колички на километри разстояния ли!!!...

25

ined

преди 4 години

Варна е най-скапания град за живеене в България и най-скапания град в който да умреш

24

Анонимен

преди 4 години

Фандък, кога ще махнеш СИК-аджийската автокъща Капитолия от Борисовата градина?Или шефът ти не разрешава.

23

Анонимен

преди 4 години

Варна винаги си е бил мутренски град.А сега управляват мутрите.

22

БайХуай

преди 4 години

Дай боже повече будни варненци да отстояват правата си. Тази градина е построена преди много време от виден архитект и винаги е била гордоста на Варна, в спомените на всеки някога посещавал този град. Всичко това до времето когато пост-комунистическия упадък на манталитет и ценности не превърна морската градина в жилищен парк на мутри, крадливи чиновници и бесни селяци.

21

Анонимен

преди 4 години

Морската градина във Варна,явно вече не е ГРАДИНА,а жилищен квартал.Да се преименува и кмета да направи друг парк,градина където да е се ползва само по предназначение. Или да се разруши всичко построено в морската градина,и да се вурне предишния и облик.Жалко,имах хубави спомени като дете винаги ходехме на почивка във Варна,повече от 40 години не съм ходила в този град.Явно всичко е презастроено както в София.Жалко.

20

до 20

преди 4 години

паркират а НЕ паркирВат.ХА ХА Хаааа-едо изречение-цели 4 реда????

19

Анонимен

преди 4 години

Ако блъснат дете на паркинга на мола и там ходят деца много, моловете ли трябва да се затворят, инцидента не е станал из алеите да не говорим че всички родители които си разхождат децата из морската точно там паркирват, иначе твябва да пресичат супер натоварен път или напикани подлези

18

шматка

преди 4 години

Аман от разбирковци.Морската градина е до Хоризонт.Всичко по на север е застроено и няма как да се забрани МПС там.Защо е застроено-питайте Кирчев и К.Йорданов.Още по Тошово време се влизаше с МПС до Делфинариума метеорологичната станция и логопедичната градина.

17

интересно

преди 4 години

Вече е опасна разходката в т.н. Морска градина във Варна - освен колите, по всички алеи се карат велосипеди, а някои дори с доста голяма скорост.Каква е тази разходка, господа общинари - непрекъснато да се оглеждаш и пазиш от велосипедоистите.Направо си я прекръстете на Велосипедна алея.Не стига, че велосипеди се карат по всички тротоари в града, не стига дори че на много местя няма тротоари, а само велосипедни алеи.Явно пешеходците в този град трябва да се научат да летят!

16

Анонимен

преди 4 години

точно преди 2 седмици бях в морската във варна и с очите си видях как една 'майка', чатейки по фейсбук, изгуби детето си. 3 годишно момиченце оставено без надзор с елетрическо колело! сигурно 20 човека обикаляхме да го търсим, докато върпосната му 'майка' стоеше на една пейка и се вайкаше. в морската нямаше нито една кола, но се наложи да спираме движение на булеварда. родителите, родителите са за шамари, детенцето не е виновно.

15

Анонимен

преди 4 години

къщи, заведения , хотели позволяват да се строят из морската градина нормално тия хора да искат да се приберат с кола до тях, да не бяха позволявали строежите на първо място и нямаше да има проблем с колите

14

Анонимен

преди 4 години

инцидентът не е станал заради ''просто кола в морска градина'', а заради калпав шофоьр и некадърни родители. даже и принципно да нямаше никакви сгради и пътища към парка, подобни безотговорни родители с лекота оставят детето си да изскочи на булеварда. който е от варна, разбира чудесно къде е проблемът.къде намесиха кмет и съд и какво общо имат те?

13

Анонимен

преди 4 години

делфинариумът във варна е построен в морската градина и към него не само има нарочно направен асфалтов път, а и доста голям паркинг. не родителите на това блъснато дете, колата им също е била на паркинга, нали и дори са вървяли към него. какъв е смисълът от лицемерни драми защо влизали коли, а никой не пита къде е блял шофьорът и още по-важно - защо родителите са си захвърлили детето, при положение, че самите те вървяткъм паркинг със собствената им кола?

12

гого

преди 4 години

цъкайте минуси но такава е реалността, трагедия за родителите но вина си имат, макар и сега да им я спестяват....румънеца ще го осъдят условно но семейството остава с мъката завинаги

11

гого

преди 4 години

мноого дървени философи, така и не схванахте че инцидента става на територията на общински имот даден за ползване за платен паркинг, точно за да не влизат из алеите автомобили. Това дори и да не е паркинг никога не е било чадт от зоните за отдих и разходка на градината..Къде са сега тези чадтни организации уж защитаващи децата, да попитат, какво прави измежду колите дете. Къде са родителите. Това е все едно да застанеш пред пешеходна пътека и да не обръщаш внимание да не държиш детето си .

10

MaйMyнaтa

преди 4 години

Това эначи, че да си кмет, не е от голямо эначение!! Примерно.

9

Пинелъпи

преди 4 години

Общественият интерес е безпомощен пред частния и последният по принцип се налага, освен ако не се сблъска с друг - по-силен от него - частен интерес.

8

отвратен

преди 4 години

СЪДА ДА РАЗРЕШИ НА КОЛИТЕ ДА ВЛИЗАТ И ВЪВ ВОДАТА НА ПЛАЖА !

7

Анонимен

преди 4 години

това със съда си е корупция...