30

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите, сякаш е било по-добре да не оцелее. Вие го осъдихте, без право на помилване, само защото се е случила злополука. Как давате оценка на човек без да познавате или виждали?Оставете го на мира. Дано първо да стане полезен за себе си и да може сам да се грижи, пък другото малко по малко.

29

преди 4 години

До Анонимен 23Aз живея в страна където тези с лютеницата полу4ават безплатна лекарска помощ само защото са се завъртяли за една седмица да направят селфита за феиса..без зна4ение 4е не са платили и стотинка данък в страната, но дори и в това не е въпроса...Това което разли4ава 4овекът от животното е 4увството за състрадание...

28

ще отговоря на #11 к

преди 4 години

и е редно пенсионната Система да бъде осъдена индивидуално от 2 млн пенсионери за умишленото им ограбване и тогава умнико ще видиш кой кого издържа. Отделно точно аз издържам родителите си, плащам им всичко от до, и мога да го правя точно защото съм напуснал държавата,а вие които сте останали продължавате да цицате от старците да ви работят на село а вие да пълнете колата с буркани и мръвки и като са болни не ги поглеждате. Аз плащам и за жена да им чисти и пазарува и готви. Защото съм далеч от "родината" на мутри и глезени синчета и щерки.Не само съд за пенсионната Система а и на вас използва

27

ще отговоря на #11 к

преди 4 години

ще отговоря на #11 който казва: "реално на твоите родители помагат работещите тук българи, не ти." Другарю, на моите родители работещите българи не му помагат а съгласно пенсионната Система са длъжни да внасят за сегашните пенсионери, така както те 40г са "помагали" на тогава пенсионерите, така че им е задължение, а не по желание "да помагат". За разлика от родителите ни, които съвестно са издържали тогавашните пенсионер то сегашните им похвърлят жълти стотинки което си е измама и е редно пенс

26

Само питам как

преди 4 години

Прочетох ВСИЧКИ статии за този случай и никъде не казват КАК е паднал от моста ? КАК човек въобще пада от мост ? Някой може ли да обясни как се е случило. Имало е ДУПКА в пешеходната зона на моста ...този точно мост е нямал никакви защитни ограждения ...изведнъж де е пропукал по средата и човека е паднал... някой го е изхвърлил през перилата...САМ се е прехвърлил през огражденията и се е подхлъзнал и паднал... пиян като сви***ня се е надвесил твърде много и е паднал... решил е да се самоубива?

25

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо всички са толкова ядосани в коментарите. Да нямате колективен цикъл?

24

Много

преди 4 години

се Усмелявате тука, нещо...

23

алекс

преди 4 години

абсолютно не ми пука за тоя ***

22

Анонимен

преди 4 години

ДО АзТи като си се Усмелил да излезещ от родното си село, върви и му плати разходите.

21

Dinosaurus

преди 4 години

До Аз: И какво "се е осмелил да направи"...в Китай? Да се претрепе и да се върне в селото, за да го оправят тези дето "нагъват лютеница"? Китай има много древна и много развита съвременна медицина...ако си плтежноспособен! Тия с лютеницата, обаче, са му длъжни, нищо че работи за Китай. За да е полезен на...който се Усмели да "излезе от селото" според него - и според теб. Чуй поне какво казва самият той, преди да плюеш! "Като ме оправите, пак пръгвам.. по света" Да ви имам морала, успех!

20

ВЪПРОСИ БЕЗ ОТГОВОР

преди 4 години

С две думи - МЪТНА РАБОТА, която строува много пари на Здравната каса . Впрочем, кой го знае дали се е осигурявал и на кого е плащал данъци, ако изобщо е плащал.

19

Анонимен

преди 4 години

Не е ясно какво е учил, какво е преподавал и на кого? Или е нещо от сферата на алкохола, или от сферата на наркотиците.

18

Аз

преди 4 години

Явно има доста хора сред коментиращите, които много им се иска да излязат от селото си и да прекарват времето си по-разли4но от това да нагъват филия с лютеница на дивана докато гледат бтв, но просто не им стиска да го направят. За това плюят по всеки които се усмели да го направи..

17

Ей

преди 4 години

сегичка, тичам да давам пари за някой, дето няма кантар в главата и тръгнал да си прави интересни селфита!

16

Анонимен

преди 4 години

до 15,хайде на бас, че си по-кофти матрял от мене.

15

Анонимен

преди 4 години

Мноо гадни тука ...Затова избягвам, да помагам на българи в България. 4/5 все е лош човек.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Ако е някой израснал с теб, нищо чудно, че си е посегнал на живота. То с такъв тоскичен човешки ***, какво да стане друго ...

13

Анонимен

преди 4 години

Пълен *** е тоя, вървял и паднал от моста. Що? Бил преуморен! Е що бе толко се трепеш, какво доказа, *** без смисъл в живота.

12

Специалист по всичко

преди 4 години

Понамирисва на селфи тая история с моста .

11

Дано се оправи

преди 4 години

Момчето ако има пари да се лекува в чужбина.Тук няма шанс да се оправи.